ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Tüfenkci : Çarşı inşaatlarına hız verilecek

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, beraberindeki Milletvekili Abdurrahman Babacan ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti.  

25 Nisan 2024 19:34
Tüfenkci : Çarşı inşaatlarına hız verilecek

Tüfenkci, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, Malatya için önem arz eden bir çok konuyu etraflıca konuştuklarını ifade etti.

Tüfenkci yaptığı açıklamada, “Bakanımızla rezerv alan odaklı yaptığımız toplantıda, önemli gündem maddelerini konuştuk.
Gelen talepler üzerine kapsamını genişlettiğimiz rezerv bölgelerin inşaat sürecini masaya yatırdık. Bu kapsamda önemli bir aşama kat ettik. 
Yine Bostanbaşı ve Yakıncalı kardeşlerimizden gelen rezerv alan taleplerini görüştük ve nihayete erdirmek işin için önemli aşama kat ettik:
Yerinde dönüşümle ilgili gelinen süreci de bakanızla detaylıca görüştük. Çarşı merkezi inşaatının son durumu da gündem maddelerimiz arasındaydı. Çarşımızın diğer bölgelerinde de inşaatlar hızlıca başlayacak.
Yeni TOKİ deprem konutlarının ihalelerini yapılmaya başlandı. Sayın Özhaseki bu konuda bize büyük destek veriyor ve konuyla birebir ilgileniyor. Kendilerine şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.