ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

-1996-2004 yılları arasında Ankara Batıkent SSK Dispanserinde çalışırken doğru dürüst koltuk olmadığından, Ayancık Sinop'ta köy hastalarına gidip gelirken 2-3 defa jeeple şarampola uçtuğum için bel ağrım ve belimden sağ bacağa yayılan bir ağrım olduğundan KENDİME PARAMLA ETLİK METRO GROSS MARKETTEN ORTOPEDİK BİR ŞEF KOLTUĞU ALDIM.

Hastalarımın oturması için kötü bir 2'li deri kanepe gibi birşey vardı. Sevgili Hastane müdürü O.B. kimlerin hışımına uğradıysa, sürgün yiyip Batıkent Dispanserine Hastane müdürü olarak atandı. Oda yok, sandalya yok, masa yok... Müdürümüze öğlen dinlenmelerinde çay kahve içtiğimiz küçük bir oda vardı onu tahsis ettik. Anlı şanlı müdür, itibarlı lüks Hastane müdürleri odasından sonra bu odaya mecbur kaldı, onun moralini yüksek tutup destek olmak için Başta sevgili Dr.M.E. olmak üzere tüm dispanser harekete geçti Çaresiz kalıp Benim hastalarımın oturduğu koltuğu alıp müdür odasına koyduk.

Batıkent dispanserinde poliklinik çalışmasına başladığım ilk gün muayeneye gelen hastalara yer gösterip

"Buyrun oturun" dediğimde.Hastallar şaşırmıştı.

" Ne yani şimdi biz doktor odasında oturabilirmiyiz" dediler, beni canevimden vurdular.

"Elbette oturabilirsiniz" dedim oturttum.

Daha sonra bana görev için 2 Nolu dahiliye verilince, bu deri kanepe çok hoşuma gitti hastalarım rahat rahat karşımda oturuyordu. Deri Kanepeyi müdüre verince hastalarıma oturtacak sandalye bile bulamadım. Ben deri koltukta otururken onların derme çatma sandalyelerde oturmasını da istemiyordum.

HASTALARIMIN OTURMASI İÇİN gene Etlik Metro Gross marketten bir 2 Lİ </p>
                                    
                                </div>

                                                            </div>
                        </div>

                        <section>
                            <div id=

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.