ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Gevrek: Yeni Malatyaspor Lige Başlayacak

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, sezon hazırlıklarına başladıklarını belirterek "Takım olarak bu sezon lige başlangıç yapacağız" dedi. 

22 Nisan 2024 22:21
Gevrek: Yeni Malatyaspor Lige Başlayacak

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ve Yönetim Kurulu üyeleri Büyükşehir Beleidye Başkanı Sami Er'i ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Yeni Malatyaspor'a Büyükşehir Belediyesinin destek olmasını isteyen Başkan Adil Gevrek "Depremin yaralarını sarmak için çalışan Büyükşehir Belediye Başkanımıza hayırlı olsun diyerek yaptığımız çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Yeni Malatyaspor futbol sezonuna hazırlanmaktadır, yapılacak katkılar ve desteklerle biz bu işi yapacağımıza inanıyoruz. Transfer tahtasının açılması içinde girişimlerimiz olacak" dedi. 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'de Yeni Malatyaspor'a tesisler anlamında desteklerinin devam ettiğini belirterek "Lige başlayacak Yeni Malatyaspor'un güçlü bir şekilde desteklenmesi içinde Genel merkez düzeyinde girişimlerimiz olacak. Yeni Malatyaspor desteklenecektir, ligde kalıcı olması içinde üzerimize ne düşüyorsa onu yapacağız" diye konuştu.

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'e Yeni Malatyaspor forması hediye etti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.