ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Ankara'da Medya Konferansı

Gazeteciler Cemiyeti Ankara'da, Avrupa Birliği finansal desteği ile yürütmekte olduğu M4D Projesi kapsamında ve Medya Dayanışma Grubu paydaşlarıyla 26-27 Nisan 2024 tarihlerinde “Medya Konferansı” düzenliyor. 

24 Nisan 2024 17:00
Ankara'da Medya Konferansı

Ankara TBB Konuk Evi Litai Otel’de gerçekleşecek organizasyon “2024 Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar” başlığını taşıyor.

Konferansın 1. günü, açılış konuşmalarının ardından yapılacak 3 ayrı oturum olarak planlandı ve gazetecilik alanındaki güncel konulara ayrıldı.  Filistinli gazeteci Hasan Tahravi , EFJ Genel Sekreteri Ricardo Gutierrez günün öne çıkan konuşmacıları.

İlk gün ayrıca ” Yapay Zeka ve Medya”, “ Gazeteciliğin Zorlaşan Koşulları” “Medya ve Kadın”, “Yeni Medya Araçlarıyla Değişen Habercilik”, “Medya ve Hukuk”, “Uzman Gazeteciliği Neden Yok Oldu?” konularındaki oturumların yanı sıra,  Proje kapsamında hazırlanan Medya izleme ve Mesleki Memnuniyet Anketi raporlarının sunumu gerçekleştirilecek.

Konferansın 2. gününde ise gazetecilik mesleğinin değişen tanımı ve yasal dayanaklarına ilişkin 2 ayrı oturumda, 3 çalıştay gerçekleştirilecek. “Meslek olarak Gazetecilik”, “Gazeteciliğin Yasal Durumu (Medya Yasası Çerçevesi)”, “Gazetecinin çalışma yaşamı ve ihtiyaçları ( İş Kanunu Çerçevesi)” başlıklarında gerçekleştirilecek oturumlara sahadan ve akademiden öne çıkan isimler katılıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.