reklam reklam
ALTIN
 3.714,14
DOLAR
 38,0208
STERLİN
50,0889
EURO
 42,0049
reklam

Gazeteciler Cemiyetinden Başkan Sami Er'e Ziyaret

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve Yönetim Kurulu Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'i ziyaret etti. 

04 Haziran 2025 04:59
Gazeteciler Cemiyetinden Başkan Sami Er'e Ziyaret

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve Yönetim Kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'i ziyaret ederek, yeniden yapılanan Malatya üzerine görüş alışverişinde bulundular. Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, Malatya'nın bir an önce ayağa kalkması gerektiğini belirterek "Depremlerin ardından zirai don ve sel baskınları nedeniyle Malatya büyük şansızlıklar yaşamaktadır. Böyle ortamlarda hep birlikte Malatya'nın sorunlarını aşması için tüm kurumlara görev düşmektedir. Sayın Başkan'dan yapılan çalışmalar konusunda bilgiler aldık. Konut ve işyerlerinin teslimi konusunda çlışmalar yapılıyor. Vatandaşların önce konutlarına, esnaflarında artık işyerlerine taşınması gerekiyor. Başkanımızdan bilgiler aldık, umutla bekliyoruz" dedi.

Malatya'nın ayağa kaldırılması konusunda rezerv alanlarda ve kırsal kesimlerde büyük bir değişim yaşandığını ifade eden Büyükşehir Beleidye Başkanı Sami Er "son yağışlarda metrekareye 35 kilogram yağış düştü. Ulaşım aksadı ama gerekli tedbirleri hemen aldık, bu konuda Karayolları ve MASKİ gerekli çalışmaları yapıyor. İnönü Caddesinin genişletilmesi konusunda kararlılığımız devam ediyor. Bu konuda bir değişiklik yok. 101 bin konutun inşaası sürüyor. Rezerv alanlar dışındakşi yerleri de Kentsel dönüşümle yenilemek amacındayız. Taştepe bölgesinde yeni bir şehir doğuyor. İşyerleri ve konutların yapımı hızla devam ediyor. Malatya'yı bu yıl sonu itibariyle ayağa kaldıracağız" dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
reklam
reklam