ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

TGB: Kürecik İsrail’e Kapatılsın,

Türkiye Gençlik Birliği ve Vatan Partisi, İsrail’in Filistin’e yaptığı insanlık dışı saldırılara karşı Kürecik Radar Üssü önünde ortak basın açıklaması yaptı. TGB’liler Kürecik Radar Üssü’nün İsrail’i koruduğunu, kolladığını ve gözlediğini belirterek bu üssün ABD ve İsrail’e kapatılması gerektiğini belirtti. 

20 Mayıs 2021 03:09
TGB: Kürecik İsrail’e Kapatılsın,

Türkiye Gençlik Birliği ve Vatan Partisi, İsrail’in Filistin’e yaptığı insanlık dışı saldırılara karşı Kürecik Radar Üssü önünde ortak basın açıklaması yaptı. TGB’liler Kürecik Radar Üssü’nün İsrail’i koruduğunu, kolladığını ve gözlediğini belirterek bu üssün ABD ve İsrail’e kapatılması gerektiğini belirttiİsrail’in Filistin’e insanlık dışı saldırılarına karşı TGB’liler Kürecik Radar Üssü önünde buluştu. Hazırladıkları pankartlarla ilk önce Kürecik Radar Üssü önüne yürüyen TGB’liler yürüyüşün ardından üssün önünde basın açıklaması yaptı.

Açıklamayı yapan TGB Genel Başkanı Dilek Çınar, Kürecik Radar Üssü’nün İsrail’i koruduğunu ve Türkiye’ye karşı düşmanca planların içinde olduğunu belirterek üssün derhal Türkiye’nin denetimi altına alınması gerektiğini belirtti.

TGB’lilerin ellerindeki “Filistin Bağımsız olacak, Başkenti Kudüs olacak, Türkiye Öncü Olsun ABD-İsrail Mahvolsun, Türkiye, İsrail'e Kalkan Olamaz, Kürecik İsrail'in Demir Kubbesidir, İsrail Kürecik'ten durdurulur Filistin böyle savunulur, Avrasya'da Bütünlük Filistin'e Özgürlük” yazılı dövizler öne çıktı.

Filistin’in davası, Türkiye’nin davasıdır

TGB Genel Başkanı Dilek Çınar, “Biz Filistin’in davası, Türkiye’nin davasıdır demek için buradayız. Biz bu Siyonist saltanatı, bu emperyalist ablukayı, bu zulmü bitirecek adımların atılması için buradayız. Biz Filistin’in muzaffer bayrağını Kudüs gönderine çekecek iradeyi yaratmak için buradayız” dedi. Çınar İsrail’in Filisitin halkına yaptığı katliamın daha fazla seyredilemeyeceğini ifade etti.

Gazze’ye Atılan Bombalar Türk Ordusuna Atılıyor

Gazze’ye atılan bombalar durdurulmazsa yarın o bombaların sözde Kürdistan’ın kurulması için Türk ordusuna, Mehmetçiğimize atılacağını söyleyen Çınar “PKK-YPG’nin ABD’den sonra en büyük destekçisi İsrail’dir. Doğu Akdeniz’de Mavi Vatanımıza göz diken planların arkasındaki en büyük haydut İsrail’dir. Doğu Akdeniz’den Suriye’nin kuzeyine kadar bölgeye yönelen tüm tehditlerin, topraklarımıza, menfaatlerimize dikilen gözlerin arkasında ABD ve İsrail vardır” dedi.

Kürecik İsrail’e kapatılsın, İsrail’in gözü kör olsun

Vatanları için savaşan Filistin halkını selamlayarak devam eden Çınar, Filistin’in özgür olması için Türkiye’nin öncü olması gerektiğini ifade etti ve “Vatanımızın ortasında İsrail’i koruyan, kollayan, gözleyen şu Kürecik’ten yabancı askerleri gönderelim. Kürecik İsrail’e kapatılsın! Siyonizmin gözü kör olsun” dedi.

TGB’liler, hazırladıkları Kürecik Radar Üssü maketininin içinden Biden, Netanyahu, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, Büyük Orta Doğu Projesi haritası, ABD'nin Türkiye'yi tehdit haritası ve PKK terör örgütünün sözde liderlerinin bulunduğu fotoğrafları çıkartıp yırttılar.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.