ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Vali Baruş: Kayısı Diyarından Gül Diyarına Gidiyorum

Valiler kararnamesiyle Malatya Valiliği’nden Isparta Valiliği görevine atanan Vali Aydın Baruş, “Kayısı diyarından gül diyarına gidiyorum. İnşallah gittiğimiz yerde insanların yüzünü de güldürürüz” dedi.  

12 Mayıs 2022 16:01
Vali Baruş: Kayısı Diyarından Gül Diyarına Gidiyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla resmi gazetede yayınlanan valiler kararnamesi ile birlikte Malatya valiliği görevini sürdüren vali Aydın Baruş Isparta valiliğine görevlendirildi. Malatya Valiliği görevine Batman Valisi Hulusi Şahin getirildi.

Malatya Valiliği’nden Isparta Valiliği görevine atanan Vali Aydın Baruş, 9.Malatya Anadolu Kitap Fuarı toplantısı sonrası gazetecilere açıklamada bulundu.

Malatya’da görev yapmaktan mutluluk duyduğuna dikkat çeken Vali Baruş;  “Resmi Gazetede yayımlanan karar gereğince 3,5 yıldır büyük bir onur ve şerefle görev yaptığım Malatya’dan yine ülkemizin çok değerli bir ili olan Isparta’ya vali olarak atandım. Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle inşallah bundan sonra Isparta’daki vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalışacağım. Malatya’da yaklaşık 3,5 yılımıza geçti. Bu dönemin çoğu sıkıntılı zamanlardı çünkü hem deprem hem de pandemiden dolayı Malatya ile birlikte mücadele verdik. Ben, Malatya insanından her zaman razıyım. Malatya insanını, Malatya’yı çok sevdim. Her zaman Malatya’nın bir hemşerisi olarak kalacağım. Bir yerde Malatyalı gördüğümde misafir etmekten her zaman mutluluk duyacağım. Malatya’mıza ataması yapılan Batman Valimizin de Malatya’ya en güzel şekilde hizmet edeceğine, bıraktığımız yerden Malatya’nın ileriye gitmesi için, kamu hizmetleri ve özel sektör yatırımlarında daha güzel mesafeler alması için elinden geleni yapacağına yürekten inanıyorum. Ülkemizin dört bir yanında görev yapmak bizim için her zaman bir onur. Valilik çok önemli bir görev. Onun için görev yaptığımız illerde insanımızla bütünleşerek, birlik olarak, onlardan biri olarak, onlarla kol kola vererek, onların yanında bu kalkınma mücadelesini vermemiz gerekiyor. Bizde bunu yapmaya çalıştık. Malatya’da bulunduğumuz süre içerisinde elimizden geldiğince çaba gösterdik. Bu esnada belki kalbini kırdığımız veya gönlünü incittiğimi insanlarımız olabilir. Ben kendilerinden haklarını helal etmelerini istiyorum. Önümüzdeki günlerde Malatya’dan ayrılacağım ama kalbim burada kalacak. Türkiye’nin her neresinde olursa olsun Malatyalılardan hep sevgi ve saygı gördüm. Karmaşık duygular içerisindeyim çünkü bu kadar güzel, değerli, kültür ve tarihi zengin bir ili bırakmanın burukluğu içerisindeyim ama bunun yanında yeni bir ilde yeni bir göreve başlamanın heyecanı var. Kayısı diyarından gül diyarına gidiyorum. İnşallah gittiğimiz yerde insanların yüzünü de güldürürüz. Bu bir görev değişimi ve her gittiğimiz yerde layıkıyla görevimizi yapmak için çalışırsak, insanımızın yüzünü güldürürsek amacımıza ulaşmış oluruz” diye konuştu.

 Kaynak Yeni Malatya Gazetesi Onay OZAN 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.