ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor Tetteh’in Bonservisini Alıyor

Yeni Malatyaspor da kiralık oynayan Tetteh’in bonservisini almak için harekete geçti.  

20 Mayıs 2021 18:56
Yeni Malatyaspor Tetteh’in Bonservisini Alıyor

Yeni Malatyaspor Basın sözcüsü Hakkı Çelikel, forvet oyuncusu Tetteh’in bonservisini almak için girişimde bulunduklarını belirterek “Tetteh’in bir başka kulübe transferi söz konusu değildir. Talip olanlar var ancak biz Tetteh’in bonservisini, almak için girişimde bulunduk. Bu nedenle Tetteh’in bir başka yere gitmesi şimdilik söz konuş dahi edilemez. Biz Tetteh’i yeniden takımda görmek istiyoruz” dedi.

TEKNİK DİREKTÖR İRFAN BUZ

Yeni Malatyaspor’un teknik direktör sorunu olmadığını da kaydeden Basın sözcüsü Hakkı Çelikel “Yeni Malatyaspor Kulübü İrfan Buz ile her konuda anlaşmaktadır. Takımın başında İrfan Buz olacaktır. Gerekli görüşmeler yapılmaktadır. Bu nedenle Kulübümüzün teknik direktör sorunu olmadığı gibi yeni bir teknik direktör arayışı da söz konusu değildir. Her yıl olduğu gibi gelmek isteyenler vardır ama bizim Hocamız bellidir. Yeni arayışlar söz konusu değildir” diye konuştu.

Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, Hadebe, Karim Hafez ve Wallace Fortuna dos Santos’a talip olduğunu da doğrulayarak “futbolcularımıza talip olan kulüpler vardır.  Yeni Malatyaspor’a gelmek isteyen çok sayıda futbolcu da mevcuttur. Bunlar zamanla görüşülecek konulardır.” İfadelerine yer verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.