ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

MGC'den Kemaliye Özden Gazetesine ziyaret

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, 50 Yıldır yayın hayatını sürüdüren Erzincan İlçesine bağlı Kemaliye'de bulunan Özden Gazetesi tesislerini ziyaret etti. 

09 Ağustos 2020 02:55
MGC'den Kemaliye Özden Gazetesine ziyaret

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve Yönetim Kuurlu üyesi  ve Yeni Doğanşehir Gazetesi Sahibi Hüseyin Karaaslan ile birlikte ERzincan'ın Kemaliye ilçesinde ziyaretlerde bulundu. 50 Yıldır yayınlanan Özden Gazetesi tesisilerini ziyaret eden MGC Başkan Vahap Güner "Üstadımız Abdulkadir Duru tarafından 50 yıl önce yayın hayatına başlayan Özden Gazetesini Malatya'da temsil eden Necati Çelebi ile tanıyoruz. Kemaliye'ye gelince Özden Gazetesini ziyaret ettik. Gazete çalışanları Celal Bilgiç, M ahmut Karaaslan ve Mehmet Adiyan'dan gazete ile ilgili bilgiler aldık. Çok da memnun olduk. Yazılı basın sıkıntılar yaşasa da Arapgir'de Arapgir Postası tam 67 yıldır, Kemaliye de Özden Gazetesi 50 yıldır aralıksız yayınlanıyor. Bu gazeteler Anadolu ilçelerinin en önemli sesleridir" dedi. 

Özden Gazetesi çalışanları Celal Bilgiç, Mahmut Karaaslan ve Mehmet Adiyan ise Özden Gazetesi hakkında bilgi vererek yayın hayatına her şeye rağmen devam ettiklerini belirterek, Malatya Gazeteciler Cemiyetinin ziyaretinden son derece memnun olduklarını söylediler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.