ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

KINIYORUZ... Haliç Üniversitesi TSYD'yi bastı

TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, kiracıları olan Haliç Üniversitesi tarafından TSYD Genel Merkezine baskın yapılarak kapıların kırıldığını belirterek tüm medyayı konuya duyarlı olmaya davet etti. Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, Haliç Üniversitesi tarafıondan yapılan baskını kınayarak Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu ve Tüm Federasyonları baskına ortak tepki göstermesini istedi.  

09 Ağustos 2020 09:55
KINIYORUZ... Haliç Üniversitesi TSYD'yi bastı

TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir sosyal medya hesabından baskın haberini duyurarak "4 aydır TSYD'ye bir kuruş kira ödemeyen Haliç Üniversitesi bu yetmezmiş gibi bugün 10 kişilik güvenlik ekibiyle Levent tesislerine bir baskın düzenlemiş ve pandemi nedeniyle kapalı olan spor salon kapısının kilitlerini kırmıştır. Türkiye Spor Yazarları Derneği İstanbul'un göbeğinde dağ kanunu uygulamaya kalkan Haliç Üniversitesi ve adamları karşısında asla sessiz kalmayacaktır. Meslektaşlarımızı, üyelerimizi ve ülkedeki tüm medyayı göreve davet ediyoruz" dedi.
MGC'DEN TEPKİ
Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve TSY M alatya Temsilcisi Vahap Güner, Haliç Üniversitesi tarafın TSYD'ye yapılan baskını kınayarak "İstanbul'un göbeğinde dağ kanunu uygulamalarıını anımsatan baskını şiddetle kınıyoruz. Bu baskına karşı, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu, Gazeteciler Cemiyetleri Fedarsyonlarını, Tüm Gazeteciler Cemiyetlerini tepki göstermeye davet ediyoruz. Sayın Genel Başkanımız Oğuz Tongsir'in yanındayız. Bu tür baskınlar asla karşılıksız kalmamalıdır. O nedenle tüm basın kuruluşlarımızı baskına tepki göstermeye ve TSYD Genel Merkezinin yanında olmaya davet ediyoruz" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.