ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

TGC: Depremde meslektaşlarımızı saygıyla anıyoruz

TGC 6 Şubat Depremi’nin depremin birinci yılı nedeniyle mesaj yayınladı. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin mesajında şu görüşler yer aldı: 

06 Şubat 2024 18:28
TGC: Depremde  meslektaşlarımızı saygıyla anıyoruz

“6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen depremde kaybettiğimiz tüm yurttaşlarımızı ve meslektaşlarımızı sevgi ve saygıyla anıyoruz. Deprem felaketinin birinci yılında sevdiklerini kaybedenlerin acı ve kederlerini paylaşıyor, baş sağlığı diliyoruz. Depremden

yaralanan yurttaşlarımıza ve bölgede çok zor şartlarda görev yapan tüm gazetecilere 'geçmiş olsun' diyoruz. Depremde kaybettiklerimizi unutmadan, unutturmadan bölgede yaşayan yurttaşlarımızın yüzlerinin tekrar gülebilmesi için yapılacak güvenli konutlarda yeniden bir gelecek inşa edilebilmesini umut ediyoruz."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.