Milletvekili Prof. Dr. Abdurrahman Babacan, komisyonun dinleme sürecini tamamladığını, siyasi partilerin kendi raporlarını hazırlayarak TBMM Başkanlığı’na sunacağını ve ardından tüm raporların ortak bir metinde birleştirileceğini kaydetti.
Babacan açıklamasında, “Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonumuzun 19. toplantısını dün başarıyla tamamladık. Komisyonda yürüttüğümüz kapsamlı dinleme ve değerlendirme sürecinin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bundan sonraki aşamada, her siyasi parti kendi raporunu hazırlayarak TBMM Başkanımız’a sunacak; ardından tüm raporlar ortak bir metinde birleştirilerek nihai bir metne ulaşılacak.” dedi.
Sürecin uzlaşı içinde yürütüldüğünü belirterek, “Bu süreci en başından itibaren büyük bir titizlik, feraset ve uzlaşı anlayışıyla yürüten Meclis Başkanımız Sayın Numan Kurtulmuş’a ve özverili katkıları için tüm komisyon üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.
Babacan açıklamasının devamında, “Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne, önümüzdeki sürecin pusulası mahiyetindeki çerçeveyi sunuyoruz ve artık süreçte yeni bir aşamaya geçiyoruz. Bundan sonraki aşamada da Allah'ın yardımı, milletimizin de ortak iradesiyle bu meselenin üstesinden

Yeşilyurtspor, Silifke Belediyespor'u Devirdi:1-0
Akçadağ'da 15 Milyon Dolarlık Mermer İhraç Ediliyor
Yeni Malatyaspor 2. Lige Havlu Attı
Dr. Bülent Topaloğlu'nun Oğlu Vefat Etti































