AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Malatya’da faaliyet gösteren medya kuruluşlarını ziyaret ederek basın çalışanlarına kolaylıklar diledi. Milletvekili Babacan, ziyaretlerini Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ile başlayarak basın camiasının şehrin sosyal, kültürel ve ekonomik yapısındaki rolüne ilişkin istişarelerde bulundu.
Milletvekili Babacan daha sonra Malatya'daki diğer basın kuruluşlarını da ziyaret etti. Babacan, gün boyunca yaptığı ziyaretlerde Malatya’daki gazeteler, televizyonlar, internet haber siteleri ve medya birlikleriyle bir araya gelerek basın mensuplarıyla şehrin güncel durumu üzerine görüştü. Ziyaretlerde Malatya’nın deprem sonrası toparlanma süreci, şehirdeki son gelişmeler ve önümüzdeki dönem hedefleri değerlendirildi.
Milletvekili Babacan, gerçekleştirdiği görüşmelere ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“Malatya basın camiamızın kıymetli temsilcilerini ve emek veren çalışanlarını ayrı ayrı ziyaret ederek kolaylıklar diledik. Nazik kabulleri ve hoş sohbetleri için tüm basın camiamıza teşekkür ediyorum.”
MGC Başkanı Vahap Güner de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek "Sayın Vekilimeize teşekkür ediyoruz, çalışmalarını yakandan takip ediyor ve başarılar diliyoruz" dedi.

Zafer Partisi İl Yönetimi MGC'ni Ziyaret Etti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
































