Konuşmasında, ilçeye kazandırılan spor salonunu hatırlatan Tüfenkci, “Spor salonumuzu yaptık, kim yaptı? AK Parti yaptı. Bunları unutmamak lazım. İnşallah Arguvan’a hastanemizi de kazandırarak önemli bir hizmeti daha hayata geçireceğiz” dedi.
Türkiye genelinde yükselen standartlara da değinen Tüfenkci, “İktidara geldiğimiz günden bu yana eğitimden sağlığa, ulaşımdan savunma sanayine kadar birçok alanda standartları artırdık. Savunma Sanayi’nde ihracatta ilk 10’a girmek üzereyiz. Güçlü bir Türkiye için var gücümüzle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Tüfenkci, siyasette yalnızca hizmetin yeterli olmadığını da belirterek, şu mesajı verdi:
“Hizmet gerek şart ama yeter şart değil. İnsanların gönlüne de girmek zorundayız. Zor zamanlarda vatandaşın yanında olmak, küçük gibi görünen ama gönle dokunan adımları atmak da bizim sorumluluğumuz. Meclis tatilinin hemen ardından sahaya çıktık. Malatya merkezde, ilçelerimizde ve kırsalda sürekli halkımızla iç içeyiz. Bir gün bile evde oturmuyoruz. Teşkilatlarımız da aynı anlayışla çalışıyor. Yerelde Muhalefetteyiz Ama Takipçiyiz. Arguvan’da belediyeyi muhalefet partisi yönetiyor. Belediye bizde değil, vatandaşımız böyle takdir etti, saygı duyuyoruz. Ancak Arguvan’da yaşayan vatandaşlarımız, hizmetlerin takipçisi olmalı ve belediyeyi yönlendirmeli. Bu anlamda teşkilatımıza ve vatandaşlarımıza büyük görev düşüyor. Arguvan'ı Hastaneye kavuşturacağız” şeklinde konuştu.