reklam
ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 
reklam

Arapgir Eğnir'de Çeşme Açılışı Yapıldı

Arapgir İlçesinin Eğnir mahallesine yapımı tamamlanan Pınar Gözü çeşmesi törenle açıldı. 

27 Ağustos 2025 04:48
Arapgir Eğnir'de Çeşme Açılışı Yapıldı

Arapgir Kaymakamı Muhammet Kılıçaslan, Arapgir Belediye Başkan v. Ayhan Kıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Erdem ve ilçe kurum amirlerinin katılımlarıyla Eğnir Mahallesi’nde yapımı tamamlanan çeşmenin açılış töreni gerçekleştirildi.

Törende, mahalle sakinlerinin ortak kullanımına sunulan çeşmenin, hem bölge halkının ihtiyaçlarına cevap vereceği hem de mahalleye estetik bir katkı sağlayacağı ifade edildi. Açılış programında emeği geçen kurum ve kişilere teşekkür edilirken, bu tür hizmetlerin toplumun yaşam kalitesini artırma yönünde önemli bir adım olduğu vurgulandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.