Malatya'nın Sultanları Hedef Belirledi
Haber, 27 Ağustos 2023 06:46Malatya’nın tek kadın voleybol takımı mücadelesini 1. Ligde sürdürecek. Malatyalı Sultanlar ligde iyi sonuçlar almak için mücadele edecek.

Voleybol 2. Ligde geçen yıl Malatya’yı Galip Demirel Ortaokulu olarak başarılı bir şekilde play-off da Tokatta mücadele ederek sezonu tamamladı. Ancak yaşanan 6 Şubat depremleri nedeniyle şehrimizde spor faaliyeti anlamında tüm braşlarin bu sezon çekilmesinden dolayı bu yıl isim değişikliğine giderek Nicer Hotel Voleybol ismini aldı. 2023-2024 TVF Kadınlar 1. Liginde mücadele edecek olan Nicer Hotel Voleybol takımı resmi imza törenini Kangal’da gerçekleştirildi.
Nicer Hotel’de gerçekleştirilen imza törenine Kangal Kaymakamı Onur Akraç, Nicer Hotel Voleybol Başkanı Mesut Karabulut ile kulüp yöneticileri Ebubekir Meşe, Hamit Kapan, İnan Kokargül, Osman Gönültaş. Kangal Savcıları Emrah Işıklar, Emre Özdoğan, Kangal Hakimi Hande Mollamehmetoğlu Yağmur, Eski Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, İş İnsanları Hasan Gökay, Hamit Kuş ve kalabalık bir topluluk katıldı.
Kulüp idari menejeri Osman Gönültaş, 6 Şubat depremlerinin ardından Sivas’ta önemli destekler ve katkılar gördüklerini belirterek, “Voleybol takımı olarak önce okul takımı olarak çıktık, sonra 2. Ligde mücadele ettik. 6 Şubat depremlerinin ardından ise mücadelemizi sürdüremedik. İsim değişikliği yaparak Mesut Karabulut’un başkanlığında takımımız Nicer Hotel Voleybol olarak mücadeleye devam edecek. Takımımıza, dışarıdan 7 transfer, 3 tane alt yapıdan transfer yaptık. Kenya Milli takımı ile Afrika şampiyonluğu yaşayan Emmaculeta Nekesa Mikosi ile Venezuela Milli takımında oynayan Yordalys Burgaillos takımımıza katılacaklar. Takımımız inşallah bu yıl final oynayacak. Takımımız hem Malatya’yı, hem de Sivas’ı temsil edecek.” dedi.
Kangal Kaymakamı Onur Akraç, “Ticaretle uğraşan hemşehrilerimizin aynı zamanda sportif faaliyetlerde bulunması bize mutlu etti. Bu konuda Mesut Karabulut’a teşekkür ediyorum. Bu birliktelik, Malatya ve Sivas arasındaki kardeşliği daha da pekiştirecektir. Oyuncularımızın hepsini tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.
Nicer Hotel Voleybol Başkanı Mesut Karabulut, “Çocukluğumdan beri spor hayatımdan hiç çıkmadı. Galip Demirel Ortaokulu takımı, 6 Şubat depremlerinden çok ciddi şekilde etkilendi. Voleybol da hem Malatya’mızı, hem Sivas’ımızı iyi bir şekilde temsil edecek bir takım oluşturmaya karar verdik. Oyuncularımıza manevi destekler çok önemli. İç saha maçlarımızı Malatya’da oynayacağız. Malatya’mızda şuanda her gün yıkım var. Bu şehrimizin toparlanması için sosyal anlamda biz nasıl destek oluruzun düşüncesi ile hareket ediyoruz. Deprem döneminde Sivas ve özellikle Kangal’dan Malatya’ya tırlarla giden yardımları görünce çok mutlu olduk. Voleybol sporumuzu Malatya’da ve Sivas’ta en iyi noktaya getirme gayreti içinde olacağız” ifadelerini kaydetti.
Törende Baş antrenör Mustafa Aydemir, Yardımcı Antrenör Ömer Faruk Cansız, Kondisyoner Hakan Öncü ile birlikte takımın oyuncuları Asena Simge Köse, İlayda Selçuklar, Ceren Şimşek, Özlem Özmen, Rabia Nehir Tezcan, Burçak Taşoğlu, Ayça Mine Özen, alt yapıdan Zeynep Özer Hira Nur Gönültaş, Berfin Aslan sözleşme imzaladılar. Sözleşme imzalanan Kenya Milli takımı ile Afrika şampiyonluğ takımıu yaşayan Emmaculeta Nekesa Mikosi ile Venezuela Milli takımında oynayan Yordalys Burgaillos ‘da yakında kampa katılacak.
Haber: Şenol Karaduman
Haber, 27 Ağustos 2023 06:46
Yorumlar (0)

Ziraat Bankkart, Malatya’da 5. Şampiyonlar Kupası’nı kazandı

Bakan Bak, Malatya’nın Fahri Hemşerisi Oldu

Bakan Bak: 'Malatya'ya Spor Köyü Yapacağız'

'SAHNE SENİN' ENGELSİZ YETENEK YARIŞMASI

Yaşlı Şahıs Evinde Ölü Bulundu

Nemrut Dağında Kitap Okudular

Hasançelebi de Ağaç Dikme Seferberliği

Bir Şahıs binlerce Uyuşturucu Hapla Yakalandı

Dr. Şahin: Sultansuyu'nun Atları İstanbul'da Neden Satılıyor?

Deprem Konutu Müteahhitleri Uyarıldı

CHP MALATYA İL YÖNETİMİ MAZBATASINI ALDI

Şotik Köyü Derneği Genel Kurulu Yapıldı

'Savaşta ve Afette Gazetecilik Eğitimi” Projesi’

Google işbirliğiyle 'Dijital ve Yapay Zeka Okuryazarlığı' eğitimi verilecek

Ölmeztoprak: Kira Yardımlarındaki Aksaklıklar Çözülüyor

ZİRAİ DON ÖDEMELERİ HESAPLARA YATMAYA BAŞLADI

LİSELER ARASI 80’LER VE 90’LAR NOSTALJİ SES YARIŞMASI

Keskin, AVM’deki Yöresel Ürünler Satışına Tepki Gösterdi

Turgut Özal Üniversitesi 109. Sıraya Yükseldi

Turgut Özal Üniversitesi’nde Cerrahi Kursu Gerçekleştirildi

Suluköy’deki Mezarlık Alanı Yenilendi

Alper Karakurt İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Oldu

ARAPGİR’DE DOĞA VE KÜLTÜR BULUŞMASI

Malatyalılar Bodrum'da Buluşuyor

Battalgazi Belediyesi Hayvan Barınağı Yapıyor

Keskin: Kayısıyı Siyasete Alet Etmeyin

Doğanşehir Erkenek 'te Korkutan Yangın

Yeni Malatyspor Yine Mağlup Oldu: 3-1

Yeşilyurtspor Diyarbakır'da yine Berabere Kaldı: 2-2

Battalgazi Belediyespor, Viranşehir'e boyun eğdi: 1-0

Malatyaspor Kendi Evinde Mağlup: 2-3

KARAKUCAK GÜREŞLERİ BÜYÜK ÇEKİŞMELERE SAHNE OLDU

Tekirdağ Büyükşehir Emeklilere 14.000 TL Pazar Desteği Veriyor

BATTALGAZİ ZABITASI, MARKETLERİ DENETLEDİ

Sadıkoğlu: Malatya Kayısısı Türkiye’nin markasıdır

Ağbaba: Bizim Rakibimiz Baskil Değil

MASKİ Şotik Köyünü İçme Suyuna Kavuşturuyor

Vali Yavuz, İkizce’de Tamamlanan Projeleri İnceledi

Hayvan Islahı Projesi Tanıtımı Toplantısı Yapıldı
