Boş Konteynırlar İşyeri Bekleyen Esnafa Verilecek
Haber, 26 Ağustos 2023 14:55Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Eski Rus Pazarında yapılan Ankara Çarşısı’nda kura ile dükkan verildiği halde gelip işyerini açmayanlara son kez süre tanındığını, ticari faaliyet gösterilmeyen işyerlerinin aylardır işyeri için sıra bekleyen esnaflara verileceğini belirterek, “Bütün mesuliyet bana ait” dedi.

Keskin, beraberinde oda başkanları ile birlikte Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin öncülüğünde yapılan Ankara Çarşısı’nda inceleme yaparak, ticari faaliyet gösterilmeyen işyerlerinin sırada bekleyen esnaflara verileceğini açıkladı.
İşyerlerinin kesinlikle ticari faaliyet içinde olacağını, depo yada iki sandalye bir masa konularak işgal edilemeyeceğini belirten Keskin, “Ankara Esnaf Çarşısı kolay bir şekilde yapılmadı. Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimiz, Ankara Valiliği öncülük etti. Kura ile çıkan esnaflarımızdan halen gelip işyerini açmayanlar var. Bir masa, 2 sandalye atarak ticari faaliyet olmaz. Gelip ticari faaliyet göstermiyorsa işyerleri alınacak. Malatya’da şu anda binlerce esnafımız işyeri açmak için yer bulamıyor. Biz Oda başkanlarımızla kapı kapı gidip burası için para aradık, esnafımız rahat ortamda ticaret yapsın diye. 2 sandalye koyup işyerini kilitleyenlerden o işyeri alınacak. Kim gelip ticari faaliyette bulunacaksa işyerleri onlara verilecek, bütün mesuliyet bana ait. Dışarıda insanlar ekmek parasını kazanacağı bir yer ararken, işyeri verilenler burayı depo yaparak kullanamaz. Kura ile verilen ve gelip ticari faaliyette bulunulmayan tüm işyerleri sırada bekleyen esnafımıza verilecek. Son kez zaman tanıyoruz.” dedi.
Haber, 26 Ağustos 2023 14:55
Yorumlar (0)

Yeni Malatyaspor'da 'Kara Para' Aklama İddiası

Yeni Malatyaspor Kongresinin İptali İçin Dava Açıldı

Gevrek '100 Milyon Dolarlık Kara Para' İddiasını Komik Buldu

TÜRKİYE YÜKSEK HIZLI TRENİ SEVDİ

Eksi 11 Derecede Kayısı Ağaçlarını Bu Basit Yöntemle Kurtardı

Ulaştırma Bakanlığı Yıldıztepe'ye Verici Kule Yapacak

Darende de Kara Leylek Kurtarma Operasyonu

Malatya da Geleceğin Doktorları Mezun Oldu

Malatya'da Dağ Keçileri Sürü Halinde Görüldü

Malatya Şehidini Karşıladı

Sadıkoğlu: Nefes kredisi, nefes aldırmalı

'ÇEŞİTLİLİK İÇİNDE BİRLİK' PROJESİ ARAPGİR’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Şehit Olan Asker Sayısı 12'ye Yükseldi!

Şehit Ailesine Ziyaretler Yapıldı

Malatya'da 2 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi

5 Kahraman Askerimiz Şehit Oldu

Malatyalı Milletvekili Emir Sahneden Düştü

Büyükşehir Belediyesi Muharrem İftarı Verdi

Yeşilyurt'ta ‘Anne-Çocuk Okuma Grupları’ Projesi

Büyükşehir Belediyesi Kapalı Sulama Tesisi Yapıyor

Yeşilyurt Belediyesi İmar değişikliklerini Kabul Etti

Akçadağ'a 25 Yataklı Hastane Yapılıyor

Yeni Malatyaspor 'Geçmiş' Dönemleri Yargıya Taşıyacak

Koçyiğit: 200 Milyon Kaynağın Olmadığını Fark Ettik

Bayraktar: Malatya'nın Elektrik Şebekesini Yenileyeceğiz

Baraj, gölet ve sulama tesislerinde suya girilmesi yasaklandı

Çilesiz Semt Pazarına Kütüphane Kurulacak

MASKİ: İçme suyuyla Tarla ve Bahçe Sulanamaz

Gevrek: FIFA dosyalarını çözülecek noktaya getirdik

Başkan Karadağ, Adil Gevrek ile Görüşmesini Anlattı

Bakan Bayraktar Malatya'da İncelemelerde Bulundu

Malatya Şah İsmail Uçar'ı Kaybetti

Battalgazi'de Trambüs Kazası 4 Yaralı

Babacan: Tüm Hak Sahipleri Kuralara Dahil Edilecek

TOBB, Malatya'da 400 Milyona Okul Yaptırıyor

İnönü Üniversitesinin İlk Mezunları Buluştu

Gazeteci Kamuran Sezer'in Amcası Vefat Etti

MESVAK’ta Yeni Yönetim Kurulu Belli Oldu

Spor Akademisi Yaz Spor Okulları Açıldı
