Boş Konteynırlar İşyeri Bekleyen Esnafa Verilecek
Haber, 26 Ağustos 2023 18:32Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Eski Rus Pazarında yapılan Ankara Çarşısı’nda kura ile dükkan verildiği halde gelip işyerini açmayanlara son kez süre tanındığını, ticari faaliyet gösterilmeyen işyerlerinin aylardır işyeri için sıra bekleyen esnaflara verileceğini belirterek, “Bütün mesuliyet bana ait” dedi.
Keskin, beraberinde oda başkanları ile birlikte Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin öncülüğünde yapılan Ankara Çarşısı’nda inceleme yaparak, ticari faaliyet gösterilmeyen işyerlerinin sırada bekleyen esnaflara verileceğini açıkladı.
İşyerlerinin kesinlikle ticari faaliyet içinde olacağını, depo yada iki sandalye bir masa konularak işgal edilemeyeceğini belirten Keskin, “Ankara Esnaf Çarşısı kolay bir şekilde yapılmadı. Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimiz, Ankara Valiliği öncülük etti. Kura ile çıkan esnaflarımızdan halen gelip işyerini açmayanlar var. Bir masa, 2 sandalye atarak ticari faaliyet olmaz. Gelip ticari faaliyet göstermiyorsa işyerleri alınacak. Malatya’da şu anda binlerce esnafımız işyeri açmak için yer bulamıyor. Biz Oda başkanlarımızla kapı kapı gidip burası için para aradık, esnafımız rahat ortamda ticaret yapsın diye. 2 sandalye koyup işyerini kilitleyenlerden o işyeri alınacak. Kim gelip ticari faaliyette bulunacaksa işyerleri onlara verilecek, bütün mesuliyet bana ait. Dışarıda insanlar ekmek parasını kazanacağı bir yer ararken, işyeri verilenler burayı depo yaparak kullanamaz. Kura ile verilen ve gelip ticari faaliyette bulunulmayan tüm işyerleri sırada bekleyen esnafımıza verilecek. Son kez zaman tanıyoruz.” dedi.
Haber, 26 Ağustos 2023 18:32
Yorumlar (0)
Savaş Çocuklarına Mektup Yarışmasını Kazananlar Açıklandı
BIK Yönetmelik Değişiklikleri Yürürlüğe Girdi
Esen: Yıkılan Binaların Yüzde 95’i Eski Yapılar
BAŞKAN GEÇİT, SANAYİ ESNAFININ TALEPLERİNİ DİNLEDİ
TMMOB : Müteahhit yeterlilik belgeleri şeffaf biçimde açıklansın
Solo Keman Konseri Dinleyicilerden Tam Not Aldı
Alevilik Araştırmaları Enstitüsü, Topalcengiz'i Ağırladı
Malatya’nın Kültür ve Sanat Vizyonu Tartışıldı
Battalgazi de 'Deprem Anı ve Hafıza Müzesi' Kurulacak
Malatya'da 11 Ayda 780 Bin Yolcu Uçtu
Sadıkoğlu: İşletmelerin uygun koşullu kredilere ihtiyacı var
Kuluncak, Sarıca'dan Getirilecek İçme Suyuna Kavuşuyor
Doğanşehir Güzelköy'e Çocuk Parkı Yapıldı
Battalgazi'de Çalışmalar Yoğunlaştırıldı
Malatya'da 453 Araç Trafikten Men Edildi
Akar: 'Üretim yapısının temeli, güçlü bir koordinasyondur'
Darende de Yaşlı Şahıs Ölü Bulundu
Darende de İki Kardeşe Kına Gecesi Düzenlendi
Malatya'da Tabela Kirliğine Karşı Tedbir Alınmalıdır
Yeşilyurtspor, Silifke Belediyespor'u Devirdi:1-0
Akçadağ'da 15 Milyon Dolarlık Mermer İhraç Ediliyor
Yeni Malatyaspor 2. Lige Havlu Attı
Dr. Bülent Topaloğlu'nun Oğlu Vefat Etti
Dijital ve Yapay Zekâ Okuryazarlığı Eğitimi İlgi Gördü
Babacan: Ortak Metin İçin Çalışmalar Sona Yaklaştı
Av. Deniz Çakır CHP, YDK Sekreteri Oldu
Veli Ağbaba TBMM’nin En Çalışkan Milletvekili Seçildi
'Malatya'da Raylı Sistem Projesine Onay Çıktı'
Yeşilyurt Belediyesi 2. Beton Santralini Açtı
50 Yıl Sonra Malatya’ya Çimento Fabrikası Kuruluyor...
ARAPGİR'DE YIL SONU SERGİSİ AÇILDI
Başkan Er, İtfaiye Teşkilatını Ziyaret Etti
Yeşilyurt Belediyesi Yaşlı Bakım Merkezi Yapıyor
Öğrenciler Belediye Meclisi Toplantısını İzledi
TOKİ’den Sosyal Konut Aldılar, Bin Pişman Oldular
Battalgazi İlçesinde Sera da 40 Ton Salatalık Üretti
Basın Kartları Komisyonu Toplandı
Büyükşehir Belediye Binası Depremde Hasar Almış
Çağdaş Hukukçular Derneği Başkanlığına Tursun Seçildi
