Hekimhan Belediye Başkanı Karadağ MGC'ni Ziyaret Etti
Haber, 11 Ağustos 2023 09:39Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Karadağ, Hekimhan'a Doğalgazı getirmenin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner'i ziyaret eden Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Malatya Gazeteciler Cemiyeti ve Yeni Malatya Gazetesini Meclis üyeleriyle birlikte ziyaret eden Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ "2019'dan bu yana ilçemizin sorunlarını çözmek için odaklandık. Köy yollarının yapılması için Büyükşehir Belediyemizin desteklerini gördük. İlçeye gelecek maden yatırımlarına öncülük ettik. Bu gün Hekimhan'da binlerce işçi istihdam edilmektedir. Sivas Karayolu büyük ölçüde tamamlandı. Arıtma tesisi dahi ilçemize kuruldu. Deprem günlerinde ilçe nüfusumuz nerede ise 100 bine dayandı. İlçemiz hizmet vermeye çalıştık" dedi.
DOĞALGAZI GETİRDİK
Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, yoğun uğraşlar sonucunda ilçeye doğalgazın geldiğini belirterek "Önemli bir vaadimizdi. İlçeye doğalgazı getireceğiz dedik getirdik. Önce Maden İşletmelerinde doğalgaz kullanılmaya başladı. Şimdi evlere doğalgaz verilmeye başladı. Vatandaşlarımız Aksa'ya başvurarak doğalgaz aboneliklerini yaptırabiliyorlar. Yaşamı biraz daha kolaylaştırdık" diye konuştu.
Karadağ, ilçenin konut sorununun çözülmesi içinde TOKİ'ye arsa tahsis ederek konut yapılmasını teşvik ettiklerini ifade ederek, ilçe de en az 2 bin konuta ihtiyaç olduğunu bildirdi.
Haber, 11 Ağustos 2023 09:39
Yorumlar (0)

Arguvan Türkü Festivali Hazırlıkları Başladı

Ağbaba; Malatya’da yıllardır çevre felaketi yaşanıyor

Arapgir'de 'Hayır Çarşısı' Etkinliği

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AİLE YILI ETKİNLİĞİ

Başkan Geçit, ‘Dost Meclisi’ Programına Katıldı

Sadıkoğlu: Yerinde dönüşüm destekleri yeniden değerlendirilsin

Başkan Taşkın Çevreyolu Esnafıyla Buluştu

Vitamin Cafe Cinayetlerinde Karar Çıktı

HINCA HINÇ DOLAN CEZAEVLERİ NEYİ ANLATIYOR?

Arguvanlılar Sinop'u Gezdi

Eskişehir'e Malatya'dan 26 Bin Kişi Gitti

Darende Günpınar Şelalesi Sezonu Açtı

Türk Mutfağı Haftası, Tanıtım Etkinliği Başladı

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

7. Malatya Yapı Dekorasyon Fuarı Açılıyor

Bağımlılıkla İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Pütürge ve Doğanşehir ilçelerinde kazı yapan defineciler ile tütün bulunduran şahıslar gözaltına alındı.

AK Parti İl Başkanı Bakan Görevine Başladı

İzzetiye'de Yapılan Konut ve İşyerleri 2026'da Teslim Edilecek

Malatya'da Partilerin Son Oy Oranları:

Hüseyin Doğan Dede Vefatının 42. Yıldönümünde Anıldı

İzmir Veli Ağbaba'yı Dinliyor

Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın Öğrencilerle Buluştu

Malatyalı Öğrenci Ödül Kazandı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi 7 Yaşında

19 Mayıs Malatya'da Coşku İle Kutlanıyor

Malatya'da Sulama Yatırımları DSİ'de Ele Alındı

1.Yeşilyurt Gençlik ve Spor Festivali Renkli Anlara Sahne Oldu!

CHP 19 Mayıs'ı Kutladı

BATTALGAZİ DE GENÇLERE SINAV MOTİVASYONU

7 Yaşına Giren Turgut Özal Üniversitesinde Emeğimiz Vardır

Malatya'da Pinhani Gençleri Coşturdu

BELEDİYESPOR FUTSAL TAKIMI AVRUPA YOLUNDA

Kapadokya’da Bisiklet Festivali heyecanı

Başkan Er: Geleceğin Malatya'sını Kuruyoruz

Yavuz: Beton Mikseri ve Kamyonlara Verilen Ceza Miktarını Açıkladı

SELÇUKLU MAHALLESİ’NE TAZİYE EVİ YAPILACAK

Geçit: Hayatımın Merkezinde Çalışmak Var

Niloya, 'Yürüyen Çalı' ile Kağıt İsrafına Dikkat Çekiyor
