Kuzey Kuşak Yolunda Çalışmalar Sürüyor
Haber, 19 Temmuz 2023 01:18Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya'nın alternatif yol aksının artırılması ve yeni yolların açılması için yapımına başlanılan Kuzey Kuşak Yolunda çalışmalara hız kesmeden devam ediliyor.
Kuzey Kuşak Yolu projesinde %50 ye yaklaşılırken, Melekbaba ile mezarlık kavşağı yol çalışmaları da hızlı şekilde devam ediyor. Yolun bir güzergâhının üst yapı gerçekleşirken diğer güzergâhında ise alt yapı çalışmaları devam ediyor. Önümüzdeki aylarda trafiğe açılacak olan Kuzey Kuşak Yolunda sanat yapılarının ise %90 ı tamamlandı.
Kuzey Kuşak Yolunda yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren Taştepe Mahallesi Muhtarı Mehmet Kılıç, “2 dönemden beri mahalle muhtarlığı yapıyorum. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan’da önce kuzey kuşak yolu açılacak diye hep söylentideydi. Sayın Başkanımızdan Allah razı olsun hemen başladı. Tabi bu zaman içerisinde araya pandemi, Elazığ depremi ve ardından 6 Şubat depremleri girdiği için çalışmalar biraz yavaşladı. Şu an son hızla devam eden çalışmalarla inşallah yolumuz 1 ay sonra tamamen açılacak. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Melekbaba Mahallesi Muhtar Azası Orhan Güneş ise, “Bayağı güzel bir yol. Tek arterli yollardan kurtuluyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Böyle bir yola da ihtiyacımız vardı. Malatya’ya yakışan bir yol” dedi.
Karabağlar Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Balta da, “Kuzey Kuşak Yolu acil ve elzem bir yoldu. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Özellikle bu konuda özel çaba sarf etti. Deprem döneminde ana arterlerin ne kadar değerli olduğunu gördük. Çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar dört dörtlük” diye konuştu.
Hanımınçiftliği Mahallesi Muhtar Azası Sefer Hakverdi yapılan yol çalışmalarından dolayı çok mutlu olduklarını söyleyerek, “Kuzey Kuşak bir hayaldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın katkılarıyla artık gerçekleşiyor. Yollar bitince üst yol da bayağı bir rahatlayacak. 2019 yılından beri Sayın Selahattin Gürkan Başkanımızın çok büyük mücadele verdi. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” sözlerine yer verdi.
Haber, 19 Temmuz 2023 01:18
Yorumlar (0)
Zafer Partisi İl Yönetimi MGC'ni Ziyaret Etti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
Malatyalı Prof. Dr. Fahri Işık, büyük ödüle layık görüldü
