BATTALGAZİ'DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR
Haber, 05 Temmuz 2023 14:38Battalgazi Belediyesi tarafından 6 Şubat’ta yaşanan Asrın felaketinin izlerini silmek, çocukların kültürel açıdan daha donanımlı hale gelmelerini sağlamak ve sosyal aktivitelere katılarak yaz ayını verimli bir şekilde geçirmek amacıyla 12 branşta “Yaz Spor Okulları”nın startı veriliyor.
Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından özel bir etkinliğin daha startı veriliyor. 6 Şubat’ta yaşanan Asrın felaketinin izlerini silmek, çocukların kültürel açıdan daha donanımlı hale gelmeleri, spor yapmaları ve sosyal aktivitelere katılarak yaz ayını verimli bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla Asırlık Battalgazi’de Yaz Spor Okulları açılıyor. Dönemsel olarak devam edecek olan ve 3B Yazıcı Eğitiminden Yüzmeye, Taekwondodan Futbola, Kur’an-ı Kerim eğitiminden Robotik Kodlamaya, Ayak tenisinden Badmintona kadar birçok sportif ve sanatsal etkinlikler yer alacak. Alanında uzman eğitmenler eşliğinde verilecek olan sportif ve sanatsal eğitimlerden yararlanacak olan çocuklar, 12 branşta düzenlenecek olan yaz spor okulu ile yaşanılan depremin izlerini silme fırsatı bulmasının yanı sıra yazın keyfini de doyasıya çıkaracak. 8 Temmuz Cumartesi günü saat: 17.30’da Battalgazi Kapalı Spor Salonunda açılışı yapılacak olan Yaz Spor Okulu’ndan 7-18 yaş arası tüm çocuklar ücretsiz olarak yararlanabilecek.
Türkiye’nin aydınlık yarınları için büyük hizmetlere imza atan Başkan Güder, “Yaşadığımız deprem felaketinin izlerini silmek, çocuklarımızın moral ve motivasyonunu arttırmak için Battalgazi Belediyesi olarak elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi geleceğimizin teminatı kıymetli yavrularımız bizim için çok değerli. Gençlerin ve çocukların sporla yetişen, spor ahlakı ve spor kültürüne sahip bireyler olması için startını vereceğimiz spor okulumuzdan 7-18 yaş arası tüm çocuklarımız yaz spor okulumuzdan yararlanabilecek” dedi.
Haber, 05 Temmuz 2023 14:38
Yorumlar (0)
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
Malatyalı Prof. Dr. Fahri Işık, büyük ödüle layık görüldü
MASKİ, HEKİMHAN’DA ALTYAPI YATIRIMLARINI TAMAMLADI
