BAKAN BOLAT, YEŞİLYURT'TA ÇOCUKLARLA BULUŞTU
Haber, 24 Haziran 2023 06:19Malatya'da deprem sonrası başlatılan yatırımları yerinde inceleyen Ticaret Bakanı Prof.Dr.Ömer Bolat, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın daveti üzerine Rönesans Konteyner Kentte düzenlenen ‘Bayram Geldi Hoşgeldi, Çocuklar Neşelendi’ temalı kültürel etkinliğe katılarak çocukların mutluluğunu paylaştı.

Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Rönesans Konteyner Kentte düzenlenen ‘Bayram Geldi Hoşgeldi, Çocuklar Neşelendi’ etkinliği renkli anlara sahne oldu. Yeşilyurt Belediyesi ekipleri tarafından balonlarla süslenen etkinlik alanını saatler öncesinden doldurup müzik dinletileri eşliğinde keyifli anlar yaşayan çocuklar, Nasrettin Hoca, Hacivat-Karagöz ve Kukla gösterilerine büyük ilgi gösterdi.
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kendileri için özel olarak ayarlanan alanda birbirinden renkli aktivitelere katılan çocukların yaşadıkları mutluluk ve heyecan gözlerden kaçmadı. Geleneksel sokak oyunlarından olan develeme oyununa da katılıp hünerlerini sergileyen çocuklara çeşitli hediyeler dağıtılırken, Yeşilyurt’un ünlü dalbastı kirazı da paketler halinde bütün katılımcılara ikram edildi.
6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen büyük depremlerin ardından başlatılan yatırımları incelemeler üzere Malatya’ya gelen Ticaret Bakanı Prof.Dr.Ömer Bolat, beraberinde Vali Hulusi Şahin, AK Parti Milletvekili Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AK Parti İl Başkanı Namık Gören ve kalabalık bir heyetle birlikte etkinlik alanına gelerek çocuklara sürpriz yaptı. Vatandaşların ve çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Bakan Bolat, çocuklara hediyeler dağıttıktan sonra konteyner kentte kalan vatandaşların taleplerini dinledi.
Ticaret Bakanı Prof.Dr.Ömer Bolat’ı Malatya’da ve Yeşilyurt’ta misafir etmekten çok büyük onur duyduklarını söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde çocuklara moral aşılamak amacıyla düzenledikleri ‘Bayram Geldi Hoşgeldi, Çocuklar Neşelendi’ etkinliğine gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını ifade etti.
Yaşanan deprem felaketinin çocuklar üzerinde kalıcı izler bırakmaması için sosyal ve kültürel etkinliklere devam ettiklerini dile getiren Başkan Çınar alanda bulunanlara hitaben yaptığı konuşmada; “Geleceğimizin umudu sevgili çocuklarımız bugün sizlerle birlikte olmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Hepinizi çok seviyoruz ve güzel bir geleceğe sahip olmanız içinde elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Büyük bir deprem felaketi yaşadık ancak bu zor günleri birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde inşallah atlatacağız. Karnelerinizi aldınız bizlerde sizlere hem karne hediyesi vermek hem de yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde sizleri mutlu etmek için birbirinden renkli ve güzel aktiviteler düzenledik. Sizlerin yüzünüzün gülmesi, geleceğe umutla bakmanız bizim için çok önemlidir.Bugünki etkinliklerimizde bizleri yalnız bırakmayan Ticaret Bakanımız Sayın Ömer Bolat ile Valimize, Milletvekilimize ve gelen tüm misafirlerimize şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum. Etkinliklerimize yoğun ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza ve özellikle de çocuklarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Şimdiden hepinizin Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.” diye konuştu.
Haber, 24 Haziran 2023 06:19
Yorumlar (0)

Yeşilyurt Belediyesi Kırsalın Yollarını Onarıyor

MHP'den MESOB Başkanı Keskin’e ziyaret

Kent Konseyinde 'Meclis Akademisi' Başladı

Kırtasiye alışverişi cep yakıyor: Okul çantası 2 bin TL’ye doluyor

Yunus Nadi Kolukısa’nın kitabı yayımlandı

ARGUVAN PANGA SOYGUNU... (Öykü)

Darende Zengibar’da Başpehlivan Doğan Uzun

Yeşilyurt Belediyesi Başarılı Öğrencileri Ödüllendirecek

DARENDE DE SİNAN AKÇIL RÜZGARI ESTİ

CHP 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

Kınacı: Önce bina, sonra altyapı inşa etmek doğru değildir

Yeşilyurt’ta Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Malatya'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

8. Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvası Sona Erdi

Turgut Özal Tıp Merkezi Acil Servisi Genişletiliyor

Yeşil Beton Travers Avrupa Patent Sürecinde

Kahramanmaraş İstiklalspor 2–0 Yeni Malatyaspor

MALATYALILAR BOSTANCI'DA BULUŞTU

Yeşilyurt'ta Zincirleme Kaza: 8 Kişi Yaralandı

Malatya'da 'Meclis Akademisi' projesi hazırlığı

CHP Hekimhan Teşkilatında Kongre Hazırlığı

Meclis Komisyonu Baro Başkanlarını Dinledi

Malatya’da minibüs ile otomobil çarpıştı: 9 yaralı

Yapay Zeka Yüksek Lisans Programı Malatya'da açıldı

Yeni Malatyaspor Kongre Kararı Aldı

Ankara'da Özel Malatya Toplantısı

Sadıkoğlu: 6. bölge teşvikleri devam etmeli

'LGS Hazırlık Kursu’ Kayıtları 1 Eylül’de Başlıyor

Hayvan Yetiştiricilerine Kızılay'dan Malzeme Desteği

Darende Güreş ve Kültür Festivaline Hazırlanıyor

Memur-Sen'den Milli Eğitim Bakanlığına Ağır Eleştiriler

Yeni Malatyaspor'a bir -6 Puan Silme Cezası Daha

Hekimhan'da Beton Mikseri Devrildi: 1 Yaralı

Kale'de Kano Yarışması Düzenlendi

Ümit Vaat Eden Genç Siyasetçiler

Erkılınç: BİK Yoluna Devam Edecek

Malatya'da Bir Zamanlar Çerçiler Vardı

Hekimhan'a Konteynır Çarşı Kuruluyor

Arapgir Eğnir'de Çeşme Açılışı Yapıldı
