BÜYÜKŞEHİRDEN EVLERE SERVİS
Sağlık, 25 Mart 2020 20:57Malatya Büyükşehir Belediyesi Korona virüs salgını nedeniyle evden çıkamayan 65 yaş ve üstü yaşlılar ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların belediyenin çağrı merkezlerine bildirdikleri ihtiyaçlarını yerine getiriyor.

Daha önce ihtiyaç talebi için iki adet çağrı numarası paylaşan Büyükşehir Belediyesi yoğunluk nedeniyle bu numaralara iki adet numara daha ekledi.
Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden, ESENLİK, BELSOS, MEGSAŞ, MOTAŞ şirketleri tüm taleplerin daha hızlı karşılanabilmesi için imkânlarını Malatyalıların hizmetine sunuyor.
Taleplerin daha hızlı karşılanabilmesi adına, evinde çıkamayan 65 yaş ve üzeri, kronik hastalığı bulunan vatandaşların gıda, ekmek, ilaç gibi ihtiyaçlarının daha hızlı karşılanabilmesi için iki numara daha eklendi.
Bu numaraları arayan vatandaşların talepleri ve istekleri doğrultusunda hızlı bir şekilde ihtiyaçları karşılanacak.
“Evde Hayat Büyükşehirde Hizmet Var” projesi ile vatandaşların evlerinde kalarak yaşamlarını kolaylaştırmaları sağlanıyor.
Whatsapp Çağrı ve sipariş hattı
ESENLİK: 0549 768 65 65
MEGSAŞ: 0530 465 44 44
BELSOS: 0422 328 50 38
MOTAŞ: 444 51 44 nolu telefon numaralarından ulaştıklarında istek ve taleplerini iletebilirler.
VEFA KONAĞI KAPATILDI
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Vefa Konağı tedbirler ve önlemler kapsamında geçtiğimiz günlerde kapatıldı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri Vefa Konağı kayıtları dikkate alınarak 65 yaş ve üstü 649 vatandaşı ile Engelli merkezleri kayıtlarında yer alan 661 kişi telefonla aranarak koronavirüs tedbirleri çerçevesinde evde kalmaları uyarısında bulunuyor.
Ekipler yaşlılara acil ihtiyaçları için 112 – 155 – 156 ve Büyükşehir Belediyesi çağrı merkezi numarası 444 51 44’ü arayarak ihtiyaçlarını bildirmeleri hususunda bilgilendirme yapıyorlar.
Öte yandan, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan sosyal medya hesabından konuyla alakalı yayınladığı paylaşımda, “Kıymetli büyüklerim, sizler evden çıkmayın. Bir ihtiyacınız, sıkıntınız olursa arayın yeter, biz size ulaşırız. Hürmetle hepinizin ellerinden öpüyorum” ifadelerine yer verdi.
Sağlık, 25 Mart 2020 20:57
Yorumlar (0)

Yeni Malatyaspor Menejerliğine Fatih İlek Getirildi

Malatya'da Makaron ve Etil Alkol Ele Geçirildi

Malatya'da Yaralı leylek korumaya Alındı

Kamyonetle çarpışan Traktör Sürücüsü Öldü

Taşkın: Battalgazi'de 10 Taziye Evi Daha Yapacağız

Eşi tarafından Öldürülen Kadının Koruma İstediği Ortaya Çıktı

Yetimler Kervanı'ndan Geleneksel Aşure İkramı

'Oku-Yaz' Projesi İle Kitap Serüveni Başlıyor

Doç. Dr. Fatih Gönültaş Başhekim Olarak Atandı

Olimpik Açık Yüzme Havuzu Hizmete Açıldı

İkizce’de dört ayrı kavşak düzenlemesi yapılıyor

Malatya'da 24 Bin 275 Kişi İş Arıyor

ARSLANTEPE’DE BİYOARKEOLOJİ ÇALIŞTAYI

MASKİ’DEN OLUKLU’YA İÇME SUYU YATIRIMI

TÜRKİYE’DE VE ALMANYA’DA, MAAŞ VE ÜCRET DENGELERİ

Baskilliler Demiryoluna Karayolu Yapılmasını İstedi

Taşkın: 15 Temmuz Milletin Uyanık Kalma Melesidir

Geçit: 15 Temmuz Yazılan Bir Destandır

HAVALİMANI’NDA 74 BİN YOLCU UÇTU

Battalgazi Belediyesinden Bayrak Seferberliği

Vali Yavuz 15 Temmuz Şehit ve Gazi Aileleri ile Buluştu

Malatya Arapgir'li Aşık Yoksuli...

Eren: Tüm Türkü Severleri Arguvan'a Bekliyoruz

Malatya'da FETÖ Operasyonu

GAZETECİ KERİM HOŞFİKİRER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Zeynel Abidin Vakfı'nda Aşure Etkinliği Düzenlendi

Vali Yavuz: Depremin ardından Ayağa Kalktık

Başkan Er: 15 Temmuz Şanlı Bir Direnişin Adıdır

Darende Yıkılhan’da Binlerce Kişi Halaylarla Buluştu

Samanköy Konteyner Kent'te Cinayet

Dünyanın Gençleri Darende’de Buluştu

17. Arguvan Türkü Festivali Programı Belli Oldu

Yeni Malatyaspor Cafer Aydın'la Sözleşme İmzaladı

TGS, Malatya’da gazetecilere haklarını anlattı!

TSYD'nin Ağabeyi Kerim Hoşfikirer'i Kaybettik

Özel: Malatya'da 75 Bin Kişi Hala Konteynır da Yaşıyor

Ali Kapısı Derneği Aşure Etkinliği Düzenledi

Vali Yavuz: Malatya'da 120 Bin ve İşyeri Yapıyoruz

Sadıkoğlu: Nefes kredisinde limit artırılmalı
