Malatya Aspuzu Caddesi Asfaltlanıyor
Haber, 05 Haziran 2023 21:45Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından Malatya merkezde ve kırsal alanlarda asfaltlama, altyapı ve üstyapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Şehrin her köşesini şantiye alanına çeviren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı M. Hakan Demir, Aşağıbağlar Mahallesi Aspuzu Caddesi’ndeki yol bakım ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, mahallede yapılan hizmetlerin son durumu hakkında bilgiler aktardı.
Malatya genelinde yol çalışmalarına başladıklarını ifade eden Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı M. Hakan Demir, “İlimiz genelinde yol çalışmalarımız bütün hızıyla devam etmektedir. Aşağı Bağlar Mahallesi’ne bağlı Aspuzu Caddesi’nde de asfalt yenileme çalışmaları devam ediyor. Daha öncesinde buranın altyapı çalışmaları tamamlanmıştı. Altyapı çalışmaları sonrasında asfalt kalitesinde bozulma olan alanları gerek birinci kat asfaltımız gerekse de asfalt kalitemizi yenileyerek caddemizdeki yol akışını daha konforlu bir hale getiriyoruz. Bilindiği üzere Aspuzu Caddesi, Güney Kuşak Yolunun Fahri Kayahan Bölgesi, Tecde İsmet Paşa Caddemizle bağlantılı kavşağımızdır. Buradaki sıcak asfalt çalışmalarımızı sonuçlandırdığımızda daha güvenli ve konforlu bir yol olacaktır.
Yol çalışmaları kapsamında Malatya merkeze asfalt çalışmalarını, kaldırım, aydınlatma, bisiklet yollarını yenilemek için ihalemizi yapmış bulunmaktayız. Deprem etkisinden arınmış veya depremden az zarar görmüş, semtlerimizden başlamak üzere caddelerimizde yol yenileme çalışmalarımız bu yıl içinde son hızıyla devam edecektir. Kırsal alanlarda da Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın bize sağlamış olduğu destekler doğrultusunda ihalelerimizi yaptık. Buralarda da çalışmalarımız başladı” dedi.
Haber, 05 Haziran 2023 21:45
Yorumlar (0)

Yıldız: Mücbir Sebep Süresi Uzatılmalı

Kılıç: İstanbul öz, Malatya üvey evlat mı?

Yerli Tütün Kaçak Oldu... Artık Tütün Satmak Cezalar Getiriyor

MGC'den Sağlık Müdürü Karaca'ya Ziyaret

Sadıkoğlu, Malatya’nın sorunlarını Bakanlara Anlattı

Büyükşehir'den Açıklama: Her türlü yasal imkan kullanılmıştır

MEZARLIKLARDA BAHAR VE BAYRAM TEMİZLİĞİ

'Don felaketi Malatya'ya Acının Katmerlisini Yaşattı'

Yeşilyurt Belediyesi İhtiyaç Sahipleri İçin ‘Kurban Bağış’ İstedi

Malatya Etnospor Kültür Festivali’ne katıldı

100. Yıl Parkı Çevresinde Güvenlik Denetimleri Yapılıyor

‘Nezaket Okulları’ Yıl Sonu Etkinliği Düzenledi

Büyükşehir 200 Adet Tekerlekli Sandalye Dağıttı

Meydancık Mahallesi İçme Suyuna Kavuştu

Deprem Çalıştayı Sonuç Raporu Yayınlandı

Malatya'da 15 Torbacı Tutuklandı

Eşini öldüren Koca: Her iki kurşun eşime isabet etmiş

Arguvan Türkü Festivali Hazırlıkları Başladı

Ağbaba; Malatya’da yıllardır çevre felaketi yaşanıyor

Arapgir'de 'Hayır Çarşısı' Etkinliği

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AİLE YILI ETKİNLİĞİ

Başkan Geçit, ‘Dost Meclisi’ Programına Katıldı

Sadıkoğlu: Yerinde dönüşüm destekleri yeniden değerlendirilsin

Başkan Taşkın Çevreyolu Esnafıyla Buluştu

Vitamin Cafe Cinayetlerinde Karar Çıktı

HINCA HINÇ DOLAN CEZAEVLERİ NEYİ ANLATIYOR?

Arguvanlılar Sinop'u Gezdi

Eskişehir'e Malatya'dan 26 Bin Kişi Gitti

Darende Günpınar Şelalesi Sezonu Açtı

Türk Mutfağı Haftası, Tanıtım Etkinliği Başladı

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

7. Malatya Yapı Dekorasyon Fuarı Açılıyor

Bağımlılıkla İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Pütürge ve Doğanşehir ilçelerinde kazı yapan defineciler ile tütün bulunduran şahıslar gözaltına alındı.

AK Parti İl Başkanı Bakan Görevine Başladı

İzzetiye'de Yapılan Konut ve İşyerleri 2026'da Teslim Edilecek

Malatya'da Partilerin Son Oy Oranları:

Hüseyin Doğan Dede Vefatının 42. Yıldönümünde Anıldı

İzmir Veli Ağbaba'yı Dinliyor
