Depremzede kırtasiyeciler yaralarını birlikte saracak
Haber, 31 Mayıs 2023 10:44Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD) Başkan Yardımcısı Orhan Taşdemir, TÜKİD Yönetim Kurulu Üyesi Nadir Alataş ve TÜKİD Komite Üyeleri Ogün Suratoğlu ile Mehmet Tekin, Malatya’da kitap, kırtasiye ve yayıncılık sektörlerinde faaliyet yürüten firma yetkilileri ile bir araya geldi.
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, TÜKİD’in Türkiye çapında başlattığı yardım kampanyasının detayları konuşularak Malatya’da zarar gören kırtasiyecilerin sorunları masaya yatırıldı, çözüme yönelik yapılan çalışmalar anlatıldı.
“TOPYEKÜN BİR MÜCADELENİN İÇERİSİNDEYİZ”
TÜKİD olarak depremzede kırtasiyecilerin yanında olduklarını vurgulayan Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD) Başkan Yardımcısı Orhan Taşdemir, “Depremin acısını yüreğinde taşıyan ülkemizin bu zor günlerinin dayanışma ruhuyla aşılacağına inanıyor ve TÜKİD olarak ailelerini, yuvalarını, ekmek teknelerini kaybeden kırtasiyeci meslektaşlarımızın yanında oluyoruz. Kırtasiyeci meslektaşlarımızın acılarını hafifletip yaralarını sarmak için sektör olarak topyekûn bir mücadelenin içerisindeyiz. Bu kapsamda TÜKİD olarak depremin yaşandığı illerimizi ziyaret ederek meslektaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bugün de Malatya’dayız. Malatya’daki meslektaşlarımızın yaralarını sarmak adına dernek olarak neler yapabilir bunları konuşmak için bir araya geldik. Oldukça faydalı bir toplantı oldu, katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz. Başta meslektaşlarımız olmak üzere bu şehirde yaşayan tüm depremzedelere geçmiş olsun diyorum” dedi.
Toplantıya katılım sağlayan Malatya Kırtasiyeciler Derneği Başkanı Şahin Doğan, EYTED Malatya İl Temsilcisi Ömer Faruk Şener, MTSO Meclis Üyesi Cumaali Kaynar ve sektör temsilcileri sektörün sorunlarına sahip çıkan TÜKİD yönetimine teşekkürlerini ilettiler.
Haber, 31 Mayıs 2023 10:44
Yorumlar (0)
ARAPGİR'DE YIL SONU SERGİSİ AÇILDI
Başkan Er, İtfaiye Teşkilatını Ziyaret Etti
Yeşilyurt Belediyesi Yaşlı Bakım Merkezi Yapıyor
Öğrenciler Belediye Meclisi Toplantısını İzledi
TOKİ’den Sosyal Konut Aldılar, Bin Pişman Oldular
Battalgazi İlçesinde Sera da 40 Ton Salatalık Üretti
Basın Kartları Komisyonu Toplandı
Büyükşehir Belediye Binası Depremde Hasar Almış
Çağdaş Hukukçular Derneği Başkanlığına Tursun Seçildi
Aile Mentorları Tarih Yolculuğunda Buluştu
Aile Mentorları Tarih Yolculuğunda Buluştu
Vali Yavuz’un 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
Küba'da sivrisinek ısırıklarından 33 kişi öldü
Kurum: Kahramanmaraş yeniden ayağa kalkıyor
Ölmeztoprak: Malatya'nın Sorunlarının Takipçisiyiz
Ağbaba: İşyerleri Teslim Edilmeden Mücbir Sebep Bitirilemez
Başkan Sami Er: Bizim Gizli Ajandamız Yok
'Deprem komşuluk ilişkilerini zedeledi'
Öğrencilere Satranç Turnuvası düzenlendi
MİLLETVEKİLİ ÖLMEZTOPRAK KADEM’İ ZİYARET ETTİ
Derya Şafak: Mescid-i Aksa ümmetin evidir
Yeşilyurt'ta 'Önem' Projesine Coşkulu Şenlik Desteği
Maldia Derneği Hastaneye Tekerlekli Sandalye Bağışladı
Av.Deniz Çakır CHP Yüksek Disiplin Kuruluna Seçildi
CHP Parti Meclisine 3 Malatyalı Yüksek Oyla Seçildi
BATTALGAZİ BELEDİYESİ HİZMETLERİNİ TANITIYOR
Doğanşehir'de Domuz Avı Başladı
TÜRK DÜNYASI 1. SU ÇALIŞTAYI AFYON'DA YAPILDI
Yeşilyurtspor, Osmaniye'den Puansız Dönüyor: 2-0
Battalgazi, Kahta'dan 3 Puanla Dönüyor: 2-1
Engüzekliler Abdal Musa Lokmasında Bir Araya Geldi
Yalova Malatyalılar Derneği Şehitler İçin Mevlüt Okuttu
Milli Voleybolcu Wargas Malatya’da Ehliyet Sınavına Girdi
Yeni Malatyaspor Ligden Çekiliyor
Ağbaba, Malatya Büyükşehir Belediyesine Destek İstedi
Yeni Malatyaspor, Adana'da Sahaya Çıkmadı
Depremin Ardından Göç Edenler mi Daha Mutlu, Kalanlar mı?
Malatya Esenlik Helal Gıda Fuarına Katıldı
Büyükşehir Zabıtası Gıda Denetimine Çıktı
