Depremzede kırtasiyeciler yaralarını birlikte saracak
Haber, 31 Mayıs 2023 23:38Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD) Başkan Yardımcısı Orhan Taşdemir, TÜKİD Yönetim Kurulu Üyesi Nadir Alataş ve TÜKİD Komite Üyeleri Ogün Suratoğlu ile Mehmet Tekin, Malatya’da kitap, kırtasiye ve yayıncılık sektörlerinde faaliyet yürüten firma yetkilileri ile bir araya geldi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, TÜKİD’in Türkiye çapında başlattığı yardım kampanyasının detayları konuşularak Malatya’da zarar gören kırtasiyecilerin sorunları masaya yatırıldı, çözüme yönelik yapılan çalışmalar anlatıldı.
“TOPYEKÜN BİR MÜCADELENİN İÇERİSİNDEYİZ”
TÜKİD olarak depremzede kırtasiyecilerin yanında olduklarını vurgulayan Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD) Başkan Yardımcısı Orhan Taşdemir, “Depremin acısını yüreğinde taşıyan ülkemizin bu zor günlerinin dayanışma ruhuyla aşılacağına inanıyor ve TÜKİD olarak ailelerini, yuvalarını, ekmek teknelerini kaybeden kırtasiyeci meslektaşlarımızın yanında oluyoruz. Kırtasiyeci meslektaşlarımızın acılarını hafifletip yaralarını sarmak için sektör olarak topyekûn bir mücadelenin içerisindeyiz. Bu kapsamda TÜKİD olarak depremin yaşandığı illerimizi ziyaret ederek meslektaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bugün de Malatya’dayız. Malatya’daki meslektaşlarımızın yaralarını sarmak adına dernek olarak neler yapabilir bunları konuşmak için bir araya geldik. Oldukça faydalı bir toplantı oldu, katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz. Başta meslektaşlarımız olmak üzere bu şehirde yaşayan tüm depremzedelere geçmiş olsun diyorum” dedi.
Toplantıya katılım sağlayan Malatya Kırtasiyeciler Derneği Başkanı Şahin Doğan, EYTED Malatya İl Temsilcisi Ömer Faruk Şener, MTSO Meclis Üyesi Cumaali Kaynar ve sektör temsilcileri sektörün sorunlarına sahip çıkan TÜKİD yönetimine teşekkürlerini ilettiler.
Haber, 31 Mayıs 2023 23:38
Yorumlar (0)

Battalgazi Belediyesi Hayvan Barınağı Yapıyor

Keskin: Kayısıyı Siyasete Alet Etmeyin

Doğanşehir Erkenek 'te Korkutan Yangın

Yeni Malatyspor Yine Mağlup Oldu: 3-1

Yeşilyurtspor Diyarbakır'da yine Berabere Kaldı: 2-2

Battalgazi Belediyespor, Viranşehir'e boyun eğdi: 1-0

Malatyaspor Kendi Evinde Mağlup: 2-3

KARAKUCAK GÜREŞLERİ BÜYÜK ÇEKİŞMELERE SAHNE OLDU

Tekirdağ Büyükşehir Emeklilere 14.000 TL Pazar Desteği Veriyor

BATTALGAZİ ZABITASI, MARKETLERİ DENETLEDİ

Sadıkoğlu: Malatya Kayısısı Türkiye’nin markasıdır

Ağbaba: Bizim Rakibimiz Baskil Değil

MASKİ Şotik Köyünü İçme Suyuna Kavuşturuyor

Vali Yavuz, İkizce’de Tamamlanan Projeleri İnceledi

Hayvan Islahı Projesi Tanıtımı Toplantısı Yapıldı

TSO Başkanlı Organize Sanayi Bölgesi Toplantısı Yapıldı

Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğüne Abdülkadir Çay atandı

MASKİ Kayıp Kaçak Su Peşinde

Geçit: Malatya’yı Türkiye’ye Tanıtmak Gurur Verici

Malatya Tanıtım Günleri İstanbul'da Başladı

Kalegöl Otel Öğretmen Akademisi Oluyor

CHP'li Milletvekilleri Darende'yi Ziyaret Etti

Taşköprü Sarımsağı 250 Liradan Satılıyor

Darende de 4 Bin 500 Dönüm Alan Sulanacak

Büyükşehir Sulama için 250 Bin Metre Boru Dağıtıyor

Hekimhan'da İlk Kreş Törenle Açıldı

Sanayi Sitesi Kura Çekimi 23 Ekim'de Yapılacak

Tarım Müdürü Kadın Çiftçileri Ziyaret Etti

Darende Aslantaşların Taşınmasına İtiraz Etti

Abdullah Kiğılı: Devlet tekstili gözden çıkardı

Kale İlçesinde Morg ve Gasilhane Yapıldı

Darende Aslantaşların Taşınmasına İtiraz Etti

Tarım Müdürü Kadın Çiftçileri Ziyaret Etti

Vali Seddar Yavuz, Öğretmen Akademisini Açtı

Malatya'da 27 Bin 786 Kişi İş Arıyor

Yeşilyurt Belediyesinin Bütçesi 4 Milyar 327 Milyon TL.

Battalgazi Belediyesi Bütçesini Belirledi

Bugün 16 Ekim 'Uluslararası Jeoetik Günü'

Büyükşehir 3 Bakanı Fahri Hemşeri Yaptı
