Tüfenkci: Malatyalıların kararı net, safı belli
Haber, 24 Mayıs 2023 05:18AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya’daki mitinge katılan vatandaşlara teşekkür ederek, “Malatyalıların kararı net, safı belli” dedi. Milletvekili İhsan Koca ise, “Kesinlikle rehavete kapılmıyoruz, Malatyalılar aynı coşku ve desteği sandıklara giderek gösterecek” çağrısında bulundu.

Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Şubat depremlerinin ardından dördüncü kez Malatya’ya gelerek, Kültür ve Turizm Bakanlığı Malet Konteyner Kent'te binlerce Malatyalı ile bir araya geldi. Mitinge MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’de katıldı.
-“Malatyalılar, ‘Eserler yarım kalmasın, hizmetler ve projeler yarım durmasın' diyor“
Şehir merkezine uzak olmasına rağmen yoğun katılım ve büyük coşkuya sahne olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı mitingi değerlendiren AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Malatyalılar bir kez daha Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında Beydağı gibi dik durmuştur. Tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz şükranlarımızı sunuyoruz. Malatya’nın deprem yaralarını kısa sürede atlatması ancak güçlü bir lider ve istikrarlı bir hükümet ile gerçekleşebilir. Malatya’mız da şu anda Malatya'da da 14 bin konutun, 714 işyeri, 7 bin 131 köy evinin ve 679 ahırın yapımına başlandı. Malatya’mız da 70 bini deprem konutu, 25 bin 300'ü köy evi olmak üzere toplam 95 bin 300 afet konut inşa edilecek. Malatyalılar, ‘Yaparsa Reis Yapar’ diyor. Malatyalılar, ‘Eserler yarım kalmasın, hizmetler ve projeler durmasın' diyor. Mitinge coşkuyla katılan Malatyalıların kararı net, safı belli. 28 Mayıs Pazar günü Cumhurbaşkanımıza Malatya’dan yine güçlü bir destek vereceğiz. ” dedi.
-“Malatyalılar aynı coşku ve desteği sandıklara giderek de gösterecek”
AK Parti Malatya Milletvekili İhsan Koca ise, mitinge katılan vatandaşlara ve destek veren Cumhur İttifakı partilerine ve mensuplarına teşekkür ederek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a coşkusunu, ahde vefasını, sevgi selini sokaklara taşıyan Malatyalı hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Malatyalılar, her zaman Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti’nin ülkeye ve millete hizmet mücadelesinde yanımızda oldu. Coşkulu geçen mitingden dolayı kesinlikle rehavete kapılmıyoruz, Malatyalılar aynı coşku ve desteği sandıklara giderek de gösterecek. Çünkü Malatyalılar
terör örgütlerinin uzantılarıyla yol yürüyenlere fırsat vermez. Malatyalılar, milletimizi ‘Alevi-Sünni, Kürt-Türk' diyerek bölmeye çalışanlara yol vermez. Milletimiz, Kandil'den talimat alanlarla birlikte olmaz. Malatyalılar, 28 Mayıs Pazar günü sandıklara koşarak ülkemizin ve milletimizin geleceğine, milletin adamı Cumhurbaşkanımıza bir kez daha sahip çıkacak ve rekor bir destekle sahip çıkacaktır.” İfadelerini kaydetti.
-“Hem sandığa gideceğiz hem de sandıklara sahip çıkacağız”
AK Parti İl Başkanı Namık Gören’de, mitinge katılım ve destek veren herkese teşekkür ederek, “Miting yapılan noktanın şehir merkezine çok uzak olmasına rağmen yaklaşık 50 bin kişi katılım sağladı. Katılan ve destek veren Malatyalılara teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Malatyalılar bir kez daha Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğunu tüm dünyaya göstermiştir. Depremden sonra dört kez Malatya’ya gelen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bugüne kadar Malatyalıların nasıl güvenini boşa çıkarmadıysa, Allah'ın izniyle, gelecekte de Malatyalıların ve milletimizin emanetini hakkıyla taşımaya devam edecektir. Malatyalılar bu nedenle, rehavete kapılmadan dosta güven, Türkiye düşmanlarına korku salacak şekilde 28 Mayıs Pazar günü sandıklarda yine güçlü bir destek verecektir. Hem sandığa gideceğiz hem de sandıklara sahip çıkacağız.” açıklamasını yaptı.
Haber, 24 Mayıs 2023 05:18
Yorumlar (0)

Ziraat Bankkart, Malatya’da 5. Şampiyonlar Kupası’nı kazandı

Bakan Bak, Malatya’nın Fahri Hemşerisi Oldu

Bakan Bak: 'Malatya'ya Spor Köyü Yapacağız'

'SAHNE SENİN' ENGELSİZ YETENEK YARIŞMASI

Yaşlı Şahıs Evinde Ölü Bulundu

Nemrut Dağında Kitap Okudular

Hasançelebi de Ağaç Dikme Seferberliği

Bir Şahıs binlerce Uyuşturucu Hapla Yakalandı

Dr. Şahin: Sultansuyu'nun Atları İstanbul'da Neden Satılıyor?

Deprem Konutu Müteahhitleri Uyarıldı

CHP MALATYA İL YÖNETİMİ MAZBATASINI ALDI

Şotik Köyü Derneği Genel Kurulu Yapıldı

'Savaşta ve Afette Gazetecilik Eğitimi” Projesi’

Google işbirliğiyle 'Dijital ve Yapay Zeka Okuryazarlığı' eğitimi verilecek

Ölmeztoprak: Kira Yardımlarındaki Aksaklıklar Çözülüyor

ZİRAİ DON ÖDEMELERİ HESAPLARA YATMAYA BAŞLADI

LİSELER ARASI 80’LER VE 90’LAR NOSTALJİ SES YARIŞMASI

Keskin, AVM’deki Yöresel Ürünler Satışına Tepki Gösterdi

Turgut Özal Üniversitesi 109. Sıraya Yükseldi

Turgut Özal Üniversitesi’nde Cerrahi Kursu Gerçekleştirildi

Suluköy’deki Mezarlık Alanı Yenilendi

Alper Karakurt İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Oldu

ARAPGİR’DE DOĞA VE KÜLTÜR BULUŞMASI

Malatyalılar Bodrum'da Buluşuyor

Battalgazi Belediyesi Hayvan Barınağı Yapıyor

Keskin: Kayısıyı Siyasete Alet Etmeyin

Doğanşehir Erkenek 'te Korkutan Yangın

Yeni Malatyspor Yine Mağlup Oldu: 3-1

Yeşilyurtspor Diyarbakır'da yine Berabere Kaldı: 2-2

Battalgazi Belediyespor, Viranşehir'e boyun eğdi: 1-0

Malatyaspor Kendi Evinde Mağlup: 2-3

KARAKUCAK GÜREŞLERİ BÜYÜK ÇEKİŞMELERE SAHNE OLDU

Tekirdağ Büyükşehir Emeklilere 14.000 TL Pazar Desteği Veriyor

BATTALGAZİ ZABITASI, MARKETLERİ DENETLEDİ

Sadıkoğlu: Malatya Kayısısı Türkiye’nin markasıdır

Ağbaba: Bizim Rakibimiz Baskil Değil

MASKİ Şotik Köyünü İçme Suyuna Kavuşturuyor

Vali Yavuz, İkizce’de Tamamlanan Projeleri İnceledi

Hayvan Islahı Projesi Tanıtımı Toplantısı Yapıldı
