Fendoğlu: Milletimiz Erdoğan’ı tekrar seçecek
Haber, 23 Mayıs 2023 08:11Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü bir şekilde tekrar Cumhurbaşkanı Seçileceğini belirterek, “Milletimiz Erdoğan’ı yeniden seçecektir, ama yerli ve milli olamayan muhalefeti değiştirecektir. Tüm milletimizi 14 Mayıs’ta olduğu gibi sandıklara ve Erdoğan’a oy vermeye davet ediyorum” dedi.
MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “14 Mayıs’ta bizim için seçim bitmedi. Sahadan ayrılmadık, sahayı bırakmadık. MHP Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin tüm ülkücülere olan ‘'14 Mayıs'ta yapmış olduğunuz çalışmanın yarıda kalmaması gerekir.’ talimatı üzerine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 28 Mayıs’ta güçlü bir şekilde seçilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Milletimiz 14 Mayıs’ta olduğu gibi yüksek oranda sandığa gidecek ve güçlü bir destek ile Cumhur İttifakı adayımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçecek, ama milli ve yerli olamayan muhalefeti ise değiştirecektir. 28 Mayıs tarihi, milli ve yerli olan siyasetin kazandığı, ama terör örgütleriyle kol kola girenleri ise siyaset sahnesinden indireceği bir milat olacaktır. Türk Milliyetçiliğini, Ülkücülüğü, Cumhurbaşkanlığı Seçiminin ancak 2. Turunda hatırlayanları milletimiz unutmaz ve gereken dersi verecektir.” İfadelerini kaydetti.
14 Mayıs sonrası deprem bölgesindeki vatandaşlara oy tercihlerini Cumhur İttifakından yana kullanması nedeniyle hakaret edilmesi ve bazı belediyelerin ise depremzedelere yaptıkları yardımları kesmesi durumunda değerlendiren MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu şunları söyledi, “14 Mayıs seçimleri sonucunda 6 Şubat depremlerinde ağır hasar ve can kaybı olan Malatya ve diğer deprem bölgesi illerimizde Cumhur İttifakı’nın yüksek oranda oy alması, milletimizin Cumhur İttifakı’na güvenmesinin bir sonucudur. Halkımız, bu ağır deprem felaketinin altından ancak Cumhur İttifakının ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kalkabileceğini inanmıştır. Ancak; Cumhur İttifakı’na verilen bu destek nedeniyle Malatyalılara ve deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza hakaret edilmesi kabul edilemez ve insanlık dışı bir harekettir. Depremi en ağır şekilde yaşayan Malatyalılar ve deprem bölgelerindeki Anadolu insanımız acı gününde kendisine uzatılan hiçbir eli unutmaz, ama ülke yönetimi konusunda da bir bardak su ve bir poşet makarna için oyunu ve iradesini satmaz. İnsani görevini yapan herkese teşekkür ediyoruz, şükranlarımızı sunuyoruz. Ama deprem yardımı karşılığında vatandaşın oyuna ipotek koyanları ve koymak isteyenleri, depremin acısı gibi unutmayacağız ve Malatyalılar 28 Mayıs’ta gereken cevabı sandıkta verecektir.”
Haber, 23 Mayıs 2023 08:11
Yorumlar (0)
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
Malatyalı Prof. Dr. Fahri Işık, büyük ödüle layık görüldü
MASKİ, HEKİMHAN’DA ALTYAPI YATIRIMLARINI TAMAMLADI
