Kiraz: Malatya’nın hakkını alması için destek istiyoruz
Haber, 29 Nisan 2023 14:02Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin hem Malatya hem de Türkiye için büyük önem taşıdığını ifade ederek, “Mecliste sesimizin daha gür çıkması ve vaatlerimizin yerine gelmesi için milletimizden destek istiyoruz. Mecliste her daim Malatya’nın hak ettiğini alması için çalışırken, ülkemizin de hak ettiği yere gelmesi için gayret göstereceğiz” dedi.
14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde CHP’den milletvekili adayı olan Kiraz, seçim çalışmaları kapsamında Hekimhan ilçesini ziyaret etti.
İlçede esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Kiraz, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin önemine değinerek, hem yeni cumhurbaşkanının hem de milletvekillerinin 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimle belirleneceğini ifade etti.
“DEPREMDE EVLERİ YIKILAN VE AĞIR HASAR ALAN VATANDAŞLARIMIZA
EVLERİNİ 5 KURUŞ ALMADAN YAPIP, TESLİM EDECEĞİZ”
Kiraz, Türkiye’nin birçok sorununun olduğuna dikkat çekerek, “Ama ilk vaadimiz depremle ilgili; evi yıkılan ya da ağır hasar alan vatandaşlarımızın evlerini 5 kuruş almadan yapıp, teslim edeceğiz” dedi.
Çiftçilere verilecek destekten emeklilere verilecek bayram ikramiyesine kadar ciddi bir çalışma yaptıklarını ve iktidara geldiklerinde bu vaatlerin hepsinin hayata geçirileceğini kaydeden Kiraz, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Kurban Bayramı’nda emeklilerimize 15 bin TL bayram ikramiyesi vereceğiz. Her bayramda emeklilere iki maaş ikramiye vereceğiz. Aile Destekleri Sigortası kapsamında her aileye 8 bin 500 TL destek sağlayan bir projeyi hayata geçireceğiz. Bir ailenin evine 5 bin TL para giriyorsa, 3 bin 500 TL’de devlet verecek. Ailenin hiç geliri yoksa devlet bu aileye 8 bin 500 TL verecek. Her ailede mutlaka bir çalışan oluşturacağız. İşe alımlarda, o evde hiç çalışan yoksa öncelik ona verilecek.”
“MALATYA’MIZI HEP BİRLEŞTİRİP, BÜTÜNLEŞTİRDİK”
14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimde destek isteyen Kiraz, “Bize destek verirseniz ve mecliste istediğimiz çoğunluğu sağlayabiliriz. Mecliste çoğunluk, vaatlerimizin kolay bir şekilde geçmesi anlamına da geliyor” dedi.
Kiraz, Malatya’da birinci sırada CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın olduğunu kaydederek, “Malatya için önemli çalışmalar yapıyor, mücadeleler veriyor. Bende uzun süre il başkanlığı yaptım. İl başkanlığı döneminde de hem Malatya’yı hem de ilçelerimizi birleştiren, bütünleştiren, vatandaşlarımıza da hizmet noktasında elinden geleni yapan bir tavırla hareket ettik. Bugünde herkesi birleştirmek, bütünleştirmek istiyoruz” diye konuştu.
Haber, 29 Nisan 2023 14:02
Yorumlar (0)
Savaş Çocuklarına Mektup Yarışmasını Kazananlar Açıklandı
BIK Yönetmelik Değişiklikleri Yürürlüğe Girdi
Esen: Yıkılan Binaların Yüzde 95’i Eski Yapılar
BAŞKAN GEÇİT, SANAYİ ESNAFININ TALEPLERİNİ DİNLEDİ
TMMOB : Müteahhit yeterlilik belgeleri şeffaf biçimde açıklansın
Solo Keman Konseri Dinleyicilerden Tam Not Aldı
Alevilik Araştırmaları Enstitüsü, Topalcengiz'i Ağırladı
Malatya’nın Kültür ve Sanat Vizyonu Tartışıldı
Battalgazi de 'Deprem Anı ve Hafıza Müzesi' Kurulacak
Malatya'da 11 Ayda 780 Bin Yolcu Uçtu
Sadıkoğlu: İşletmelerin uygun koşullu kredilere ihtiyacı var
Kuluncak, Sarıca'dan Getirilecek İçme Suyuna Kavuşuyor
Doğanşehir Güzelköy'e Çocuk Parkı Yapıldı
Battalgazi'de Çalışmalar Yoğunlaştırıldı
Malatya'da 453 Araç Trafikten Men Edildi
Akar: 'Üretim yapısının temeli, güçlü bir koordinasyondur'
Darende de Yaşlı Şahıs Ölü Bulundu
Darende de İki Kardeşe Kına Gecesi Düzenlendi
Malatya'da Tabela Kirliğine Karşı Tedbir Alınmalıdır
Yeşilyurtspor, Silifke Belediyespor'u Devirdi:1-0
Akçadağ'da 15 Milyon Dolarlık Mermer İhraç Ediliyor
Yeni Malatyaspor 2. Lige Havlu Attı
Dr. Bülent Topaloğlu'nun Oğlu Vefat Etti
Dijital ve Yapay Zekâ Okuryazarlığı Eğitimi İlgi Gördü
Babacan: Ortak Metin İçin Çalışmalar Sona Yaklaştı
Av. Deniz Çakır CHP, YDK Sekreteri Oldu
Veli Ağbaba TBMM’nin En Çalışkan Milletvekili Seçildi
'Malatya'da Raylı Sistem Projesine Onay Çıktı'
Yeşilyurt Belediyesi 2. Beton Santralini Açtı
50 Yıl Sonra Malatya’ya Çimento Fabrikası Kuruluyor...
ARAPGİR'DE YIL SONU SERGİSİ AÇILDI
Başkan Er, İtfaiye Teşkilatını Ziyaret Etti
Yeşilyurt Belediyesi Yaşlı Bakım Merkezi Yapıyor
Öğrenciler Belediye Meclisi Toplantısını İzledi
TOKİ’den Sosyal Konut Aldılar, Bin Pişman Oldular
Battalgazi İlçesinde Sera da 40 Ton Salatalık Üretti
Basın Kartları Komisyonu Toplandı
Büyükşehir Belediye Binası Depremde Hasar Almış
Çağdaş Hukukçular Derneği Başkanlığına Tursun Seçildi
