AKP'li Adaylar Eskimalatya'yı Ziyaret Ettiler
Haber, 27 Nisan 2023 06:47Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Malatya Milletvekili Adayları Bülent Tüfenkci, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Abdurrahman Babacan, Vahit Atalan ve Ramazan Özcan, AK Parti İlçe Başkanı Basri Kahveci Eskimalatya’da seçim çalışması yürüttüler.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Türkiye’mizi Malatya’mızı Battalgazi’mizi Yarımca Hanımızı dünyamızı hep güzelleştirmek için mücadele verdi, ve vermeye de devam ediyoruz. Biz Battalgazi Belediyesi olarak geldiğimizde önümüzde hani diyorlar ya şapkamızı koyduk, külahımızı koyduk. Battalgazi’ye ne yapabiliriz, Battalgazi’yi nasıl güzelleştirebiliriz, Battalgazi’ye ne katabiliriz. AK Parti Belediyeleri çalışıyor. 2020 de deprem yaşamamıza rağmen depremi daha atlatmadan 2 yıl pandemi yaşamamıza rağmen ve şu an yüzyılın afetini yaşamamıza rağmen. Emin olun AK Parti hükümeti ve belediyeleri güçlerinin çok çok üzerinde hizmet yapıyorlar. Dünya seçimi Türkiye seçimi durmak yok yola devam diyoruz. Allah hepinizden razı olsun. AK Parti Belediyeciliği AK Parti merkezi hükümeti hakikaten durmadan çalışıyor. Bu kadar olumsuzluğa rağmen ve biz diyoruz ki bu millete hakikaten hizmete kendimizi adamışız. Emin olun gecemiz gündüzümüz yok.” dedi.
- “Karabağ’ı 30 yıl sonra Azerbaycan kardeşlerimize teslim eden bir liderin seçimidir”
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Vahit Atalan, “Bu seçim Avrupa’dan aferin bekleyenlerin seçimi ile bir taraftan dünya beşten büyüktür diyen ve one minute çeken bir liderin seçimidir arkadaşlar. Değerli hemşerilerim nükleer santraller yapan enerjideki bağımsızlık mücadelemiz için mücadele edenlerin seçimi ile ne işi var ya nükleer santralle diyenlerin seçimi. Bu seçim yerli otomobil yapan ve onları sahaya süren yüzyıllardan beri hayalimiz olan bir aracın destekçileri ile bir aracın inşasıyla imarıyla ortaya koyanların seçimi ile kapatacağız yaptırmayacağız diyenlerin seçimi. Bu seçim Libya’da ne işiniz var. Mavi vatanda ne işiniz var Karabağ’da ne işiniz var diyenlerle orada da var olacağız, onlarında hak hukukunu savunacağız ve Karabağ’ı 30 yıl sonra Azerbaycan kardeşlerimize teslim eden bir liderin seçimidir. Gerçekten bu seçimin önemi o kadar önemli ki bizim bunu ne kadar anlatsak bitmez. “AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, “Birlikte Türkiye’yi inşa edelim. Bu bir ülkenin birliğine bayrağına vatanına milletine devletine inanan herkesle yol yürürüz” dedi.
-“Malatya’yı bir üst lige çıkartmak için siyasete girdim”
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Abdurrahman Babacan, “Malatya’nın yeniden ayağa kalkması bir yandan ekonomisi esnafı aynı anda barınması bunlarla birlikte Malatya’ya yeniden nasıl bir lig, bir üst lige taşıyabiliriz. Nasıl bir vizyon atlatabiliriz. Doğrusu özellikle ben bu istek için yola çıktım. Allah razı olsun Cumhurbaşkanımızda, Bülent Tüfenkçi bakanımda, büyüklerimizde sağ olsunlar yardımcı oluyorlar destek oluyorlar. Bizde bundan sonra sizinle birlikte yol yürüyeceğiz.” dedi.
Haber, 27 Nisan 2023 06:47
Yorumlar (0)

Ziraat Bankkart, Malatya’da 5. Şampiyonlar Kupası’nı kazandı

Bakan Bak, Malatya’nın Fahri Hemşerisi Oldu

Bakan Bak: 'Malatya'ya Spor Köyü Yapacağız'

'SAHNE SENİN' ENGELSİZ YETENEK YARIŞMASI

Yaşlı Şahıs Evinde Ölü Bulundu

Nemrut Dağında Kitap Okudular

Hasançelebi de Ağaç Dikme Seferberliği

Bir Şahıs binlerce Uyuşturucu Hapla Yakalandı

Dr. Şahin: Sultansuyu'nun Atları İstanbul'da Neden Satılıyor?

Deprem Konutu Müteahhitleri Uyarıldı

CHP MALATYA İL YÖNETİMİ MAZBATASINI ALDI

Şotik Köyü Derneği Genel Kurulu Yapıldı

'Savaşta ve Afette Gazetecilik Eğitimi” Projesi’

Google işbirliğiyle 'Dijital ve Yapay Zeka Okuryazarlığı' eğitimi verilecek

Ölmeztoprak: Kira Yardımlarındaki Aksaklıklar Çözülüyor

ZİRAİ DON ÖDEMELERİ HESAPLARA YATMAYA BAŞLADI

LİSELER ARASI 80’LER VE 90’LAR NOSTALJİ SES YARIŞMASI

Keskin, AVM’deki Yöresel Ürünler Satışına Tepki Gösterdi

Turgut Özal Üniversitesi 109. Sıraya Yükseldi

Turgut Özal Üniversitesi’nde Cerrahi Kursu Gerçekleştirildi

Suluköy’deki Mezarlık Alanı Yenilendi

Alper Karakurt İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Oldu

ARAPGİR’DE DOĞA VE KÜLTÜR BULUŞMASI

Malatyalılar Bodrum'da Buluşuyor

Battalgazi Belediyesi Hayvan Barınağı Yapıyor

Keskin: Kayısıyı Siyasete Alet Etmeyin

Doğanşehir Erkenek 'te Korkutan Yangın

Yeni Malatyspor Yine Mağlup Oldu: 3-1

Yeşilyurtspor Diyarbakır'da yine Berabere Kaldı: 2-2

Battalgazi Belediyespor, Viranşehir'e boyun eğdi: 1-0

Malatyaspor Kendi Evinde Mağlup: 2-3

KARAKUCAK GÜREŞLERİ BÜYÜK ÇEKİŞMELERE SAHNE OLDU

Tekirdağ Büyükşehir Emeklilere 14.000 TL Pazar Desteği Veriyor

BATTALGAZİ ZABITASI, MARKETLERİ DENETLEDİ

Sadıkoğlu: Malatya Kayısısı Türkiye’nin markasıdır

Ağbaba: Bizim Rakibimiz Baskil Değil

MASKİ Şotik Köyünü İçme Suyuna Kavuşturuyor

Vali Yavuz, İkizce’de Tamamlanan Projeleri İnceledi

Hayvan Islahı Projesi Tanıtımı Toplantısı Yapıldı
