Konteyner ve Çadır Kentlerde Bayram Kutlandı
Haber, 22 Nisan 2023 23:19Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki deprem nedeniyle Malatya'da vatandaşlar buruk bir şekilde bayram sevinci yaşıyorlar.
Vali Hulusi Şahin de bayramda çadır kent ve konteyner kentlerde yaşamını sürdüren vatandaşlarla beraber Ramazan Bayramını kutladı.
Sabah bayram namazını Elemendik Konteyner kentte kılan Vali Şahin, bayram namazının ardından orada yaşayan vatandaşlarla bayramlaştı. Devlet-millet el ele vererek bu zorlukların üstesinden geleceğimizi söyleyen Vali Şahin; “Hep birlikte bu zorlukları aşarak daha güzel daha umutlu bayramlar yaşayacağız” dedi.
Şehitliği ziyaret eden Vali Hulusi Şahin, şehitlerimize dua ederek şehitlerimizin mezarlarına karanfil bıraktı. Akabinde 6 Şubat'taki depremde vefat eden vatandaşlarımızın mezarlarını da ziyaret eden Vali Hulusi Şahin burada ailelerin acısını paylaştı.
Ardından Maşti 1- 2 çadır kentleri, Bostanbaşı Rönesans Konteyner Kent ve Kayısı Araştırma Çadır kenti ziyaret eden Vali Hulusi Şahin hem vatandaşların bayramını kutladı hem de çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı. Gidilen çadır ve konteyner kentlerde sorumlulardan bilgiler alan ve vatandaşların sorun ve sıkıntılarını da dinleyen Vali Şahin, eksiklerin giderilmesi ve sorunların çözümlenmesi için ilgililere talimatlar verdi.
İçişleri bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun talimatıyla 81 il valisi bu bayramı deprem bölgesindeki vatandaşlarla geçirdi. İlimizdeki çadır ve konteyner kentlerde; Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Kars Valisi Türker Öksüz, Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Van Valisi Dr. Ozan Balcı ve Konya Eski Valisi Cüneyt Orhan Toprak, vatandaşlarla bayramlaşarak çeşitli hediyeler dağıttılar.


Haber, 22 Nisan 2023 23:19
Yorumlar (0)
Avrupa Gazeteciler Federasyonu (EFJ) Toplantısı Ankara’da tamamlandı
İngiltere'den Arapgir'e geldi, otel satın aldı
33 Yıl önce Özal'ı Yılın Devlet Adamı seçtiğimiz binada bir Malatyalı
ALTIN BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU!
13. Arguvan Türkü günleri konseri büyük ilgi gördü
Malatyalı iş insanı İbrahim Güngör vefat etti
Yeşilyurtspor, Çorluspor ile final oynayacak: 3-4
Efsane Başkan Nurettin Soykan'ı rahmetle anıyoruz
Malatya’da güzel gelişmeler yaşanıyor...
Beydağı Kayak Merkezi olur muydu?
Türkocağı Başkanından 23 Nisan da, MGC'ne Anlamlı hediye
TGK’dan, medya sektörünün sorunları ve çözüm önerileri!
Ali Haydar Bozkurt Malatya içinde bir hayal kurmaz mı?
Malatya Kernek Parkına Teleferik Geliyor
Türkiye’nin Milyarder İş Adamı Malatyalılar!
Meyvecilik Arazisi Artık Büyükşehir'in
BBC WORLD MALATYA'DA, ONAR KÖYÜ’NDE…
Vali Yavuz: Malatya'ya Bu Yıl 700 Bin Turist Bekliyoruz
Veli Ağbaba: Samimilerse Kürecik Üssünü Kapatsınlar
'Yapay zeka gazetecilerin yerini alamaz'
Malatya'da 5 Torbacı Daha Yakalandı
Alkış: Gaziantep’e Malatyalı Yatırımcılar Gidiyor
Milletvekili Babacan Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
Zafer Partisi İl Yönetimi MGC'ni Ziyaret Etti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
