CHP Mersin Milletvekili Adayı Kış Malatya'da
Haber, 22 Nisan 2023 12:40Malatya-Yeşilyurt Haçova köyü doğumlu ve Mersin'de yaşayan CHP Mersin 2. Sıra Milletvekili Adayı Gülcan Kış, CHP Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz’a destek ziyaretinde bulunup Cemal Gürsel Mahallesi'nde bulunan Bornova çadır kentinde vatandaşlarla bayramlaştı.
İzmir Bornova Belediyesi’nin Malatya'da Cemal Gürsel Mahallesi'nde kurduğu Bornova çadır kentini ziyaret eden CHP Milletvekili Adayı Gülcan Kış, Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz’a destek ziyaretinde bulunarak depremzede aileler ile bir araya gelip hem dertlerini dinleyip hem de bayramlarını kutladılar.
Çadırda yaşayan aileleri tek tek dinleyen milletvekili adayları, "Yeni bir hayata başlayan depremzede vatandaşlarımızla bir araya gelip bayramlarını kutladık, bu bayramı buruk geçiriyoruz. Depremde 50 bin'in üzerinde vatandaşımız göçük altında kalarak can verdi. Şehir Mezarlığını ziyaret ettik, insanlarımız Ramazan Bayramı'nın birinci günü mezarlıklar da kayıplarının acısını bir kez daha yaşadı. Ama bu zor günlerinde geçeceğini, daha güzel yarınlara kavuşacağımız günlerin olacağını, çocuklarımızın bayram sevinçlerini yeniden inşa edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Acımız çok büyük bu zor zamanlarda depremzede vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam ediyoruz, el ele verip bütün bu zor zamanları hep birlikte aşacağız, elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız biz.
Depremden sonraki günlerde Millet ittifakının ve CHP örgütlerinin deprem bölgelerinde çok iyi koordine olduğunu ve çalıştıklarını gördük. Önümüzde 14 Mayıs’ta seçim sürecimiz var, İnşallah bu süreçte hem Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı seçtirecek hem de milletvekilliğinde mecliste çoğunluğu alarak, iktidara geldikten sonra depremde yıkılan ev ve dükkanları yeniden inşa ederek vatandaşlarımıza bedelsiz teslim edeceğiz. Ve Türkiye’nin aydınlık geleceği için hep birlikte el ele vererek barış içinde yaşanacak bir ülke haline getireceğiz." İfadelerini kullandılar.

Haber, 22 Nisan 2023 12:40
Yorumlar (0)
Esen: Yıkılan Binaların Yüzde 95’i Eski Yapılar
BAŞKAN GEÇİT, SANAYİ ESNAFININ TALEPLERİNİ DİNLEDİ
TMMOB : Müteahhit yeterlilik belgeleri şeffaf biçimde açıklansın
Solo Keman Konseri Dinleyicilerden Tam Not Aldı
Alevilik Araştırmaları Enstitüsü, Topalcengiz'i Ağırladı
Malatya’nın Kültür ve Sanat Vizyonu Tartışıldı
Battalgazi de 'Deprem Anı ve Hafıza Müzesi' Kurulacak
Malatya'da 11 Ayda 780 Bin Yolcu Uçtu
Sadıkoğlu: İşletmelerin uygun koşullu kredilere ihtiyacı var
Kuluncak, Sarıca'dan Getirilecek İçme Suyuna Kavuşuyor
Doğanşehir Güzelköy'e Çocuk Parkı Yapıldı
Battalgazi'de Çalışmalar Yoğunlaştırıldı
Malatya'da 453 Araç Trafikten Men Edildi
Akar: 'Üretim yapısının temeli, güçlü bir koordinasyondur'
Darende de Yaşlı Şahıs Ölü Bulundu
Darende de İki Kardeşe Kına Gecesi Düzenlendi
Malatya'da Tabela Kirliğine Karşı Tedbir Alınmalıdır
Yeşilyurtspor, Silifke Belediyespor'u Devirdi:1-0
Akçadağ'da 15 Milyon Dolarlık Mermer İhraç Ediliyor
Yeni Malatyaspor 2. Lige Havlu Attı
Dr. Bülent Topaloğlu'nun Oğlu Vefat Etti
Dijital ve Yapay Zekâ Okuryazarlığı Eğitimi İlgi Gördü
Babacan: Ortak Metin İçin Çalışmalar Sona Yaklaştı
Av. Deniz Çakır CHP, YDK Sekreteri Oldu
Veli Ağbaba TBMM’nin En Çalışkan Milletvekili Seçildi
'Malatya'da Raylı Sistem Projesine Onay Çıktı'
Yeşilyurt Belediyesi 2. Beton Santralini Açtı
50 Yıl Sonra Malatya’ya Çimento Fabrikası Kuruluyor...
ARAPGİR'DE YIL SONU SERGİSİ AÇILDI
Başkan Er, İtfaiye Teşkilatını Ziyaret Etti
Yeşilyurt Belediyesi Yaşlı Bakım Merkezi Yapıyor
Öğrenciler Belediye Meclisi Toplantısını İzledi
TOKİ’den Sosyal Konut Aldılar, Bin Pişman Oldular
Battalgazi İlçesinde Sera da 40 Ton Salatalık Üretti
Basın Kartları Komisyonu Toplandı
Büyükşehir Belediye Binası Depremde Hasar Almış
Çağdaş Hukukçular Derneği Başkanlığına Tursun Seçildi
Aile Mentorları Tarih Yolculuğunda Buluştu
Aile Mentorları Tarih Yolculuğunda Buluştu
