Fendoğlu: Şehir kültürümüze uygun olarak yapılacaktır
Haber, 17 Nisan 2023 23:55Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, Cumhur İttifakının istiklal ve istikrarı koruyarak, Türkiye’yi İstikbale hazırladığını söyledi.
MHP Malatya Milletvekilli ve Adayı Mehmet Fendoğlu, seçim irtibat çadırlarını depremden dolayı yıkılan MHP il binasının bulunduğu alana kurulduğunu belirterek, “Tüm hemşehrilerimizi ve gönültaşlarımızı bekliyoruz.” dedi.
Cumhur ittifakının depremin yaralarını sarmak için var gücüyle çalıştığını belirten Fendoğlu, “Malatya’mızın, Malatyalıların, Malatyalı esnaf ve tüccarı bu depremde büyük zarar gördü. Malatya Çarşımız tamamen yıkıldı. Konutların yapılması için çalışmalar başlatıldı. Dünyanın hiçbir ülkesinde 11 ayrı bölgesinde şiddetli depremi yaşayan ve bu hızla yaraları sarmaya başlayan başka bir irade bulamazsınız. Bu irade sadece Cumhur İttifakın da vardır. Çünkü Cumhur İttifakı yerli ve millidir. Malatya Çarşımızı, Malatyalı esnafımızı, Malatyalı tüccarımızı yeniden eski yıllarından da daha mutlu ve mesut etmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Malatya Çarşısı bölgemizin çekim merkezi olacaktır. Biryandan konutların inşaatı başlatılırken, diğer yandan küçük sanayi sitesinin de ilk dükkanları yapılmaya başlandı. Malatya Çarşımızın da ortak akıl ve en iyi projeyle tarihine ve şehir kültürüne uygun şekilde yapılması için her türü desteği ve katkıyı sunacağız, takipçisi olacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.
Fendoğlu şöyle konuştu; “Türkiye eski Türkiye değildir. Bugün daha güçlü bir Türkiye var. Biryandan dünyanın en büyük depremi ile bölgelerimizde yaraları sarmaya çalışırken, diğer yandan ülkemizin istikbali ve istikrarı için sınır ötesinde terörle mücadele devam ediyor, bir yandan da genel seçime gidiliyor. Böyle bir tablo dünyanın ikinci bir ülkesinde yoktur. Türkiye’nin yakalamış olduğu bu istiklal ve istikrarın korunması için Cumhur İttifakına ihtiyaç vardır.”
Haber, 17 Nisan 2023 23:55
Yorumlar (0)
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
Malatyalı Prof. Dr. Fahri Işık, büyük ödüle layık görüldü
MASKİ, HEKİMHAN’DA ALTYAPI YATIRIMLARINI TAMAMLADI
