Trakya Malatyalılar Derneği depremzedelerin yanında
Haber, 26 Şubat 2023 04:51Trakya Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından depremzedelere ziyaret gerçekleştiriliyor. 6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen yıkıcı depremler birlikte 11 ilde binlerce bina yıkıldı, binlerce bina ağır hasar alırken, binlerce insan ise yıkıcı depremde enkaz altında can verdi.

Deprem sonrası evini kaybeden vatandaşlar ise başka illere gitti, tahliye oldu. Depremzedeleri misafir eden bu bölgelerden biriside trakya oldu. Trakya Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğide depremden bölgeye sığınan vatandaşlara ziyarette bulunarak geçmiş olsun dileklerinde bulunuyor.
Yapılan ziyaret değerlendirenTrakya Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ali Rıza İcel, "Trakya Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak bünyemizde tüm Anadolu halklarının temsilcileri olarak Yönetim Kurulu Üyesi ihsan Albal, İş insanı Zihni Kumaşoğlu Yönetim Kurulu Üyesi ve İş İnsanı Harun Fırat Yönetim Kurulu Üyesi ve İş İnsanı Naim Büyükduman, Yönetim Kurulu Üyesi ve İş İnsanı,Hamit Hamitoğlu Yönetim Kurulu Üyesi ve İş İnsanı, İsa Bölükbaşı, Yönetim Kurulu Üyesi ve İş İnsanı, Ahmet Kerem Çilingir, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdoğan ve Dr. Haci Bayram Zengin ile birlikte bugün Tekirdağ sevdalısı iş insanı ve AK Parti il başkan yardımcısı Ali Çetın beyi ofisinde ziyaret ederek Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde Malatya'da yakınlarını kaybı münasebeti ile baş sağlığı ziyaretinde bulunduk. Rabbim bir daha böyle açılar göstermesin. Tüm vefat eden kardeşlerimize Allahtan Rahmet yakınlarına sabırlar,yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum."ifadelerinde bulundu.
Haber, 26 Şubat 2023 04:51
Yorumlar (0)

Ziraat Bankkart, Malatya’da 5. Şampiyonlar Kupası’nı kazandı

Bakan Bak, Malatya’nın Fahri Hemşerisi Oldu

Bakan Bak: 'Malatya'ya Spor Köyü Yapacağız'

'SAHNE SENİN' ENGELSİZ YETENEK YARIŞMASI

Yaşlı Şahıs Evinde Ölü Bulundu

Nemrut Dağında Kitap Okudular

Hasançelebi de Ağaç Dikme Seferberliği

Bir Şahıs binlerce Uyuşturucu Hapla Yakalandı

Dr. Şahin: Sultansuyu'nun Atları İstanbul'da Neden Satılıyor?

Deprem Konutu Müteahhitleri Uyarıldı

CHP MALATYA İL YÖNETİMİ MAZBATASINI ALDI

Şotik Köyü Derneği Genel Kurulu Yapıldı

'Savaşta ve Afette Gazetecilik Eğitimi” Projesi’

Google işbirliğiyle 'Dijital ve Yapay Zeka Okuryazarlığı' eğitimi verilecek

Ölmeztoprak: Kira Yardımlarındaki Aksaklıklar Çözülüyor

ZİRAİ DON ÖDEMELERİ HESAPLARA YATMAYA BAŞLADI

LİSELER ARASI 80’LER VE 90’LAR NOSTALJİ SES YARIŞMASI

Keskin, AVM’deki Yöresel Ürünler Satışına Tepki Gösterdi

Turgut Özal Üniversitesi 109. Sıraya Yükseldi

Turgut Özal Üniversitesi’nde Cerrahi Kursu Gerçekleştirildi

Suluköy’deki Mezarlık Alanı Yenilendi

Alper Karakurt İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Oldu

ARAPGİR’DE DOĞA VE KÜLTÜR BULUŞMASI

Malatyalılar Bodrum'da Buluşuyor

Battalgazi Belediyesi Hayvan Barınağı Yapıyor

Keskin: Kayısıyı Siyasete Alet Etmeyin

Doğanşehir Erkenek 'te Korkutan Yangın

Yeni Malatyspor Yine Mağlup Oldu: 3-1

Yeşilyurtspor Diyarbakır'da yine Berabere Kaldı: 2-2

Battalgazi Belediyespor, Viranşehir'e boyun eğdi: 1-0

Malatyaspor Kendi Evinde Mağlup: 2-3

KARAKUCAK GÜREŞLERİ BÜYÜK ÇEKİŞMELERE SAHNE OLDU

Tekirdağ Büyükşehir Emeklilere 14.000 TL Pazar Desteği Veriyor

BATTALGAZİ ZABITASI, MARKETLERİ DENETLEDİ

Sadıkoğlu: Malatya Kayısısı Türkiye’nin markasıdır

Ağbaba: Bizim Rakibimiz Baskil Değil

MASKİ Şotik Köyünü İçme Suyuna Kavuşturuyor

Vali Yavuz, İkizce’de Tamamlanan Projeleri İnceledi

Hayvan Islahı Projesi Tanıtımı Toplantısı Yapıldı
