Trakya Malatyalılar Derneği depremzedelerin yanında
Haber, 26 Şubat 2023 23:10Trakya Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından depremzedelere ziyaret gerçekleştiriliyor. 6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen yıkıcı depremler birlikte 11 ilde binlerce bina yıkıldı, binlerce bina ağır hasar alırken, binlerce insan ise yıkıcı depremde enkaz altında can verdi.
Deprem sonrası evini kaybeden vatandaşlar ise başka illere gitti, tahliye oldu. Depremzedeleri misafir eden bu bölgelerden biriside trakya oldu. Trakya Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğide depremden bölgeye sığınan vatandaşlara ziyarette bulunarak geçmiş olsun dileklerinde bulunuyor.
Yapılan ziyaret değerlendirenTrakya Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ali Rıza İcel, "Trakya Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak bünyemizde tüm Anadolu halklarının temsilcileri olarak Yönetim Kurulu Üyesi ihsan Albal, İş insanı Zihni Kumaşoğlu Yönetim Kurulu Üyesi ve İş İnsanı Harun Fırat Yönetim Kurulu Üyesi ve İş İnsanı Naim Büyükduman, Yönetim Kurulu Üyesi ve İş İnsanı,Hamit Hamitoğlu Yönetim Kurulu Üyesi ve İş İnsanı, İsa Bölükbaşı, Yönetim Kurulu Üyesi ve İş İnsanı, Ahmet Kerem Çilingir, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdoğan ve Dr. Haci Bayram Zengin ile birlikte bugün Tekirdağ sevdalısı iş insanı ve AK Parti il başkan yardımcısı Ali Çetın beyi ofisinde ziyaret ederek Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde Malatya'da yakınlarını kaybı münasebeti ile baş sağlığı ziyaretinde bulunduk. Rabbim bir daha böyle açılar göstermesin. Tüm vefat eden kardeşlerimize Allahtan Rahmet yakınlarına sabırlar,yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum."ifadelerinde bulundu.
Haber, 26 Şubat 2023 23:10
Yorumlar (0)
Avrupa Gazeteciler Federasyonu (EFJ) Toplantısı Ankara’da tamamlandı
İngiltere'den Arapgir'e geldi, otel satın aldı
33 Yıl önce Özal'ı Yılın Devlet Adamı seçtiğimiz binada bir Malatyalı
ALTIN BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU!
13. Arguvan Türkü günleri konseri büyük ilgi gördü
Malatyalı iş insanı İbrahim Güngör vefat etti
Yeşilyurtspor, Çorluspor ile final oynayacak: 3-4
Efsane Başkan Nurettin Soykan'ı rahmetle anıyoruz
Malatya’da güzel gelişmeler yaşanıyor...
Beydağı Kayak Merkezi olur muydu?
Türkocağı Başkanından 23 Nisan da, MGC'ne Anlamlı hediye
TGK’dan, medya sektörünün sorunları ve çözüm önerileri!
Ali Haydar Bozkurt Malatya içinde bir hayal kurmaz mı?
Malatya Kernek Parkına Teleferik Geliyor
Türkiye’nin Milyarder İş Adamı Malatyalılar!
Meyvecilik Arazisi Artık Büyükşehir'in
BBC WORLD MALATYA'DA, ONAR KÖYÜ’NDE…
Vali Yavuz: Malatya'ya Bu Yıl 700 Bin Turist Bekliyoruz
Veli Ağbaba: Samimilerse Kürecik Üssünü Kapatsınlar
'Yapay zeka gazetecilerin yerini alamaz'
Malatya'da 5 Torbacı Daha Yakalandı
Alkış: Gaziantep’e Malatyalı Yatırımcılar Gidiyor
Milletvekili Babacan Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
Zafer Partisi İl Yönetimi MGC'ni Ziyaret Etti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
