Pütürge ve Doğanyol’da öğrencilere mont dağıtıldı
Haber, 27 Aralık 2022 08:20Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı (PDEV) tarafından sosyal dayanışma faaliyetleri kapsamında vakıf üyesi ve Pütürgeli hayırsever iş insanı Hüseyin Türkan’ın katkı ve destekleriyle Pütürge ve Doğanyol’daki ilkokula giden tüm öğrencilere herhangi bir ayrım gözetmeksizin kışlık mont dağıtımı yapıldı.

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener, Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Başkan Yardımcısı Bayram Tilbaç, Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Özatilla, Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Üyesi iş insanı Hüseyin Türkan, Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Üyesi Aydın Öztürk birlikte Pütürge ve Doğanyol ilçesinde kışlık montları dağıttılar. Doğanyol Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Conger’de dağıtımlarda bulundu.
Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener ve beraberindeki vakıf heyeti Pütürge Kaymakamı Özgü Özen’i ziyaret ederek, vakıf çalışmaları hakkında bilgi vererek, karşılıklı fikir almış verişinde bulundular.
Pütürge ilçesindeki mont dağıtımı Kaymakam Özgü Özen’in de katıldığı tören de Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’ndaki tüm ilkokul öğrencilerine kışlık montları teslim edildi. Pütürge genelindeki diğer montların dağıtım ve okullara ulaşımını ise Pütürge Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı üstlendi.
Pütürge’nin Bakımlı İlkokulu ve Doğanyol’un Gökçe İlkokulu’ndaki kışlık montları vakıf yönetimi tarafından okul idarecilerine teslim edildi. Doğanyol ilçesinde ise Doğanyol İlkokulu’nda vakıf yöneticileri öğrencilere kışlık montlarını giydirdi ve kalan diğer okulların mont dağıtımını ise Doğanyol Kaymakamlığı üstlendi.
Tüm öğrencilere aynı zamanda çikolata ikram edildi.
Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener, “Vakfımızın tek amacı ve hedefi eğitimdir. Pütürgeli hemşehrimiz, vakıf üyemiz ve hayırsever iş insanı Hüseyin Türkan’a Malatya il merkezinde 509 yetim çocuğumuza, Pütürge ve Doğanyol ilçesinde ise hiçbir ayrım gözetmeksizin ilkokula giden 1009 öğrencimize kışlık mont dağıtımından dolayı teşekkür ediyoruz. Pütürge ve Doğanyol’da üniversiteye hazırlanan öğrencilerimiz için kaynak kitap oluşturulması konusunda da bir çalışmamız olacak. Vakfımız eğitim ile ilgili konuların yanındaki çalışmalarının yanında, gurbet ile sıla arasında da köprü görevi üstlenecektir. Vakfımızın ayakta durması için her zaman kıymetli destek ve katkılarını veren hayırsever bağışçılarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Haber, 27 Aralık 2022 08:20
Yorumlar (0)

Arguvan Türkü Festivali Hazırlıkları Başladı

Ağbaba; Malatya’da yıllardır çevre felaketi yaşanıyor

Arapgir'de 'Hayır Çarşısı' Etkinliği

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AİLE YILI ETKİNLİĞİ

Başkan Geçit, ‘Dost Meclisi’ Programına Katıldı

Sadıkoğlu: Yerinde dönüşüm destekleri yeniden değerlendirilsin

Başkan Taşkın Çevreyolu Esnafıyla Buluştu

Vitamin Cafe Cinayetlerinde Karar Çıktı

HINCA HINÇ DOLAN CEZAEVLERİ NEYİ ANLATIYOR?

Arguvanlılar Sinop'u Gezdi

Eskişehir'e Malatya'dan 26 Bin Kişi Gitti

Darende Günpınar Şelalesi Sezonu Açtı

Türk Mutfağı Haftası, Tanıtım Etkinliği Başladı

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

7. Malatya Yapı Dekorasyon Fuarı Açılıyor

Bağımlılıkla İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Pütürge ve Doğanşehir ilçelerinde kazı yapan defineciler ile tütün bulunduran şahıslar gözaltına alındı.

AK Parti İl Başkanı Bakan Görevine Başladı

İzzetiye'de Yapılan Konut ve İşyerleri 2026'da Teslim Edilecek

Malatya'da Partilerin Son Oy Oranları:

Hüseyin Doğan Dede Vefatının 42. Yıldönümünde Anıldı

İzmir Veli Ağbaba'yı Dinliyor

Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın Öğrencilerle Buluştu

Malatyalı Öğrenci Ödül Kazandı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi 7 Yaşında

19 Mayıs Malatya'da Coşku İle Kutlanıyor

Malatya'da Sulama Yatırımları DSİ'de Ele Alındı

1.Yeşilyurt Gençlik ve Spor Festivali Renkli Anlara Sahne Oldu!

CHP 19 Mayıs'ı Kutladı

BATTALGAZİ DE GENÇLERE SINAV MOTİVASYONU

7 Yaşına Giren Turgut Özal Üniversitesinde Emeğimiz Vardır

Malatya'da Pinhani Gençleri Coşturdu

BELEDİYESPOR FUTSAL TAKIMI AVRUPA YOLUNDA

Kapadokya’da Bisiklet Festivali heyecanı

Başkan Er: Geleceğin Malatya'sını Kuruyoruz

Yavuz: Beton Mikseri ve Kamyonlara Verilen Ceza Miktarını Açıkladı

SELÇUKLU MAHALLESİ’NE TAZİYE EVİ YAPILACAK

Geçit: Hayatımın Merkezinde Çalışmak Var

Niloya, 'Yürüyen Çalı' ile Kağıt İsrafına Dikkat Çekiyor
