Yeşilyurt Belediye Binası İnşaatı Devm Ediyor
Haber, 10 Aralık 2022 03:03Turgut Özal Mahallesinde eski SSK Hastanesi yerinde yapımı devam eden Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası inşaatı devam ediyor.

Yeşilyurt Belediyesinin bütün hizmet birimlerinin tek çatı altında toplayacak olan Yeni Belediye Hizmet Binası sayesinde vatandaş sunulan hizmet kalitesi de artmış olacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı TOKİ tarafından inşaatı devam eden Millet Bahçesiyle aynı alanda hizmete sunulacak olan Yeni Belediye Hizmet Binası bir yandan vatandaşlara yüksek kalitede hizmet sunarken diğer taraftan çevresinde hizmete sunulacak olan sosyal, sportif, kültürel ve sportif mekânlar ve sosyal donatılarıyla göz dolduracak.
Yeşilyurt’un gelişen ve değişen imajına büyük bir değer katacak olan Yeni Belediye Hizmet Binası ile Millet Bahçesinin tüm aşamalarını yakından takip eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesinde hizmete sunulacak olan Yeni Belediye Hizmet Binasıile Millet Bahçesiyle birlikte bugünden geleceğe güzel ve kaliteli bir eser daha emanet edecek olmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.
Her iki dev yatırım alanında hummalı bir çalışmanın söz konusu olduğunu ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “İnsana hizmeti önceleyen, vatandaş odaklı yatırımları ön plana alan, Malatya ve Yeşilyurt’a değer katan yatırımlarına altına imza atan bir belediye olarak geleceğe emanet ettiğimiz dev yatırımlarımıza Yeni Belediye Hizmet Binamız ve Millet Bahçesini de eklemek için çok yoğun çalışıyoruz. Kentimizin en güzel lokasyonlarından olup, son yıllardaki yatırımlarla cazibesi artan Turgut Özal Mahallemizde toplam 40 dönümlük alanda yapımı süren Yeni Belediye Binamız ve Millet Bahçemizin aynı alanda olması Yeşilyurt’un sosyo-ekonomik hayatı ile sportif ve kültürel yapısına sağlayacağı katkıların yanı sıra belediye hizmetlerinin vatandaşlarımıza ulaşımı açısından büyük bir öneme sahiptir. Mimari yapıları, tasarımları ve görsellikleri birbirlerini bütünleştirecek şekilde hizmete sunulacak olan iki dev yatırımla birlikte burayı yeni bir cazibe merkezine dönüştürüp, kentimizdeki alternatif yaşam alanlarına bir yenisini daha eklemiş olacağız.İki dev yatırımda tüm teknik alt yapıları, hizmet mekanları, sosyal ve sportif alanlarıyla birlikte Malatya ve Yeşilyurt’a çok yakışacaktır. Büyük bir emek, gayret ve planlamayla birlikte hemşehrilerimizin hizmetine sunacağımız iki dev yatırımda kentimizin ekonomisine, ticaretine ve sosyal hayatına önemli değerler katacak olup, vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin de yükselmesine neden olacaktır. Bizlerde inşaat alanlarını sık sık ziyaret ederek hem çalışanlarımıza kolaylıklar diliyoruz hem de inşaat aşamalarına yakından gözlemliyoruz. Malatya ve Yeşilyurt’u güzel bir eser daha kazandırmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Her iki yatırım alanında planlı ve titiz bir çalışma yürüten bütün çalışanlarımızın eline, emeğine sağlık, Rabbim güç ve kuvvet nasip etsin inşallah.” şeklinde konuştu.
Haber, 10 Aralık 2022 03:03
Yorumlar (0)

Ziraat Bankkart, Malatya’da 5. Şampiyonlar Kupası’nı kazandı

Bakan Bak, Malatya’nın Fahri Hemşerisi Oldu

Bakan Bak: 'Malatya'ya Spor Köyü Yapacağız'

'SAHNE SENİN' ENGELSİZ YETENEK YARIŞMASI

Yaşlı Şahıs Evinde Ölü Bulundu

Nemrut Dağında Kitap Okudular

Hasançelebi de Ağaç Dikme Seferberliği

Bir Şahıs binlerce Uyuşturucu Hapla Yakalandı

Dr. Şahin: Sultansuyu'nun Atları İstanbul'da Neden Satılıyor?

Deprem Konutu Müteahhitleri Uyarıldı

CHP MALATYA İL YÖNETİMİ MAZBATASINI ALDI

Şotik Köyü Derneği Genel Kurulu Yapıldı

'Savaşta ve Afette Gazetecilik Eğitimi” Projesi’

Google işbirliğiyle 'Dijital ve Yapay Zeka Okuryazarlığı' eğitimi verilecek

Ölmeztoprak: Kira Yardımlarındaki Aksaklıklar Çözülüyor

ZİRAİ DON ÖDEMELERİ HESAPLARA YATMAYA BAŞLADI

LİSELER ARASI 80’LER VE 90’LAR NOSTALJİ SES YARIŞMASI

Keskin, AVM’deki Yöresel Ürünler Satışına Tepki Gösterdi

Turgut Özal Üniversitesi 109. Sıraya Yükseldi

Turgut Özal Üniversitesi’nde Cerrahi Kursu Gerçekleştirildi

Suluköy’deki Mezarlık Alanı Yenilendi

Alper Karakurt İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Oldu

ARAPGİR’DE DOĞA VE KÜLTÜR BULUŞMASI

Malatyalılar Bodrum'da Buluşuyor

Battalgazi Belediyesi Hayvan Barınağı Yapıyor

Keskin: Kayısıyı Siyasete Alet Etmeyin

Doğanşehir Erkenek 'te Korkutan Yangın

Yeni Malatyspor Yine Mağlup Oldu: 3-1

Yeşilyurtspor Diyarbakır'da yine Berabere Kaldı: 2-2

Battalgazi Belediyespor, Viranşehir'e boyun eğdi: 1-0

Malatyaspor Kendi Evinde Mağlup: 2-3

KARAKUCAK GÜREŞLERİ BÜYÜK ÇEKİŞMELERE SAHNE OLDU

Tekirdağ Büyükşehir Emeklilere 14.000 TL Pazar Desteği Veriyor

BATTALGAZİ ZABITASI, MARKETLERİ DENETLEDİ

Sadıkoğlu: Malatya Kayısısı Türkiye’nin markasıdır

Ağbaba: Bizim Rakibimiz Baskil Değil

MASKİ Şotik Köyünü İçme Suyuna Kavuşturuyor

Vali Yavuz, İkizce’de Tamamlanan Projeleri İnceledi

Hayvan Islahı Projesi Tanıtımı Toplantısı Yapıldı
