İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığına Yıldız Yeniden Seçildi
Haber, 05 Aralık 2022 18:03İYİ Parti Yeşilyurt İlçe kongresine Serdar Yıldız 256 oy alarak yeniden seçilirken, diğer aday Yılmaz Keleş 79 oy aldı.
İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Kongresi Şehit Ömer Halisdemir Konferans salonunda gerçekleştirildi.
Şehit Ömer Halisdemir Konferans salonunda yapılan İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Kongresine, İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Abdullah İlker Uygur, İl Başkanı Hakan Yılmaz, Battalgazi İlçe Başkanı A. Erhan Yağlıca’nın yanı sıra İlçe Başkanları ve çok sayıda delege katıldı.
Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş Şehitlerimiz anısına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı aşlayan kongrede Mevcut Başkan Serdar Yıldız ve Yılmaz Keleş yarıştı.
“SİYASET KOLTUKTA OTURMAK DEĞİL MİLLET İLE HEMHAL OLMAKTIR”
İYİ Parti İl Başkanı Hakan Yılmaz yaptığı konuşmada çalmadıkları kapı bırakmadıklarını belirterek “Genel Başkanımız Meral Akşener’in performansına yetişmeye çalışacağız” dedi.
Başkan Adayı Yılmaz Keleş ise yaptığı konuşmada Kongrenin hayırlı olmasını temenni ederek Bayrağı daha ileriye taşımak adına gayret edeceklerini söyledi
Mevcut Başkan Serdar Yıldız ise burada yaptığı konuşmada “Bilindiği üzere geçtiğimiz yıl başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in olurları ve parti genel merkezinin kararı doğrultusunda göreve atanmış bulunduk. İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığı görevini resmen devralmamızın ardından siyaset koltukta oturmak değil millet ile hemhal olmaktır ilkesiyle hareket ederek vakit kayıp etmeksizin ilçemiz sınırları içerisinde bulunan hemen hemen tüm mahallere yönetim kurulumuzla birlikte giderek Yeşilyurt’un sorun ve sıkıntılarına yerinde müdahil olduk.” dedi.
“ DİNLENMEMEK ÜZERE YOLA ÇIKANLAR ASLA YORULMAZLAR”
İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Abdullah İlker Sungur ise Genel Başkan Meral Akşener’in gönderdiği mesajı paylaştı.
“Değerli Başkanım Milletimizi umutsuzluğa mahkûm eden, Ülkemizi derin bir krize sürükleyen, bugünlerimizi tahrip, geleceğimizi tehdit eden kirli bir düzen ile mücadele etmek için yola çıktık. Çıktığımız bu kutlu yolda milletimizin sevgisi, desteği ve teveccühü ile her geçen gün başarıya bir adım daha yaklaşıyor, sizlerin başarılı çalışmaları, özverisi ve fedakârlığıyla daha da güçleniyoruz.
Biliyoruz ki tıpkı milletimiz gibi, omuzlarımızda ki yük ağır, sorumluluklarımız büyük yolumuz çetin. Ancak biz Atatürk’ümüzün “Dinlenmemek için yola çıkanlar asla yorulmazlar” sözlerinde ki inançla asla durmadan, yorulmadan, sıkılmadan yürümeye her daim devam ediyoruz.
Sahip olduğumuz azim, inanç, kararlılıkla hedeflediğimiz güçlü, zengin ve mutlu Türkiye’mizi hep birlikte inşa edeceğimize yürekten inanıyorum.
Emin olun; Ülkemizi hak ettiği yarınlara kavuşturacağımız, milletimizin karamsarlığa yenik düşen yüzünü güneşe çevireceğimiz ve o kutlu hedefimize ulaşacağımız günlere çok az kaldı! Sizin nezdinizde; bu kutlu yolda bizlerle birlikte yürüyen tüm dava arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyor, Kongrenizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yüce Allah gayretlerimizi ibadet saysın. En içten sevgi ve saygılarımla." dedi.
BAŞKAN YILDIZ 256 OY ALDI
Gerçekleştirilen seçimde 400 delegeden 341 kişi oy kullandı, oyların 6’sı geçersiz sayılırken Beyaz liste ile yarışan Yılmaz Keleş 79 oy, Turuncu liste ile yarışan mevcut Başkan Serdar Yıldız ise 256 oy alarak İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığına seçildi.
“KAZANAN İYİ PARTİ OLDU”
Seçim sonrası birlik, beraberlik mesajları verilirken Başkan Serdar Yıldız ve Adaylardan Yılmaz Keleş seçim sonrası kol kola çıktıkları kürsüde yaptıkları konuşmada “Kazanan İYİ Parti oldu, kazanan Malatya oldu, kazanan Yeşilyurt oldu” dediler.
Haber, 05 Aralık 2022 18:03
Yorumlar (0)
Savaş Çocuklarına Mektup Yarışmasını Kazananlar Açıklandı
BIK Yönetmelik Değişiklikleri Yürürlüğe Girdi
Esen: Yıkılan Binaların Yüzde 95’i Eski Yapılar
BAŞKAN GEÇİT, SANAYİ ESNAFININ TALEPLERİNİ DİNLEDİ
TMMOB : Müteahhit yeterlilik belgeleri şeffaf biçimde açıklansın
Solo Keman Konseri Dinleyicilerden Tam Not Aldı
Alevilik Araştırmaları Enstitüsü, Topalcengiz'i Ağırladı
Malatya’nın Kültür ve Sanat Vizyonu Tartışıldı
Battalgazi de 'Deprem Anı ve Hafıza Müzesi' Kurulacak
Malatya'da 11 Ayda 780 Bin Yolcu Uçtu
Sadıkoğlu: İşletmelerin uygun koşullu kredilere ihtiyacı var
Kuluncak, Sarıca'dan Getirilecek İçme Suyuna Kavuşuyor
Doğanşehir Güzelköy'e Çocuk Parkı Yapıldı
Battalgazi'de Çalışmalar Yoğunlaştırıldı
Malatya'da 453 Araç Trafikten Men Edildi
Akar: 'Üretim yapısının temeli, güçlü bir koordinasyondur'
Darende de Yaşlı Şahıs Ölü Bulundu
Darende de İki Kardeşe Kına Gecesi Düzenlendi
Malatya'da Tabela Kirliğine Karşı Tedbir Alınmalıdır
Yeşilyurtspor, Silifke Belediyespor'u Devirdi:1-0
Akçadağ'da 15 Milyon Dolarlık Mermer İhraç Ediliyor
Yeni Malatyaspor 2. Lige Havlu Attı
Dr. Bülent Topaloğlu'nun Oğlu Vefat Etti
Dijital ve Yapay Zekâ Okuryazarlığı Eğitimi İlgi Gördü
Babacan: Ortak Metin İçin Çalışmalar Sona Yaklaştı
Av. Deniz Çakır CHP, YDK Sekreteri Oldu
Veli Ağbaba TBMM’nin En Çalışkan Milletvekili Seçildi
'Malatya'da Raylı Sistem Projesine Onay Çıktı'
Yeşilyurt Belediyesi 2. Beton Santralini Açtı
50 Yıl Sonra Malatya’ya Çimento Fabrikası Kuruluyor...
ARAPGİR'DE YIL SONU SERGİSİ AÇILDI
Başkan Er, İtfaiye Teşkilatını Ziyaret Etti
Yeşilyurt Belediyesi Yaşlı Bakım Merkezi Yapıyor
Öğrenciler Belediye Meclisi Toplantısını İzledi
TOKİ’den Sosyal Konut Aldılar, Bin Pişman Oldular
Battalgazi İlçesinde Sera da 40 Ton Salatalık Üretti
Basın Kartları Komisyonu Toplandı
Büyükşehir Belediye Binası Depremde Hasar Almış
Çağdaş Hukukçular Derneği Başkanlığına Tursun Seçildi
