Yeşilyurt'ta 133 Fırın Emanet Ekmek Veriyor
Ekonomi, 01 Aralık 2022 21:22Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde ‘Bir Ekmek Eve, Bir Ekmek Askıya Gelsin, İhtiyacı Olan Emanetten Alsın’ anlayışıyla yürütülen ‘Emanet Ekmek’ Projesine destek veren fırın sayısı 133’e yükseldi.
Cemal Gürsel Mahallesinde faaliyetlerine devam eden Hafsa Pide Fırınının da projeye dâhil olmasıyla birlikte Yeşilyurt’ta ki ‘Emanet Ekmek’ noktası 133’e çıktı.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’da beraberinde Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleri, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları ve Cemal Gürsel Mahalle Muhtarı Ali Doğan ile birlikte Hafsa Pide Fırınını ziyaret ederek fırın sahibi Ramazan Aksa ile çalışanlara gösterdikleri duyarlı davranıştan dolayı teşekkürlerini sundu.
‘Emanet Ekmek’ projesinin her geçen gün büyüdüğünü söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Sosyal belediyecilik hizmetlerimiz kapsamında 2019 yılında başlattığımız ‘Emanet Ekmek’ Projemize destek sunan fırın sayısı, Hafsa Pide Fırınıyla birlikte 133’e yükseldi. Yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma kültürünün üst seviyede olduğu toplumsal hayatımızda ki bu güçlü kültürümüzü hem korumak hem de büyütmek adına hayata geçirdiğimiz bu projemize gösterilen ilgi hepimizi mutlu ediyor. Hayırseverlerimiz ekmek bağışlarını fırınlara teslim ediyorlar, bağışlanan ekmek sayısı dijital göstergelerde yer alıyor, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizde bu ekmeklerden istediği kadar alıyor. ‘İyilik Askıda Kalmasın!’ temalı ‘Bir Ekmek Eve, Bir Ekmek Askıya Gelsin, İhtiyacı Olan Emanetten Alsın’ anlayışıyla yürütülen ‘Emanet Ekmek’ projemizdeki temel amaç; veren el ile alan elin belli olmamasıdır. Bizlerde bu hâyra vesile olduğumuz için çok mutluyuz. Fırın sahiplerimize, çalışanlarımıza ve hayırseverlerimize gösterdikleri bu duyarlı yaklaşımdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemizdeki bu birlik ve beraberlik tablosu bizleri hem mutlu ediyor hem de gururlandırıyor. Projeye dâhil olan Hafsa Pide Fırınımızın sahibi Ramazan Aksa ve çalışanlarına hayırlı ve bereketli kazançlar temenni ediyorum. Rabbim bu güzel birlikteliğimizi muhafaza etsin inşallah.” diye konuştu.
Fırınının sahibi Ramazan Aksa ise, “Firma olarak bizlerde bu güzel projeye katılmak istedik, başvurumuzu yaptık. Yeşilyurt Belediyesi personelleri de dijital göstergeyi yerleştirdiler. Sayın Başkanımızın bu ziyareti de bizleri mutlu etti. İhtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaşacak bu yardımlara aracılık etmek bizleri sevindirmektedir. Yeşilyurt Belediyemize ve Sayın Başkanımıza bu güzel projeden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.
Ekonomi, 01 Aralık 2022 21:22
Yorumlar (0)
Malatya Kernek Parkına Teleferik Geliyor
Türkiye’nin Milyarder İş Adamı Malatyalılar!
Meyvecilik Arazisi Artık Büyükşehir'in
BBC WORLD MALATYA'DA, ONAR KÖYÜ’NDE…
Vali Yavuz: Malatya'ya Bu Yıl 700 Bin Turist Bekliyoruz
Veli Ağbaba: Samimilerse Kürecik Üssünü Kapatsınlar
'Yapay zeka gazetecilerin yerini alamaz'
Malatya'da 5 Torbacı Daha Yakalandı
Alkış: Gaziantep’e Malatyalı Yatırımcılar Gidiyor
Milletvekili Babacan Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
Zafer Partisi İl Yönetimi MGC'ni Ziyaret Etti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
