Başkan Güder'e Gençlik Ödülü
Gündem, 06 Ekim 2022 18:56AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Tam Bana Göre Festival’ organizasyonunda Battalgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Battalgazili Gençler Sporla Hayat Bulsun’ projesi ödüle layık görüldü.
Ankara'da AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın Millet Bahçesinde düzenlediği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla ‘Tam Bana Göre Festival’ sloganıyla gerçekleşen ‘Yerel Yönetimler Gençlik Festivali’nde Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in hayata geçirdiği gençlere yönelik hizmetleri kapsayan projesi ödül aldı. Spor yapma imkanı sınırlı olan gençlerin sağlıklı yaşamalarına katkıda bulunmak ve teknoloji kullanımının olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak amacıyla, ‘Battalgazili Gençler Sporla Hayat Bulsun’ projesi yapılan değerlendirme sonrasında ödüle layık görüldü.
Tam Bana Göre Festivalde açtığı stantla yer alan ve başkent Ankara’da özellikle gençler tarafından çok yoğun ilgi gören Battalgazi Belediyesi standını ziyaret eden AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, ödülü projenin baş mimarı, yaptığı gençlik yatırımlarıyla gençlerin gönlüne taht kurmuş olan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e verdi. Özhaseki, ilçeye yapılan diğer yatırımlar hakkında da bilgiler aldı. Başkan Güder, standı ziyaret eden ve projeler hakkında bilgi alarak ödülü takdim eden AK Parti AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye teşekkür etti.
BAŞKAN GÜDER: “ÖDÜL BİZLERE HEYECAN KATTI”
Gençlere yatırımın geleceğe yatırım olduğunun altını çizen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder; “Ankara’da Tam Bana Göre Festivalinde yerimizi aldık. Belediyeler yapmış oldukları etkinlikleri sergilemek üzere Ankara’da bir araya geldiler. Bizde Battalgazi Belediyesi olarak, gençlerimizle ilgili yapmış olduğumuz çalışmaları Ankara’ya taşıdık. Göreve geldikten sonra sadece 5 adet gençlik ve eğitim merkezimizde 50 binin üzerinde gencimizi buluşturduk. Teknoloji, sportif ve sanatsal faaliyetlerle ilgili yatırımlarımızla gençlerimiz zamanlarını değerlendiriyorlar. Bu çalışmalardan dolayı bir de ödül aldık. Bu ödül bizim için anlamlı oldu. Spor yapma imkanı sınırlı olan gençlerin sağlıklı yaşamalarına katkıda bulunmak ve teknoloji kullanımının olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak amacıyla her mahallede farklı bir spor alanı kurduk. Bu alanlar gençlerimizin sağlıklı yaşam sürmelerini sağlarken, zihinlerini de geliştiriyor. Gençlerimizi seviyoruz ve onlar için yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Aldığımız bu ödül de bizi heyecanlandırdı ve bu heyecanımızı yine gençlerle paylaşarak, onlarla istişare ederek yatırıma dönüştüreceğiz. Bizleri bu ödüle layık gören herkese teşekkür ediyorum. Standımızı ziyaret eden ve ödülü bizlere veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki başkanımıza da şükranlarımı sunuyorum. ” dedi.
Başkent Millet Bahçesi’ndeki ‘Tam Bana Göre Festival’ 4 gün boyunca 300 etkinliğe ev sahipliği yapacak. Festivalde yer alan Battalgazi Belediyesi’nin standında eşleştirme oyunu, alt futbol, hat sanatı gibi farklı aktiviteler yer alırken, kayısının yanı sıra çeşitli ikramlar yapılıyor.
Gündem, 06 Ekim 2022 18:56
Yorumlar (0)
Savaş Çocuklarına Mektup Yarışmasını Kazananlar Açıklandı
BIK Yönetmelik Değişiklikleri Yürürlüğe Girdi
Esen: Yıkılan Binaların Yüzde 95’i Eski Yapılar
BAŞKAN GEÇİT, SANAYİ ESNAFININ TALEPLERİNİ DİNLEDİ
TMMOB : Müteahhit yeterlilik belgeleri şeffaf biçimde açıklansın
Solo Keman Konseri Dinleyicilerden Tam Not Aldı
Alevilik Araştırmaları Enstitüsü, Topalcengiz'i Ağırladı
Malatya’nın Kültür ve Sanat Vizyonu Tartışıldı
Battalgazi de 'Deprem Anı ve Hafıza Müzesi' Kurulacak
Malatya'da 11 Ayda 780 Bin Yolcu Uçtu
Sadıkoğlu: İşletmelerin uygun koşullu kredilere ihtiyacı var
Kuluncak, Sarıca'dan Getirilecek İçme Suyuna Kavuşuyor
Doğanşehir Güzelköy'e Çocuk Parkı Yapıldı
Battalgazi'de Çalışmalar Yoğunlaştırıldı
Malatya'da 453 Araç Trafikten Men Edildi
Akar: 'Üretim yapısının temeli, güçlü bir koordinasyondur'
Darende de Yaşlı Şahıs Ölü Bulundu
Darende de İki Kardeşe Kına Gecesi Düzenlendi
Malatya'da Tabela Kirliğine Karşı Tedbir Alınmalıdır
Yeşilyurtspor, Silifke Belediyespor'u Devirdi:1-0
Akçadağ'da 15 Milyon Dolarlık Mermer İhraç Ediliyor
Yeni Malatyaspor 2. Lige Havlu Attı
Dr. Bülent Topaloğlu'nun Oğlu Vefat Etti
Dijital ve Yapay Zekâ Okuryazarlığı Eğitimi İlgi Gördü
Babacan: Ortak Metin İçin Çalışmalar Sona Yaklaştı
Av. Deniz Çakır CHP, YDK Sekreteri Oldu
Veli Ağbaba TBMM’nin En Çalışkan Milletvekili Seçildi
'Malatya'da Raylı Sistem Projesine Onay Çıktı'
Yeşilyurt Belediyesi 2. Beton Santralini Açtı
50 Yıl Sonra Malatya’ya Çimento Fabrikası Kuruluyor...
ARAPGİR'DE YIL SONU SERGİSİ AÇILDI
Başkan Er, İtfaiye Teşkilatını Ziyaret Etti
Yeşilyurt Belediyesi Yaşlı Bakım Merkezi Yapıyor
Öğrenciler Belediye Meclisi Toplantısını İzledi
TOKİ’den Sosyal Konut Aldılar, Bin Pişman Oldular
Battalgazi İlçesinde Sera da 40 Ton Salatalık Üretti
Basın Kartları Komisyonu Toplandı
Büyükşehir Belediye Binası Depremde Hasar Almış
Çağdaş Hukukçular Derneği Başkanlığına Tursun Seçildi
