Fındık Mahallesi Altyapısı Yenileniyor
Ekonomi, 23 Eylul 2022 14:00Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kırsal bölgelerde altyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Doğanşehir İlçesi’ne bağlı Fındık Mahallesi altyapısı komple yenileniyor. MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert ve Fındık Mahalle Muhtarı Diler Yıldırım yapılan çalışmaları yerinde incelediler.

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Fındık Mahalle Muhtarı Diler Yıldırım, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti. Sıkıntılı bir altyapıya sahip olduklarını aktaran Muhtar Yıldırım, “İçme suyu ve kanalizasyon altyapısında büyük bir problemimiz vardı. Durumu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a ilettik. Kendileri de en kısa sürede çalışmaların başlaması talimatını verdi. Çalışmalar devam ediyor. Hizmetlerden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın ‘İçme suyu ve kanalizasyon altyapısı olmayan bir yer kalmayacak’ sözünü hatırlatan MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert ise Başkan Gürkan’ın talimatları doğrultusunda Malatya’nın her bölgesinde çalıştıklarını aktardı. Fındık Mahallesi’nin altyapısının işletilebilecek bir durumda olduğu tamamını yenilediklerini belirten MASKİ Genel Müdürü Mert, “Mahallemiz iç içe girmiş bir durumda. Çok ciddi bir ekip çalışması yaparak altyapıyı tamamen yeniliyoruz. Doğanşehir bölgemizde çalışmalarımız devam ediyor. Hemen hemen bu bölgemizin sorunlarının yüzde 90’lık kısmını çözmüş durumdayız. Yeni hatlar yaptık, işletmeye uygun olmayan hatları yeniledik. Yeni kaptajlar yaptık. Kaynak ve gözelerden iyileştirmeler yaptık. Arıtma Tesisimiz bitmek üzere. Yeni gelen talepleri de değerlendirmeye alarak altyapı sorunlarından arındırılmış bir Doğanşehir ortaya çıkaracağız. Fındık Mahallemizin altyapısını bitirdikten sonra üstyapı ile ilgili çalışmalar da yapılacak. Çok güzel bir mahalle olacak. Bizim işimiz bu. Biz koşa koşa geleceğiz. Maddi manevi bizlerden desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a şükranlarımı sunarken, ekip arkadaşlarımı da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız hayırlı olsun” diye konuştu.
Ekonomi, 23 Eylul 2022 14:00
Yorumlar (0)

'Altay Kışlası Kırmızı Çizgimiz'

NEFES KREDİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI

BATTALGAZİ’DE MAHALLE YOLLARI YENİLENİYOR

BATTALGAZİ BELEDİYESPOR'DA ORHAN BARMAN DÖNEMİ

Esen: Dönüşüm için teşvikler genişletilmeli

Malatya'da Kuru Kayısı İhracatı İlk Kez Düştü

Süper Lig ve 1. Lig maçlarına kimlik kartıyla girilebilecek

Polis Bir Kadını Dolandırılmaktan Kurtardı

AK Parti Meclis Grup Toplantısı Yapıldı

2. Ligin ve 3. Ligin Fikstür Çekimi Yapıldı

Yeni Malatyaspor'da 'Kara Para' Aklama İddiası

Yeni Malatyaspor Kongresinin İptali İçin Dava Açıldı

Gevrek '100 Milyon Dolarlık Kara Para' İddiasını Komik Buldu

TÜRKİYE YÜKSEK HIZLI TRENİ SEVDİ

Eksi 11 Derecede Kayısı Ağaçlarını Bu Basit Yöntemle Kurtardı

Ulaştırma Bakanlığı Yıldıztepe'ye Verici Kule Yapacak

Darende de Kara Leylek Kurtarma Operasyonu

Malatya da Geleceğin Doktorları Mezun Oldu

Malatya'da Dağ Keçileri Sürü Halinde Görüldü

Malatya Şehidini Karşıladı

Sadıkoğlu: Nefes kredisi, nefes aldırmalı

'ÇEŞİTLİLİK İÇİNDE BİRLİK' PROJESİ ARAPGİR’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Şehit Olan Asker Sayısı 12'ye Yükseldi!

Şehit Ailesine Ziyaretler Yapıldı

Malatya'da 2 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi

5 Kahraman Askerimiz Şehit Oldu

Malatyalı Milletvekili Emir Sahneden Düştü

Büyükşehir Belediyesi Muharrem İftarı Verdi

Yeşilyurt'ta ‘Anne-Çocuk Okuma Grupları’ Projesi

Büyükşehir Belediyesi Kapalı Sulama Tesisi Yapıyor

Yeşilyurt Belediyesi İmar değişikliklerini Kabul Etti

Akçadağ'a 25 Yataklı Hastane Yapılıyor

Yeni Malatyaspor 'Geçmiş' Dönemleri Yargıya Taşıyacak

Koçyiğit: 200 Milyon Kaynağın Olmadığını Fark Ettik

Bayraktar: Malatya'nın Elektrik Şebekesini Yenileyeceğiz

Baraj, gölet ve sulama tesislerinde suya girilmesi yasaklandı

Çilesiz Semt Pazarına Kütüphane Kurulacak

MASKİ: İçme suyuyla Tarla ve Bahçe Sulanamaz

Gevrek: FIFA dosyalarını çözülecek noktaya getirdik
