YEŞİLYURT'TA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLEDİ
Sağlık, 19 Eylul 2022 14:37Yeşilyurt Belediyesi, vatandaşları sağlıklı yaşama teşvik etmek için Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında; Yeşilyurt’un tabiat harikası bölgelerinden Çırmıhtı’da doğa yürüyüşü düzenledi.
Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Yeşilyurt Güreş Sahası ile Beylerderesi Göleti arasında gerçekleştirilen doğa yürüyüşüne; Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları, Yeşilyurt Belediyespor Kulübü sporcuları ve vatandaşlar katıldı.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile doğaseverler, 2,5 km’lik güzergâhta yürüyüş yaparak adımlarını sağlıklı yaşam için attılar.
Çırmıhtı bölgesinin eşsiz manzarası ve doğal güzellikleri altında gerçekleşen yürüyüşün ardından açıklamalarda bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Avrupa Hareketlilik Haftasına farklı etkinliklerle destek verdiklerini söyledi.
Doğa yürüyüşüne katılan sporculara teşekkürlerini sunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “16 ile 22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle düzenlediğimiz sportif etkinliklerimize doğa yürüyüşümüze ekleyerek, sağlıklı yaşam için sporun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ön plana çıkardık. 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızla birlikte Yeşilyurt Güreş Sahamızın önünde başlayarak Beylerderesi yönüne doğru 2,5 km’lik alanda sağlıklı yaşam yürüyüşü yaptık. Hareketli ve dinamik bir yapıya sahip Yeşilyurt’umuzun doğa harikası bölgelerinde bu tür etkinlikleri sık sık yaparak hem sağlıklı bir hayat için spor yapılmasını teşvik ediyoruz hem de tabiat güzelliklerimizin yerinde görülmesini sağlıyoruz. Sağlıklı yaşam yürüyüşümüze katılanlar, doğa harikası bölgelerimizin o eşsiz güzellikleri altında bol bol oksijen depoladılar. Çocuklarımızla, gençlerimizle, kadınlarımızla ve büyüklerimizle yine birlikteyiz, adımlarımızı zinde, güçlü ve dinamik bir hayat için attık. Gençlik ve spor hizmetlerinde yakaladığımız başarı grafiğimizi, bu tür etkinliklerle sürekli geliştirip daha fazla spor, daha güzel bir hayat için çalışıyoruz. Etkinliklerimize katılım oranlarının yüksek olması da bizi mutlu ederken, yeni faaliyetlerin yapılması içinde bizi teşvik ediyor. Dinamik bir hayat için, sağlıklı bir hayat için, güzel ve temiz bir hayat için mutlaka spor yapalım. Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliklerimize devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı etkinliklerimize davet ediyorum.” diye konuştu.
Sağlık, 19 Eylul 2022 14:37
Yorumlar (0)
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
Malatyalı Prof. Dr. Fahri Işık, büyük ödüle layık görüldü
MASKİ, HEKİMHAN’DA ALTYAPI YATIRIMLARINI TAMAMLADI
