Şİre Pazarı Prestij Sokağı Oldu
Ekonomi, 26 Ağustos 2022 20:30Battalgazi Belediyesi tarafından “Sokak Sağlıklaştırması” kapsamında Şire Pazarı’ yeniden düzenlenerek yapılan cephe giydirmeleriyle Prestij Sokağı haline geldi.

Malatya’daki Şire Pazarı’na daha fazla yerli ve yabancı turist çekebilmek ve estetik bir görüntü kazandırmak amacıyla Yenihamam Mahallesinde yapımı gerçekleştirilen Prestij Sokak çalışmaları tamamlandı. Aras Sokak’taki 62 dükkanı kapsayan çalışmalar ile yeni bir görünüme kavuşan Şire Pazarından esnaflarda memnun oldu.
ESNAFLARDAN BAŞKAN GÜDER’E TEŞEKKÜR
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in dört dörtlük bir iş yaptığını aktaran esnaf Erdal Aladaş, “Şire Pazarımız hak ettiği değere bu çalışma ile kavuştu. Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder, bu sokağa çok değer verdi. Çok güzel çalışmaları ve hizmetleri var. Bizim kendi dükkanlarımızı yaptıracak gücümüz yoktu ve başkanımız burada güzel bir çalışma yaptı. Allah kendisinden razı olsun. Başkanımızın kendisi de yaptığı işlerde dört dörtlük. Kendisi bizim başımızın tacıdır. Başkanımız bu sokakta esnafımız ve vatandaşlarımız için güzel bir ortam hazırladı. Dışarıda gelen turistler burada alışveriş yaptıkları zaman, buranın resmini çekiyorlar. Bu çalışmaların kimin tarafından yapıldığını bize soruyorlar. Bizde başkanımızın herhangi bir karşılık beklemeden bizim ve sizin için yaptığını söylüyoruz. Bu sokaktan insanlar gönül rahatlığıyla alışveriş yapıyor. İşlerimizde gözle görülür bir artışta yaşandı. Koca yürekli başkanımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” derken, esnaf Yusuf Doğan ise “Türkiye ve Malatya’nın kayısı ihtiyacını bu sokak karşılıyordu ve burada mutlaka bir çalışma yapılması gerekiyordu. Şire pazarı çok kötü durumdaydı. İnsanlarımız burayı güzel görmek istiyordu. Yıllardır bu çalışmayı bekliyorduk. Hak eden çalışmayı da Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder gerçekleştirdi. Gereken en güzel çalışma burada yapıldı. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Esnaf ve vatandaşlarımız yapılan çalışmalardan bir hayli mutlu. İşlerimiz daha da arttı. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Ekonomi, 26 Ağustos 2022 20:30
Yorumlar (0)

Yeşilyurt Belediyesi, Kırsalda Yolları Onarıyor

Ballıkaya'da İmam Hüseyin Kurbanı ve Aşure Yapıldı

'Altay Kışlası Kırmızı Çizgimiz'

NEFES KREDİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI

BATTALGAZİ’DE MAHALLE YOLLARI YENİLENİYOR

BATTALGAZİ BELEDİYESPOR'DA ORHAN BARMAN DÖNEMİ

Esen: Dönüşüm için teşvikler genişletilmeli

Malatya'da Kuru Kayısı İhracatı İlk Kez Düştü

Süper Lig ve 1. Lig maçlarına kimlik kartıyla girilebilecek

Polis Bir Kadını Dolandırılmaktan Kurtardı

AK Parti Meclis Grup Toplantısı Yapıldı

2. Ligin ve 3. Ligin Fikstür Çekimi Yapıldı

Yeni Malatyaspor'da 'Kara Para' Aklama İddiası

Yeni Malatyaspor Kongresinin İptali İçin Dava Açıldı

Gevrek '100 Milyon Dolarlık Kara Para' İddiasını Komik Buldu

TÜRKİYE YÜKSEK HIZLI TRENİ SEVDİ

Eksi 11 Derecede Kayısı Ağaçlarını Bu Basit Yöntemle Kurtardı

Ulaştırma Bakanlığı Yıldıztepe'ye Verici Kule Yapacak

Darende de Kara Leylek Kurtarma Operasyonu

Malatya da Geleceğin Doktorları Mezun Oldu

Malatya'da Dağ Keçileri Sürü Halinde Görüldü

Malatya Şehidini Karşıladı

Sadıkoğlu: Nefes kredisi, nefes aldırmalı

'ÇEŞİTLİLİK İÇİNDE BİRLİK' PROJESİ ARAPGİR’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Şehit Olan Asker Sayısı 12'ye Yükseldi!

Şehit Ailesine Ziyaretler Yapıldı

Malatya'da 2 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi

5 Kahraman Askerimiz Şehit Oldu

Malatyalı Milletvekili Emir Sahneden Düştü

Büyükşehir Belediyesi Muharrem İftarı Verdi

Yeşilyurt'ta ‘Anne-Çocuk Okuma Grupları’ Projesi

Büyükşehir Belediyesi Kapalı Sulama Tesisi Yapıyor

Yeşilyurt Belediyesi İmar değişikliklerini Kabul Etti

Akçadağ'a 25 Yataklı Hastane Yapılıyor

Yeni Malatyaspor 'Geçmiş' Dönemleri Yargıya Taşıyacak

Koçyiğit: 200 Milyon Kaynağın Olmadığını Fark Ettik

Bayraktar: Malatya'nın Elektrik Şebekesini Yenileyeceğiz

Baraj, gölet ve sulama tesislerinde suya girilmesi yasaklandı

Çilesiz Semt Pazarına Kütüphane Kurulacak
