Milletvekili Çalık Akçadağ'da Sorun Dinledi
Siyaset, 19 Ağustos 2022 13:16AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Akçadağ'da ziyaretlerde bulunarak sorunları dinledi.
Milletvekili Öznur Çalık, Akçadağ ilçesindeki temasları kapsamında ilk olarak Yalınkaya Mahallesi’ni ziyaret ederek, muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Akçadağ ve Akçadağlıların her zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında sımsıkı durduğunu ifade eden Çalık, “20 yıldır cumhurbaşkanımızın arkasında durdunuz. Akçadağlı bütün hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Emin adımlarla Akçadağ’ın ve Yalınkaya’nın güçlü sesiyle 2023’e, cumhuriyetimizin kuruluşunun yüzüncü yılına yürüyoruz. Allah nasip ederse 2023’te bir kez daha Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhur İttifakı olarak cumhurbaşkanı seçeceğiz” dedi.
Milletvekili Çalık, daha sonra Sarıhacı ve Develi mahallelerinde muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve istekleri dinledi. Mahalleye yapılan ve bundan sonra yapılacak olan hizmetler hakkında istişarede bulunduklarını dile getiren Çalık, “Bugüne kadar önemli yatırımlar yaptık, bundan sonrada hizmetlerimizi sürdüreceğiz. İçme suyu, yol ve altyapı konusunda Malatya Büyükşehir Belediyemizden, elektrikle ilgili talepleri de Aksa’dan istedik” diye konuştu.
“DERDİMİZ VATAN, MİLLET”
Milletvekili Öznur Çalık, daha sonra Akçadağ merkezde esnaflarla bir araya gelerek, Büyük Birlik Partisi (BBP) Akçadağ İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Burada konuşan Çalık, “Derdimiz vatan ve millet. Vatandaşımızın derdi neyse bizim derdimiz o. derdi vatan, bayrak, ezan olan ve bu toprakları vatan yapan toprağa düşen şehitlerimizin bugüne kadar vermiş olduğu mücadeleyi devam ettirerek, vatanımızı korumaya, birliğimizi daim ettirmeye çalışıyoruz. Bu noktada 2023 bizim için çok önemli bir süreç. Cumhuriyetimizin kuruluşunun yüzüncü yılında, 20 yıldır bu ülkeye hizmet eden cumhurbaşkanımızı bir kez daha cumhurbaşkanı seçeceğiz ve emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Cumhur İttifakı olarak yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz, bundan sonrada emin adımlarla yol yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.
“20 YILDIR HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDA OLDUK”
Milletvekili Çalık daha sonra Akçadağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret etti. Çalık, 20 yıldır hep esnafın yanında yer aldıklarını ve esnafa büyük destekler verdiklerini belirterek, “Esnaflarımıza verdiğimiz sıfır faizli destekler başta olmak üzere KOBİ’lerimize KOSGEB aracılığıyla destekler sağladık. Bunun yanında Halkbankası tarafından verilen desteklerimiz oldu. Pandemi döneminde esnafımızın yanında olduk ve önemli destekler verdik. Deprem sürecinde yaşanan sıkıntılara istinaden desteklerimiz oldu” dedi.
Milletvekili Çalık, Akçadağ ilçesindeki temasları kapsamında Akçadağ Toplumsal Mutabakat Derneğini, Bölüklü, Kültür, Gölpınar mahallelerini de ziyaret etti.

Siyaset, 19 Ağustos 2022 13:16
Yorumlar (0)
Savaş Çocuklarına Mektup Yarışmasını Kazananlar Açıklandı
BIK Yönetmelik Değişiklikleri Yürürlüğe Girdi
Esen: Yıkılan Binaların Yüzde 95’i Eski Yapılar
BAŞKAN GEÇİT, SANAYİ ESNAFININ TALEPLERİNİ DİNLEDİ
TMMOB : Müteahhit yeterlilik belgeleri şeffaf biçimde açıklansın
Solo Keman Konseri Dinleyicilerden Tam Not Aldı
Alevilik Araştırmaları Enstitüsü, Topalcengiz'i Ağırladı
Malatya’nın Kültür ve Sanat Vizyonu Tartışıldı
Battalgazi de 'Deprem Anı ve Hafıza Müzesi' Kurulacak
Malatya'da 11 Ayda 780 Bin Yolcu Uçtu
Sadıkoğlu: İşletmelerin uygun koşullu kredilere ihtiyacı var
Kuluncak, Sarıca'dan Getirilecek İçme Suyuna Kavuşuyor
Doğanşehir Güzelköy'e Çocuk Parkı Yapıldı
Battalgazi'de Çalışmalar Yoğunlaştırıldı
Malatya'da 453 Araç Trafikten Men Edildi
Akar: 'Üretim yapısının temeli, güçlü bir koordinasyondur'
Darende de Yaşlı Şahıs Ölü Bulundu
Darende de İki Kardeşe Kına Gecesi Düzenlendi
Malatya'da Tabela Kirliğine Karşı Tedbir Alınmalıdır
Yeşilyurtspor, Silifke Belediyespor'u Devirdi:1-0
Akçadağ'da 15 Milyon Dolarlık Mermer İhraç Ediliyor
Yeni Malatyaspor 2. Lige Havlu Attı
Dr. Bülent Topaloğlu'nun Oğlu Vefat Etti
Dijital ve Yapay Zekâ Okuryazarlığı Eğitimi İlgi Gördü
Babacan: Ortak Metin İçin Çalışmalar Sona Yaklaştı
Av. Deniz Çakır CHP, YDK Sekreteri Oldu
Veli Ağbaba TBMM’nin En Çalışkan Milletvekili Seçildi
'Malatya'da Raylı Sistem Projesine Onay Çıktı'
Yeşilyurt Belediyesi 2. Beton Santralini Açtı
50 Yıl Sonra Malatya’ya Çimento Fabrikası Kuruluyor...
ARAPGİR'DE YIL SONU SERGİSİ AÇILDI
Başkan Er, İtfaiye Teşkilatını Ziyaret Etti
Yeşilyurt Belediyesi Yaşlı Bakım Merkezi Yapıyor
Öğrenciler Belediye Meclisi Toplantısını İzledi
TOKİ’den Sosyal Konut Aldılar, Bin Pişman Oldular
Battalgazi İlçesinde Sera da 40 Ton Salatalık Üretti
Basın Kartları Komisyonu Toplandı
Büyükşehir Belediye Binası Depremde Hasar Almış
Çağdaş Hukukçular Derneği Başkanlığına Tursun Seçildi
