İHTİYAÇ SAHİBİ YAŞLILARA YARDIM ELİ..
Yaşam, 18 Ağustos 2022 10:10Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘YADES’ projesi kapsamında 65 yaş ve üzeri yaşlılardan bakıma ve yardıma muhtaç olanların toplumla sosyal entegrasyonunun sağlanmasına yönelik çalışmalar hızla devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahibi 65 yaş üzeri vatandaşlar ziyaret edilerek, eksiklikleri gideriliyor. Bakıma ihtiyaç duyan bireylerin öncelikle yaşadıkları ortamda kendi kendilerine yeterli hale gelmeleri için tedbirler alan Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, yaşlıların hayatlarını kolaylaştırıp yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefliyor.
Yapılan çalışmayla ilgili bilgiler veren Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Adem Bedir Ergül, “Malatya’da bulunan yaşlılarımıza her alanda hizmet vermeye devam ediyoruz. Vefa Konağı’nda yaşlılarımızı buluşturup, günlük yaşamlarını daha iyi geçirmeleri noktasında çalışmalar yapıyoruz. Aynı zamanda ihtiyaç sahibi yaşlılarımızın evlerinde bakım onarım çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Ev eşyalarını tedarik ediyoruz. Bugüne kadar 96 yaşlımızın evinde bakım, onarım çalışması gerçekleştirirken aynı zamanda ev eşyası tedariki de sağladık. Bu hizmetlerimizin yanında ayrıca kişisel bakım ve temizlik gibi birçok konuda da destek veriliyor. Yaşsılarımızı Vefa Konağı’nda misafir ederek de hizmetlerini gerçekleştiriyoruz. Bu noktada bizden desteklerini esirgemeyen Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü’müzde görev yapan arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.
Yaşam, 18 Ağustos 2022 10:10
Yorumlar (0)

Arguvan Türkü Festivali Hazırlıkları Başladı

Ağbaba; Malatya’da yıllardır çevre felaketi yaşanıyor

Arapgir'de 'Hayır Çarşısı' Etkinliği

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AİLE YILI ETKİNLİĞİ

Başkan Geçit, ‘Dost Meclisi’ Programına Katıldı

Sadıkoğlu: Yerinde dönüşüm destekleri yeniden değerlendirilsin

Başkan Taşkın Çevreyolu Esnafıyla Buluştu

Vitamin Cafe Cinayetlerinde Karar Çıktı

HINCA HINÇ DOLAN CEZAEVLERİ NEYİ ANLATIYOR?

Arguvanlılar Sinop'u Gezdi

Eskişehir'e Malatya'dan 26 Bin Kişi Gitti

Darende Günpınar Şelalesi Sezonu Açtı

Türk Mutfağı Haftası, Tanıtım Etkinliği Başladı

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

7. Malatya Yapı Dekorasyon Fuarı Açılıyor

Bağımlılıkla İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Pütürge ve Doğanşehir ilçelerinde kazı yapan defineciler ile tütün bulunduran şahıslar gözaltına alındı.

AK Parti İl Başkanı Bakan Görevine Başladı

İzzetiye'de Yapılan Konut ve İşyerleri 2026'da Teslim Edilecek

Malatya'da Partilerin Son Oy Oranları:

Hüseyin Doğan Dede Vefatının 42. Yıldönümünde Anıldı

İzmir Veli Ağbaba'yı Dinliyor

Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın Öğrencilerle Buluştu

Malatyalı Öğrenci Ödül Kazandı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi 7 Yaşında

19 Mayıs Malatya'da Coşku İle Kutlanıyor

Malatya'da Sulama Yatırımları DSİ'de Ele Alındı

1.Yeşilyurt Gençlik ve Spor Festivali Renkli Anlara Sahne Oldu!

CHP 19 Mayıs'ı Kutladı

BATTALGAZİ DE GENÇLERE SINAV MOTİVASYONU

7 Yaşına Giren Turgut Özal Üniversitesinde Emeğimiz Vardır

Malatya'da Pinhani Gençleri Coşturdu

BELEDİYESPOR FUTSAL TAKIMI AVRUPA YOLUNDA

Kapadokya’da Bisiklet Festivali heyecanı

Başkan Er: Geleceğin Malatya'sını Kuruyoruz

Yavuz: Beton Mikseri ve Kamyonlara Verilen Ceza Miktarını Açıkladı

SELÇUKLU MAHALLESİ’NE TAZİYE EVİ YAPILACAK

Geçit: Hayatımın Merkezinde Çalışmak Var

Niloya, 'Yürüyen Çalı' ile Kağıt İsrafına Dikkat Çekiyor
