Tüfenkci: Gidişatımız bir çok ülkeye göre daha iyi
Siyaset, 06 Ağustos 2022 01:10AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, kentteki esnafları ziyaret ederek, "Dünyada enerji kriziyle başgösteren ekonomik dalgalanmadan olumsuz etkilenen esnafın durumunu iyileştirmek için gayret sarf ediyoruz. Gidişatımız bir çok ülkeye göre çok daha iyi." dedi.
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Fuzuli Caddesi esnaflarını ziyaret ederek, sorun ve talepleri dinledi.
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, beraberindeki AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hakkı Pekel, Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve Battalgazi Başkanvekili Adil Demirel ile birlikte Fuzuli Caddesi esnaflarıyla bir araya geldi.
Fırsat buldukça esnaflarla bir araya geldiklerini ifade eden Tüfenkci, “Her fırsat bulduğumuzda esnaflarımızla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinliyoruz.
Bugün de esnaflarımızı tek tek ziyaret ederek onları dinledik. Biz sürekli sahadayız, ilçe ziyaretlerimiz ve mahalle ziyaretlerimiz ile birlikte esnaf ziyaretlerimizi de sürekli yapıyoruz. Esnafımızın isteği ve talebi varsa bunları dinliyoruz. Vatandaşlarımızın içerisinde olmak, onları dinlemek bizim temel görevimiz. Tabi dünya zor bir süreçten geçiyor. Ülkemiz de bu süreçte bazı zorluklar yaşıyor. İnşallah bu süreci hep birlikte atlatacağız” şeklinde konuştu.
"Esnafımızın yanındayız"
Tüfenkci, ekonomik dalgalanmadan olumsuz etkilenen esnafın durumunu iyileştirmek için gayret sarf ettiklerini de belirterek, “Esnafın korunması ve ticari faaliyetlerin sıkıntıya uğramaması için hükümetimiz önemli adımlar attı, atmaya da devam ediyor. İnşallah bu süreci en az hasarla atlatacağız. Şu da bir gerçek dünyada yaşanan onca sıkıntıya rağmen Türkiye ihracat ve büyüme rakamlarıyla bir çok ülkeden iyi durumda.Hükümetimiz hiç bir zaman esnafını, çalışanını zor durumda bırakmadı. Güçlü ve sosyal devlet olmanın verdiği özgüvenle bu süreci atlatıyoruz. Dün olduğu gibi bugün de yarın da çözümün adresi AK Parti olacaktır." ifadelerini kullandı.
Siyaset, 06 Ağustos 2022 01:10
Yorumlar (0)
Zafer Partisi İl Yönetimi MGC'ni Ziyaret Etti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
Malatyalı Prof. Dr. Fahri Işık, büyük ödüle layık görüldü
