Milletvekili Kahtalı esnafları ziyaret etti
Siyaset, 04 Ağustos 2022 23:01AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Niyazi Mısri Caddesi'ndeki esnafları ziyaret ederek sorunları dinledi.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Kahtalı, meclisin tatil olmasıyla beraber sık sık esnaflarla bir araya geldiklerini ve onların taleplerini dinlediklerini söyledi.
Gündeme dair de konuşan Kahtalı, Türkiye'nin tahıl krizini çözerek büyük bir diplomasi başarısı ortaya koyduğunu belirtti. Kahtalı, "Cumhurbaşkanımızın girişimleri ve büyük çabaları ile 25 milyon ton tahıl krizi çözüme kavuştu. Büyük bir diploması başarısı olan bu adım Türkiye'nin bölgesel bir güç olduğunu bir kez daha kanıtladı. Bu gelişme, Türkiye'nin dünyanın önündeki bütün meselelerde ne kadar merkezi bir rol üstlendiğini, dünyanın neresinde bir sorun olursa Türkiye'nin bunu çözebilecek işlevi bulunduğunu ortaya çıkardı. Ben bu noktada Cumhurbaşkanımız'a ve Dışişleri Bakanımıza çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte başta enerji krizi olmak üzere küresel fiyat artışları konusunda da ülkemiz sorunu kökünden çözmek için küresel anlamda yine çok önemli bir rol üstlenecek bunu hep birlikte müşahade edeceğiz" dedi.
AK Parti'nin bir çözüm partisi olduğunu dile getiren Kahtalı, "20 yılda ülkenin kangrenleşmiş, halı altına süpürülmüş bütün sorunlarını AK Parti çözdüğü gibi bundan sonraki sorunlarını da kesinlikle sadece ve sadece AK Parti çözecektir. Bugün vatandaşlarımızın çektikleri sıkıntıları biliyoruz ama vatandaşlarımız da çok iyi biliyor ki bu sıkıntıların tek çözüm adresi yine AK Partidir. Son zamanlarda attığımız adımlar, memur, çalışan ve emeklilerin maaşlarında yaptığımız artışlar, sosyal konut projesi, gençlerimizin KYK kredilerindeki faizlerin silinmesi gibi önemli düzenlemeler bunun en net örneğidir. Cumhurbaşkanımız bu ülkenin adeta sigortası konumundadır. Nerde bir sorun çıksa milletimiz kime gideceğini ve kimin bu sorunu çözeceğini çok iyi biliyor. Küresel anlamda yaşanılan ekonomik sıkıntı birçok ülkede yakından hissediliyor ama biz Cumhurbaşkanımızın liderliğinde vatandaşımızı da esnafımızı da bu yüksek fiyatlara karşı ezdirmemek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Allah'ın izniyle enflasyonu da dizginleyeceğiz ve vatandaşımızı rahata kavuşturacağız kimse endişe etmesin. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bizler gecemizi gündüzümüze katmış vaziyetteyiz. Her gün vatandaşımızı rahatlatacak bir adım atıyoruz. Attığımız bu adımların meyvesini inşallah kısa bir süre içinde alacağız. Milletimiz neler yapıldığını, nasıl bir mücadele ortaya koyduğumuzu çok iyi görüyor ve biliyor" diye konuştu.
Siyaset, 04 Ağustos 2022 23:01
Yorumlar (0)

Yeşilyurtspor Teknik Direktörünü Belirledi

Kaymakam, üreticiyle buğday hasat etti

Ağbaba Ailesinin İşyerinde çıkan Yangın Hasara Yol Açtı

Kurum: 300 Bininci Konutu Malatya'da Teslim Edeceğiz

Doğru Tercih İçin 5 Altın Kural

Altan Öymen hayatını kaybetti

Yeni Malatyaspor Menejerliğine Fatih İlek Getirildi

Malatya'da Makaron ve Etil Alkol Ele Geçirildi

Malatya'da Yaralı leylek korumaya Alındı

Kamyonetle çarpışan Traktör Sürücüsü Öldü

Taşkın: Battalgazi'de 10 Taziye Evi Daha Yapacağız

Eşi tarafından Öldürülen Kadının Koruma İstediği Ortaya Çıktı

Yetimler Kervanı'ndan Geleneksel Aşure İkramı

'Oku-Yaz' Projesi İle Kitap Serüveni Başlıyor

Doç. Dr. Fatih Gönültaş Başhekim Olarak Atandı

Olimpik Açık Yüzme Havuzu Hizmete Açıldı

İkizce’de dört ayrı kavşak düzenlemesi yapılıyor

Malatya'da 24 Bin 275 Kişi İş Arıyor

ARSLANTEPE’DE BİYOARKEOLOJİ ÇALIŞTAYI

MASKİ’DEN OLUKLU’YA İÇME SUYU YATIRIMI

TÜRKİYE’DE VE ALMANYA’DA, MAAŞ VE ÜCRET DENGELERİ

Baskilliler Demiryoluna Karayolu Yapılmasını İstedi

Taşkın: 15 Temmuz Milletin Uyanık Kalma Melesidir

Geçit: 15 Temmuz Yazılan Bir Destandır

HAVALİMANI’NDA 74 BİN YOLCU UÇTU

Battalgazi Belediyesinden Bayrak Seferberliği

Vali Yavuz 15 Temmuz Şehit ve Gazi Aileleri ile Buluştu

Malatya Arapgir'li Aşık Yoksuli...

Eren: Tüm Türkü Severleri Arguvan'a Bekliyoruz

Malatya'da FETÖ Operasyonu

GAZETECİ KERİM HOŞFİKİRER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Zeynel Abidin Vakfı'nda Aşure Etkinliği Düzenlendi

Vali Yavuz: Depremin ardından Ayağa Kalktık

Başkan Er: 15 Temmuz Şanlı Bir Direnişin Adıdır

Darende Yıkılhan’da Binlerce Kişi Halaylarla Buluştu

Samanköy Konteyner Kent'te Cinayet

Dünyanın Gençleri Darende’de Buluştu

17. Arguvan Türkü Festivali Programı Belli Oldu

Yeni Malatyaspor Cafer Aydın'la Sözleşme İmzaladı
