MOTAŞTAN GENİŞ KAPSAMLI DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI
Sağlık, 12 Mart 2020 21:37Müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren MOTAŞ, yolcuları daha temiz bir şekilde taşımak için araçlarını her gün detaylı temizlikten geçiriyor.
Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ her gün binlerce yolcuya hizmet veren otobüs ve trambüsler son seferlerinden sonra garajlarda her gece temizlik ünitesi tarafından iç-dış temizlikten geçirerek sabah servise hazır hale getiriyor.
Malatyalıların daha sağlıklı ve hijyenik ortamda seyahatlerini sağlamak amacıyla temizliğe büyük önem veren MOTAŞ otobüs ve trambüslerin temizliğinin yanında duraklarda da ilaçlama yapılarak olası hastalıkların önüne geçilmeye çalışılmaktadır.
Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ vatandaşların daha temiz, daha hijyen araçlarla taşımak için yapmış olduğu bu çalışmalar kapsamında, araçların tüm iç yüzeyleri, tavan, yolcu koltuklarının arka-alt kısımları, camlar, reklam ekranları, yolcu tutamakları, kapı üstleri, şoför mahalli, havalandırma kapakları, araç içerisindeki tüm metal yüzeylerin buharlı makinelerle ilaçlı ve hijyenik temizlik malzemeleriyle donanımlı personeller tarafından yapılmaktadır.
Yapılan bu iç temizlik çalışmalarının ardından araçlar dış temizliklerinin de yapılmasının ardından sabah ilk seferlerine çıkacak şekilde hazır hale getiriliyor.
Kernek Külliyesi de ilaçlandı
Malatya Büyükşehir Belediyesi binlerce öğrencinin günlük olarak kullandığı Kernek Külliyesinde de ekipler tarafından ilaçlama yapıldı.
Buharlı sisleme makinesi ile donanımlı personeller tarafından Kernek Külliyesi baştan aşağı ilaçlanarak hijyen bir hale getirildi.

Sağlık, 12 Mart 2020 21:37
Yorumlar (0)
Milletvekili Ölmeztoprak Ziyaretlerde Bulundu
Başkan Er: Hal Binası Alanı En Prestijli Proje Olacak
KİTAP FUARI KİTAPSEVERLERDEN YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR
Malatya Kent Konseyinde GETAT Konferansı
Yeşilyurt'ta ‘Sağlıklı Yaşam Seminerleri’ Başladı
Yeşilyurt Belediyesi ‘Aile Mentörlüğü’ Projesini Hayata Geçirdi
Malatya'da Özel Tiyatroya Bakanlık Desteği
'Savaşta ve Afette Gazetecilik Eğitimi' Başlıyor
Darende'de Patates Şenliği Yapıldı
Darendeliler Doğu Turuna Çıktı
Avukatlık Ücretlerine Yüzde 36,15 Zam Yapıldı
Öztürk: Malatya'da 61 Bin Kişi Konteynır da Yaşıyor
Darende Üzerlikleri Tescil Ediliyor
YERLİ DİJİTAL ATÖLYEYE İLK KATKI GAZİANTEP'TEN
Doğanşehir’de Tren, Otomobile Çarptı
Malatya'da Ekim'de 47 Torbacı Tutuklandı
11. MALATYA ANADOLU KİTAP FUARI’NA YOĞUN İLGİ
Arapgir de Otomobil, Traktöre Çarptı: 3 Yaralı
Batalgazi Belediyespor 3 Puanla Dönüyor: 1-3
Yeşilyurtspor, Niğdespor'u Evinde Vurdu: 4-1
Yeni Malatyaspor Her Zamanki Gibi: 3-1
Mersin'de Hüseyin Atılgan Parkı Açıldı
Veli Ağbaba Malatya'da CHP'nin Oylarını Artırdı
Arguvanlı Gençler 29 Ekim'i Ankara'da Kutladı
Ceviz Kabuğundan Asfalta Çevreci Çözüm
Malatya'da Tartışılan Yapı Az Hasarlı Çıktı
Ağbaba; Arapgir Kara Yolu İhmal Edildi
Başkan Sami Er Yazarlarla Bir Araya Geldi
MİAD Başkanı Yunus Akdaş Yeniden Seçildi
BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ
Malatya'da 11. Kitap Fuarı Törenle Açıldı
MTSO heyeti Bursa'da Fabrikada İnceledi
BATTALGAZİ'DE ÇOCUKLARI SİNEMAYLA BULUŞUYOR
Yeni Malatyaspor'da Cemil Tonguç Dönemi
AK Parti Teşkilatı Kızılay'a Kan Bağışladı
Çilesiz Kütüphanesi Törenle Açıldı
Malatya’da Tren, Tırla Çarpıştı
Malatya'da Taksi Sürücüleri Eğitildi
Sürgü Baraj Gölü’nde Yılın ilk alabalık bereketi
