Çınar: Çarmuzu Yeni Yatırımlarla Cazip Hale Gelecek
Haber, 28 Temmuz 2022 08:12Çarmuzu Mahallesinde ki yol düzenleme ve yenileme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Malatya’nın ekonomik hayatına katkı sağlamak ve yeni istihdam alanları oluşturmak için kurulan yeni sanayi alanlarımızın güzergâhında bulunan Çarmuzu mahallemiz, kaliteli ulaşım ağıyla birlikte daha fazla gelişecek ve cazibesi artacaktır.” dedi.
Çarmuzu mahallesini modern ve konforlu yollarla buluşturmak için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, planlamaya aldıkları iki km’lik yolu baştan aşağıya yenilerek bölgenin ulaşım sorununa kökten bir çözüm getireceklerini söyledi.
Malatya’nın ekonomik hayatına katkı sağlamak ve yeni istihdam alanları oluşturmak için kurulan yeni sanayi alanları ve ticari işletmelerin güzergâhında bulunan Çarmuzu mahallesinin yollarını konforlu bir hale getirmek için çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ekibimiz, Çarmuzu mahallemizin ulaşım ağını konforlu ve akıcı hale getirmek için başlattığı yol açma, genişletme ve alt yapı malzeme serim işlemlerine devam ediyor. Yeni sanayi alanları ve ticari işletmelerin kurulmasıyla birlikte hareketli bir yapıya bürünen bu bölgemizin ulaşım ağını baştan aşağıya yenileyerek, yollarımızın daha sağlıklı ve güvenli hale gelmesini sağlayacağız. Sanayi bölgelerimizin ulaşım alt yapısını güçlendirecek çalışmalara bizler çok fazla önem veriyoruz. İlçemiz tarihiyle, kültürüyle ve gastronomisiyle olduğu kadar sanayi ve tarım alanında da çok güçlü bir yapıya sahiptir. İlçemiz sınırlarında bulunan organize sanayi bölgelerinin yanı sıra yeni kurulan sanayi alanlarımızın daha güzel ve nitelikli alanlarda iş üretmesi içinde üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getiriyoruz. Çarmuzu mahallemizin sınırlarında bulunan sanayi bölgelerimizin yollarını hızlı bir şekilde açan ekiplerimiz, temel alt yapı çalışmalarıyla birlikte sathi kaplama serimine hazır hale getiriyorlar. 2022 Yılı Yatırım Programına aldığımız bu bölgemizdeki iki km’lik yol açma ve yenileme çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak yeni gelişmekte olan bu bölgemizin ihtiyaç duyduğu yatırımları gerçeğe dönüştürmüş olacağız. Güçlü, sağlam ve kaliteli yatırımlarımızla birlikte yeni gelişmekte olan bu bölgemizi daha cazip ve tercih edilebilir bir yapıya kavuşturacağız. Biz sanayicimizin ve esnafımızın her daim yanında olduk, bu tür yatırımlarda bunun açık bir göstergesidir. Yeter ki yeni fabrikalar kurulsun, istihdam alanları oluşturulsun bizler ekiplerimizle birlikte ne gerekiyorsa yaparız. İlçemizin dört bir tarafına ulaşımı rahatlatmak ve sağlıklı bir görüntüye ulaştırmak için gece gündüz demeden çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.
Haber, 28 Temmuz 2022 08:12
Yorumlar (0)
Avrupa Gazeteciler Federasyonu (EFJ) Toplantısı Ankara’da tamamlandı
İngiltere'den Arapgir'e geldi, otel satın aldı
33 Yıl önce Özal'ı Yılın Devlet Adamı seçtiğimiz binada bir Malatyalı
ALTIN BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU!
13. Arguvan Türkü günleri konseri büyük ilgi gördü
Malatyalı iş insanı İbrahim Güngör vefat etti
Yeşilyurtspor, Çorluspor ile final oynayacak: 3-4
Efsane Başkan Nurettin Soykan'ı rahmetle anıyoruz
Malatya’da güzel gelişmeler yaşanıyor...
Beydağı Kayak Merkezi olur muydu?
Türkocağı Başkanından 23 Nisan da, MGC'ne Anlamlı hediye
TGK’dan, medya sektörünün sorunları ve çözüm önerileri!
Ali Haydar Bozkurt Malatya içinde bir hayal kurmaz mı?
Malatya Kernek Parkına Teleferik Geliyor
Türkiye’nin Milyarder İş Adamı Malatyalılar!
Meyvecilik Arazisi Artık Büyükşehir'in
BBC WORLD MALATYA'DA, ONAR KÖYÜ’NDE…
Vali Yavuz: Malatya'ya Bu Yıl 700 Bin Turist Bekliyoruz
Veli Ağbaba: Samimilerse Kürecik Üssünü Kapatsınlar
'Yapay zeka gazetecilerin yerini alamaz'
Malatya'da 5 Torbacı Daha Yakalandı
Alkış: Gaziantep’e Malatyalı Yatırımcılar Gidiyor
Milletvekili Babacan Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
Zafer Partisi İl Yönetimi MGC'ni Ziyaret Etti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
