25. Kayısı Festivali Eypio ve Serdar Ortaç konserleriyle sona erdi
Kültür & Sanat, 25 Temmuz 2022 11:37Kültür ve Turizm Bakanlığı, Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 25’incisi düzenlenen Malatya Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali sanatçılar Eypio ve Serdar Ortaç konserleriyle sona erdi.
21 Temmuz Perşembe günü yoğun katılımla gerçekleştirilen kortej yürüyüşüyle birlikte Büyükşehir Belediye Binası yanında bulunan konser alanında gerçekleştirilen ilk gün sanatçılar Uğur Arslan ve Buray’ın şarkılarıyla doyasıya eğlenen vatandaşlar, ikinci gün Mişmiş Park Fuar alanında bulunan konser alanında Haluk Levent ile üçüncü gün ise Hande Yener konseriyle festival coşkusunu yaşadı.
Festivalin son gününde ilk olarak Türk rap müziğinin sevilen isimlerinden Eypio sahne aldı. Konser alanını dolduran kalabalık, Eypio’nun birbirinden güzel şarkılarını dinleyerek sanatçıya eşlik etti.
Eypio sonrasında ise festivalin son gününde Türk Pop Müziğinin sevilen isimlerinden Serdar Ortaç sahne aldı. Büyük alkışlar arasında sahneye çıkan Serdar Ortaç, ekibiyle birlikte sergilediği sahne şovlarıyla birlikte konsere katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı. Konseri izlemeye gelen vatandaşlar sanatçı Ortaç’ın şarkılarına eşlik etti ve şarkılarını birlikte söylediler. Konser alanını dolduran kalabalık zaman zaman telefonlarının ışıklarını ve kameralarını açarak şarkılara eşlik edip dans ettiler.
25’inci Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali’nin son gününde festival kortejinden itibaren festival süresince katılım sağlayanlara teşekkür eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Malatya festival kapsamında dört gün içinde coşkunun en doruk noktasını yaşadı. Festivalimizin kortejinde yüzbinlerin katılımıyla söylenen sloganda çıkan tek ses ‘Malatya tek yürek mazisine layık istikbale hazırlanıyor’ Evet, Malatya tek yürek. Festivalimizdeki meydanlar Malatya’nın tek yürek olduğunun en güzel göstergesi. On binlerce hemşerimiz konser alanında hem eğleniyorlar, hem de birlik ve beraberliğin mesajını sadece Malatya’ya değil Türkiye’ye gösteriyorlar. Festivalimize katılan hemşerilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Rap müziğinin sevilen isimlerinden Eypio ve sanatçı Serdar Ortaç’a konserde çiçek, kayısı ve aslan figürü hediye edildi.
Festivalin son gününde ayrıca kayısı festivalinin sponsorlarına ve katkı sunanlara Vali Hulusi Şahin ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tarafından katkılarından dolayı plaket takdim edildi.
.jpeg)
Kültür & Sanat, 25 Temmuz 2022 11:37
Yorumlar (0)
Esen: Yıkılan Binaların Yüzde 95’i Eski Yapılar
BAŞKAN GEÇİT, SANAYİ ESNAFININ TALEPLERİNİ DİNLEDİ
TMMOB : Müteahhit yeterlilik belgeleri şeffaf biçimde açıklansın
Solo Keman Konseri Dinleyicilerden Tam Not Aldı
Alevilik Araştırmaları Enstitüsü, Topalcengiz'i Ağırladı
Malatya’nın Kültür ve Sanat Vizyonu Tartışıldı
Battalgazi de 'Deprem Anı ve Hafıza Müzesi' Kurulacak
Malatya'da 11 Ayda 780 Bin Yolcu Uçtu
Sadıkoğlu: İşletmelerin uygun koşullu kredilere ihtiyacı var
Kuluncak, Sarıca'dan Getirilecek İçme Suyuna Kavuşuyor
Doğanşehir Güzelköy'e Çocuk Parkı Yapıldı
Battalgazi'de Çalışmalar Yoğunlaştırıldı
Malatya'da 453 Araç Trafikten Men Edildi
Akar: 'Üretim yapısının temeli, güçlü bir koordinasyondur'
Darende de Yaşlı Şahıs Ölü Bulundu
Darende de İki Kardeşe Kına Gecesi Düzenlendi
Malatya'da Tabela Kirliğine Karşı Tedbir Alınmalıdır
Yeşilyurtspor, Silifke Belediyespor'u Devirdi:1-0
Akçadağ'da 15 Milyon Dolarlık Mermer İhraç Ediliyor
Yeni Malatyaspor 2. Lige Havlu Attı
Dr. Bülent Topaloğlu'nun Oğlu Vefat Etti
Dijital ve Yapay Zekâ Okuryazarlığı Eğitimi İlgi Gördü
Babacan: Ortak Metin İçin Çalışmalar Sona Yaklaştı
Av. Deniz Çakır CHP, YDK Sekreteri Oldu
Veli Ağbaba TBMM’nin En Çalışkan Milletvekili Seçildi
'Malatya'da Raylı Sistem Projesine Onay Çıktı'
Yeşilyurt Belediyesi 2. Beton Santralini Açtı
50 Yıl Sonra Malatya’ya Çimento Fabrikası Kuruluyor...
ARAPGİR'DE YIL SONU SERGİSİ AÇILDI
Başkan Er, İtfaiye Teşkilatını Ziyaret Etti
Yeşilyurt Belediyesi Yaşlı Bakım Merkezi Yapıyor
Öğrenciler Belediye Meclisi Toplantısını İzledi
TOKİ’den Sosyal Konut Aldılar, Bin Pişman Oldular
Battalgazi İlçesinde Sera da 40 Ton Salatalık Üretti
Basın Kartları Komisyonu Toplandı
Büyükşehir Belediye Binası Depremde Hasar Almış
Çağdaş Hukukçular Derneği Başkanlığına Tursun Seçildi
Aile Mentorları Tarih Yolculuğunda Buluştu
Aile Mentorları Tarih Yolculuğunda Buluştu
