Başkan Çınar’dan 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesajı
Haber, 14 Temmuz 2022 10:24Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ 15 Temmuz, Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla elinde ay yıldızlı bayrakla meydanlara koşan her vatan evladının uğrunda ölümü göze aldığı milli değerlerimizi, demokrasimizi, birliğimizi ve bağımsızlığımızı ebedileştiren bir simgedir.” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında; “ 15 Temmuz hain darbe girişimi, ülkemizin tarihi boyunca yaşadığı en büyük ihanetlerden bir tanesidir. 15 Temmuz 2016’da ülkemiz, milletimize ve demokrasimize alçakça kast eden hain darbe girişimine maruz kalmıştır.
Türkiye’nin bağımsızlığını, kalkınmasını, hak ve adaletin sesi olmasını hazmedemeyen karanlık bir yapı ve onu teşvik eden işbirlikçileri, Türkiye Büyük Millet Meclisini, Sayın Cumhurbaşkanımızı, Polisimizi, stratejik kurumlarımızı hedef alarak devletimizin yönetimini ele geçirmeye çalışmışladır.
O karanlık gecede kahraman Türk milleti, Milli mücadele ruhunu aynı kararlılıkla yansıtarak işgalcilerin üstesinden gelmeyi başarmış, tüm dünyaya demokrasiye nasıl sahip çıkıldığının dersini vermiştir. Milletimiz, üzerine açılan ateşlere, bombalara, tanklara, uçaklara rağmen asla geri adım atmamış, hainlerin karşısında cansiperane duruş sergilemiştir.
Kurtuluş Savaşı’ndan, Çanakkale’den ve nicelerinden ders almayanlar, 15 Temmuz’da bir kez daha bizzat Türk Milleti tarafından bayrağa sahip çıkmanın ne demek olduğunu öğrenmiştir.
Ülkemizin birliği ve devletimizin bekası için canlarını feda ederek şehadet şerbetini içen aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize de minnet ve şükranlarımızı sunuyorum. Milletimizin ve hemşerilerimin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.
Haber, 14 Temmuz 2022 10:24
Yorumlar (0)

Tekirdağ Büyükşehir Emeklilere 14.000 TL Pazar Desteği Veriyor

BATTALGAZİ ZABITASI, MARKETLERİ DENETLEDİ

Sadıkoğlu: Malatya Kayısısı Türkiye’nin markasıdır

Ağbaba: Bizim Rakibimiz Baskil Değil

MASKİ Şotik Köyünü İçme Suyuna Kavuşturuyor

Vali Yavuz, İkizce’de Tamamlanan Projeleri İnceledi

Hayvan Islahı Projesi Tanıtımı Toplantısı Yapıldı

TSO Başkanlı Organize Sanayi Bölgesi Toplantısı Yapıldı

Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğüne Abdülkadir Çay atandı

MASKİ Kayıp Kaçak Su Peşinde

Geçit: Malatya’yı Türkiye’ye Tanıtmak Gurur Verici

Malatya Tanıtım Günleri İstanbul'da Başladı

Kalegöl Otel Öğretmen Akademisi Oluyor

CHP'li Milletvekilleri Darende'yi Ziyaret Etti

Taşköprü Sarımsağı 250 Liradan Satılıyor

Darende de 4 Bin 500 Dönüm Alan Sulanacak

Büyükşehir Sulama için 250 Bin Metre Boru Dağıtıyor

Hekimhan'da İlk Kreş Törenle Açıldı

Sanayi Sitesi Kura Çekimi 23 Ekim'de Yapılacak

Tarım Müdürü Kadın Çiftçileri Ziyaret Etti

Darende Aslantaşların Taşınmasına İtiraz Etti

Abdullah Kiğılı: Devlet tekstili gözden çıkardı

Kale İlçesinde Morg ve Gasilhane Yapıldı

Darende Aslantaşların Taşınmasına İtiraz Etti

Tarım Müdürü Kadın Çiftçileri Ziyaret Etti

Vali Seddar Yavuz, Öğretmen Akademisini Açtı

Malatya'da 27 Bin 786 Kişi İş Arıyor

Yeşilyurt Belediyesinin Bütçesi 4 Milyar 327 Milyon TL.

Battalgazi Belediyesi Bütçesini Belirledi

Bugün 16 Ekim 'Uluslararası Jeoetik Günü'

Büyükşehir 3 Bakanı Fahri Hemşeri Yaptı

Dr: Vahap Şahin: Malatya Sorunlarla Uğraşıyor

CHP Malatya İl Başkanlığına Barış Yıldız Seçildi

Yeni Çarşı da Son Durumu Mimarlar Değerlendirdi

CHP Malatya İl Kongresi Yapılıyor

Akçadağ Gürkaynak Kanalizasyona Kavuşuyor

Deprem Çalıştayının Özet Raporu Yayımlandı

Şirketlerin kurumsallaşması için imzalar atıldı

Arguvan Belediyesi Öğrencilere Beslenme Yardımına Devam Ediyor
