Esenlik Marketler 2 bin üründe özel indirimler yaptı
Ekonomi, 06 Temmuz 2022 01:08senlik A.Ş Genel Müdürü Ata Ünlü, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Süper Marketlerde hazırlıkların tamamlandığını belirterek yaklaşık 2 bin üründe özel indirimler yaparak Malatyalılara en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını söyledi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik A.Ş. bünyesinde yer alan süper marketlerde Kurban Bayramı için hazırlıklar tamamlandı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Esenlik A.Ş. Genel Müdürü Ata Ünlü, marketlerde bayram öncesi yaklaşık 2 bin kalem üründe indirime gidildiğini ifade ederek, “Esenlik Şirketler olarak biliyorsunuz Malatya'ya hizmet vermekteyiz. Bayram münasebetiyle uygulayacağımız yaklaşık 2 bin adet üründe çok ciddi indirimler yapacağız.
Bu indirimler hemen hemen her grupta, kâğıt ve yağ grubu ile gıda grubunda. Hemen her grupta ciddi indirimlerimiz var, hemşerilerimizi marketlerimize bekliyoruz. Bu indirimden faydalanmalarını temenni ediyoruz” dedi.
Esenlik Marketlerin halkın marketi olduğunu ve sermayesinin yüzde yüzünün Malatya Büyükşehir Belediyesine ait olduğunu da anımsatan Ünlü, “Sayın başkanımızın bizlere emanet etmiş olduğu bu emaneti, daha iyi noktalara taşımak adına gayret gösteriyoruz” ifadelerine yer verdi.
Esenlik Şirketi olarak süper marketin yanı sıra kentteki Canlı Hayvan Pazarı’nı da işlettiklerini ifade eden Ünlü, “Canlı hayvan pazarımız da, bayram öncesi ciddi bir tadilat ve tamirat işlemine giriştik. Şu anda bayrama hazır vaziyette Malatyalı hemşerilerimizin kurban ihtiyaçlarını karşılayacağı karşılanacağı kesimin yapılabileceği kesimhanenin de mevcut olduğu şekliyle hizmete hazır olduğunu burada belirtmek istiyorum. İsteyen hemşerilerimiz canlı hayvan pazarında hayvanını buradan alıp buradan kestirebilir sağlıklı, sıhhi ve hijyenik ortamda eş ve dostlarla birlikte bu eti tüketebilirler” şeklinde konuştu.
Tüm Malatyalıların ve İslam Aleminin de Kurban Bayramını şimdiden tebrik eden Ünlü, “Bütün hemşerilerime inşallah yaklaşmakta olan kurban bayramını hayırlara vesile olmasını, aileleri ile çocukları, eş ve dostları ile birlikte huzurlu mutlu bir bayram yaşamalarını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Ekonomi, 06 Temmuz 2022 01:08
Yorumlar (0)

Ziraat Bankkart, Malatya’da 5. Şampiyonlar Kupası’nı kazandı

Bakan Bak, Malatya’nın Fahri Hemşerisi Oldu

Bakan Bak: 'Malatya'ya Spor Köyü Yapacağız'

'SAHNE SENİN' ENGELSİZ YETENEK YARIŞMASI

Yaşlı Şahıs Evinde Ölü Bulundu

Nemrut Dağında Kitap Okudular

Hasançelebi de Ağaç Dikme Seferberliği

Bir Şahıs binlerce Uyuşturucu Hapla Yakalandı

Dr. Şahin: Sultansuyu'nun Atları İstanbul'da Neden Satılıyor?

Deprem Konutu Müteahhitleri Uyarıldı

CHP MALATYA İL YÖNETİMİ MAZBATASINI ALDI

Şotik Köyü Derneği Genel Kurulu Yapıldı

'Savaşta ve Afette Gazetecilik Eğitimi” Projesi’

Google işbirliğiyle 'Dijital ve Yapay Zeka Okuryazarlığı' eğitimi verilecek

Ölmeztoprak: Kira Yardımlarındaki Aksaklıklar Çözülüyor

ZİRAİ DON ÖDEMELERİ HESAPLARA YATMAYA BAŞLADI

LİSELER ARASI 80’LER VE 90’LAR NOSTALJİ SES YARIŞMASI

Keskin, AVM’deki Yöresel Ürünler Satışına Tepki Gösterdi

Turgut Özal Üniversitesi 109. Sıraya Yükseldi

Turgut Özal Üniversitesi’nde Cerrahi Kursu Gerçekleştirildi

Suluköy’deki Mezarlık Alanı Yenilendi

Alper Karakurt İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Oldu

ARAPGİR’DE DOĞA VE KÜLTÜR BULUŞMASI

Malatyalılar Bodrum'da Buluşuyor

Battalgazi Belediyesi Hayvan Barınağı Yapıyor

Keskin: Kayısıyı Siyasete Alet Etmeyin

Doğanşehir Erkenek 'te Korkutan Yangın

Yeni Malatyspor Yine Mağlup Oldu: 3-1

Yeşilyurtspor Diyarbakır'da yine Berabere Kaldı: 2-2

Battalgazi Belediyespor, Viranşehir'e boyun eğdi: 1-0

Malatyaspor Kendi Evinde Mağlup: 2-3

KARAKUCAK GÜREŞLERİ BÜYÜK ÇEKİŞMELERE SAHNE OLDU

Tekirdağ Büyükşehir Emeklilere 14.000 TL Pazar Desteği Veriyor

BATTALGAZİ ZABITASI, MARKETLERİ DENETLEDİ

Sadıkoğlu: Malatya Kayısısı Türkiye’nin markasıdır

Ağbaba: Bizim Rakibimiz Baskil Değil

MASKİ Şotik Köyünü İçme Suyuna Kavuşturuyor

Vali Yavuz, İkizce’de Tamamlanan Projeleri İnceledi

Hayvan Islahı Projesi Tanıtımı Toplantısı Yapıldı
