Esenlik Marketler 2 bin üründe özel indirimler yaptı
Ekonomi, 06 Temmuz 2022 01:20senlik A.Ş Genel Müdürü Ata Ünlü, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Süper Marketlerde hazırlıkların tamamlandığını belirterek yaklaşık 2 bin üründe özel indirimler yaparak Malatyalılara en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını söyledi.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik A.Ş. bünyesinde yer alan süper marketlerde Kurban Bayramı için hazırlıklar tamamlandı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Esenlik A.Ş. Genel Müdürü Ata Ünlü, marketlerde bayram öncesi yaklaşık 2 bin kalem üründe indirime gidildiğini ifade ederek, “Esenlik Şirketler olarak biliyorsunuz Malatya'ya hizmet vermekteyiz. Bayram münasebetiyle uygulayacağımız yaklaşık 2 bin adet üründe çok ciddi indirimler yapacağız.
Bu indirimler hemen hemen her grupta, kâğıt ve yağ grubu ile gıda grubunda. Hemen her grupta ciddi indirimlerimiz var, hemşerilerimizi marketlerimize bekliyoruz. Bu indirimden faydalanmalarını temenni ediyoruz” dedi.
Esenlik Marketlerin halkın marketi olduğunu ve sermayesinin yüzde yüzünün Malatya Büyükşehir Belediyesine ait olduğunu da anımsatan Ünlü, “Sayın başkanımızın bizlere emanet etmiş olduğu bu emaneti, daha iyi noktalara taşımak adına gayret gösteriyoruz” ifadelerine yer verdi.
Esenlik Şirketi olarak süper marketin yanı sıra kentteki Canlı Hayvan Pazarı’nı da işlettiklerini ifade eden Ünlü, “Canlı hayvan pazarımız da, bayram öncesi ciddi bir tadilat ve tamirat işlemine giriştik. Şu anda bayrama hazır vaziyette Malatyalı hemşerilerimizin kurban ihtiyaçlarını karşılayacağı karşılanacağı kesimin yapılabileceği kesimhanenin de mevcut olduğu şekliyle hizmete hazır olduğunu burada belirtmek istiyorum. İsteyen hemşerilerimiz canlı hayvan pazarında hayvanını buradan alıp buradan kestirebilir sağlıklı, sıhhi ve hijyenik ortamda eş ve dostlarla birlikte bu eti tüketebilirler” şeklinde konuştu.
Tüm Malatyalıların ve İslam Aleminin de Kurban Bayramını şimdiden tebrik eden Ünlü, “Bütün hemşerilerime inşallah yaklaşmakta olan kurban bayramını hayırlara vesile olmasını, aileleri ile çocukları, eş ve dostları ile birlikte huzurlu mutlu bir bayram yaşamalarını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Ekonomi, 06 Temmuz 2022 01:20
Yorumlar (0)
Zafer Partisi İl Yönetimi MGC'ni Ziyaret Etti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
Malatyalı Prof. Dr. Fahri Işık, büyük ödüle layık görüldü
