Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu Toplandı
Ekonomi, 02 Temmuz 2022 12:54Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu (SANTEK)" 2022 yılı 1. dönem toplantısı Vali Hulusi Şahin başkanlığında düzenlendi.

Toplantıya Vali Hulusi Şahin, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Aladağ, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Noğay, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Akif Gülaçtı, Ticaret İl Müdürü Ahmet Demirbağ, Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Vahap Toman, FKA Genel Sekreteri Dr. Abdulvahap Yoğunlu, TSO Meclis Başkanı Hasan Özkan, 1. ve 2. OSB Yönetimleri, İş İnsanları ile Öğretim Üyeleri katıldı.
Malatya Valiliği 2 Nolu Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantı, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Akif Gülaçtı tarafından yapılan ilimizde 2022 yılı Eylül ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayeli (SANTEK) 4. Düzey toplantısı ile ilgili görüşülecek temaların, modüllerin, paydaşların ve görev dağılımlarının tespiti hakkında bilgilendirme sunumu ile başladı.
TSO Başkan Danışmanı Murat Yerlikaya tarafından Sanayi işletmelerinin, verimlilik ve dijital dönüşüm modellerinin geliştirilmesi ve uygulanması amacıyla ilimizde yapılması planlanan Malatya Yetkinlik ve dijital Dönüşüm Merkezi (Model Fabrika) kurulum sürecinin hızlandırılmasına yönelik çalışmaların belirlenmesi hakkında yapılan bilgilendirme sunumunun ardından Malatya OSB MYO Müdürü Dr. Cemal Koyunoğlu, Sanayinin ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücü ve yetkinliklerinin karşılanmasına yönelik yapılacak çalışmalarının belirlenmesi hakkında bilgilendirme sunumu yaptı.
Sunumların ardından katılımcıların görüş ve önerileri alındı.
Ekonomi, 02 Temmuz 2022 12:54
Yorumlar (0)

Yıldız: Mücbir Sebep Süresi Uzatılmalı

Kılıç: İstanbul öz, Malatya üvey evlat mı?

Yerli Tütün Kaçak Oldu... Artık Tütün Satmak Cezalar Getiriyor

MGC'den Sağlık Müdürü Karaca'ya Ziyaret

Sadıkoğlu, Malatya’nın sorunlarını Bakanlara Anlattı

Büyükşehir'den Açıklama: Her türlü yasal imkan kullanılmıştır

MEZARLIKLARDA BAHAR VE BAYRAM TEMİZLİĞİ

'Don felaketi Malatya'ya Acının Katmerlisini Yaşattı'

Yeşilyurt Belediyesi İhtiyaç Sahipleri İçin ‘Kurban Bağış’ İstedi

Malatya Etnospor Kültür Festivali’ne katıldı

100. Yıl Parkı Çevresinde Güvenlik Denetimleri Yapılıyor

‘Nezaket Okulları’ Yıl Sonu Etkinliği Düzenledi

Büyükşehir 200 Adet Tekerlekli Sandalye Dağıttı

Meydancık Mahallesi İçme Suyuna Kavuştu

Deprem Çalıştayı Sonuç Raporu Yayınlandı

Malatya'da 15 Torbacı Tutuklandı

Eşini öldüren Koca: Her iki kurşun eşime isabet etmiş

Arguvan Türkü Festivali Hazırlıkları Başladı

Ağbaba; Malatya’da yıllardır çevre felaketi yaşanıyor

Arapgir'de 'Hayır Çarşısı' Etkinliği

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AİLE YILI ETKİNLİĞİ

Başkan Geçit, ‘Dost Meclisi’ Programına Katıldı

Sadıkoğlu: Yerinde dönüşüm destekleri yeniden değerlendirilsin

Başkan Taşkın Çevreyolu Esnafıyla Buluştu

Vitamin Cafe Cinayetlerinde Karar Çıktı

HINCA HINÇ DOLAN CEZAEVLERİ NEYİ ANLATIYOR?

Arguvanlılar Sinop'u Gezdi

Eskişehir'e Malatya'dan 26 Bin Kişi Gitti

Darende Günpınar Şelalesi Sezonu Açtı

Türk Mutfağı Haftası, Tanıtım Etkinliği Başladı

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

7. Malatya Yapı Dekorasyon Fuarı Açılıyor

Bağımlılıkla İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Pütürge ve Doğanşehir ilçelerinde kazı yapan defineciler ile tütün bulunduran şahıslar gözaltına alındı.

AK Parti İl Başkanı Bakan Görevine Başladı

İzzetiye'de Yapılan Konut ve İşyerleri 2026'da Teslim Edilecek

Malatya'da Partilerin Son Oy Oranları:

Hüseyin Doğan Dede Vefatının 42. Yıldönümünde Anıldı

İzmir Veli Ağbaba'yı Dinliyor
